Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש לי רנו קליאו B שנת 2001

יש לי בעיה של חום מנוע שנסחבת כבר מהקיץ הקודם ולא הרגשתי בזה בכלל בחורף(בגלל הקור).

עכשיו הלכתי למוסכניק הוא אמר לי שהוא מעדיף לטפל לי מהתקלה שעולה פחות לתקלה שעולה יקר כדי שלא אשלם סתם הרבה

החלפנו טרמוסטט וזה עדיין לא פתר את הבעיה..הוא אמר שכנראה צריך לעשות ניקוי רדיאטור

וזה עולה 450 שקל ..וזה יקר לאללה

עכשיו הקטע שהאוטו מתחמם רק בזמן עמידה..וכשאני מדליק מזגן החום יורד..

גם שמתי לב שזה לא קורה כל הזמן.. והמסקנה שהגעתי אליה זה שנראה לי שזה בגלל שלפעמים הוונטה תקועה ולא נדלקת..ואז החום עולה..וכשהיא כן נדלקת..לא עולה חום מנוע

מה זה אומר מה התקלה הזאת? מה הדרך לפתור אותה? ואם יש לכם מושג כמה זה אמור לעלות?

אני כבר לא יודע מה לעשות ולא רוצה שסתם יעבדו עליי ולשלם ים כסף(בכל זאת..חייל)

תודה רבה למי שעוזר!!

פורסם

אז מה דעתך צריך ניקוי רדיאטור באמת או שזאת תקלה בוונטה?

כי לפעמים הוונטה בכלל לא נדלקת לי גם כשיש חום ממש גבוה

ואיפה שממלאים מים לרדיאטור.. אז נראה כאילו דיי מוצף שם ומים רותחים

פורסם

אם המים רותחים במעבה,כנראה שהמערכת לא אטומה לגמרי ,

ונכנס אוויר, או דרך הפקק, או ממקום אחר.

יכול להיות שהפקק סיים את חייו,תחליף אותו,עלותו לא גבוהה.

פורסם

גש לחשמלאי או דיאגנוסטיקאי שיבדוק לך את המאווררים ואת הפיקוד שלהם.

לדעתי התקלה היא במערכת החשמלית של המאווררים כנראה החיישן טמפ' מזייף או לא תקין.

כשאתה מדליק מזגן המאוורר נדלק אוטומטי ואז מקרר את הרדיאטור.

כשאתה לא מדליק מזגן והחום עולה, בטמפ' שהמאוורר צריך לעבוד הוא כנראה לא מקבל פקודה מהמחשב.

פורסם

תבדוק את הרדיאטור תתן לאוטו כמה זמן לעבוד במקום שהתחמם ואז תגע ברדיאטור בכמה אזורים אם החום לא זהה אז הוא סתום מקווה שעזרתי:-D

פורסם

תעשו פה סדר בילבלתם לבחור את המוח, בחור תשאל את רפי על מכון רדיאטורים טוב.

שלא יעשו ממך כסף סתם. ולא צריך שום דיאגנוסטיקה!

יש לכם מושג כמה עולה היום דיאגנוסטיקה? והבחור חייל. ומוסכניק טוב יכול לבדוק זאת גם בלי דיאגנוסטיקה

זה לא ב.מ.ו שנת 2009 כולא קליאו, מנוע של ילדים.

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

• תוכן חדש...