Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי להתיעץ ולשאול האם אפשרי להנמיך את רעש המנוע דיזל?אם כן אז איך.

ברשותי רכב סיטרואן קסרה 1.9 טורבו דיזל דגם SX TD.

תודה לעוזרים מראש!

פורסם

הרעש יכול להיות ממס' סיבות....

ראשית צריך להבין שיש רעש של מנוע דיזל ואין מה לעשות איתו כל כך מה שכן ניתן לעשות הוא לבדוק איטום ובידוד רעשים ברכב. בדוק את מצב הגומיות בדלתות כצעד ראשון.

כעקרון רכבי הדיזל החדשים לא רואעשים כל כך כמו מנועי הדיזל הישנים, ישנם רעשי לוואי שניתן למנוע אותם ותמיד מייחסים אותם למנוע שלא בצדק.

סיבה מס' אחת, בעיקר בקסרות (כבעלים של אחת) הוא מותח רצועה שדופק, החלפה שלו משתיקה את הרכב פלאים...מכיר את התופעה משתי דיזליות שהיו לי בשתיהן נאלצתי להחליף מותח.

דבר נוסף, בטיפול הבא עשה פלאשינג למנוע ושים שמן איכותי, זה ישתיק את הרכב בצורה משמעותית.

דבר אחרון שכדאי לבדוק - תושבות מנוע שלמות, אם הרעש מלוה בוויברציות כדאי לבדוק עניין של תושבות מנוע.

המלצה שלי - כנס למוסך גבע בת"א - אם אתה רוצה פרטים שלח לי בפרטי - הוא מכיר מצויין את הרכב ויתן לך חוות דעת בנושא.

פורסם

1. בדוק את כל התושבות.

2. בדוק האם אין דברים נלווים רופפים - כמו מדחס מזגן.

3. עבור לשימוש בביו דיזל במקום בסולר.

בצע את כל השלושה והדיזלית שלך תהייה שקטה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...