Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא מסבירה שזה רק פח.:cry:

אוטו חדש מהחברה (מאזדה 3 החדשה).

בקיצור,ילדיה של השכנה פותחים את דלתות הרכב,פשוט כך,ועשו כבר את כל הדלת עם דפיקות.

הסברנו לה מאות פעמים,אך ללא כל תוצאה.

מה עוד אפשר לעשות?

בתודה,אחת שהתייאש.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסה לחנות במקום אחר. שם ורק שם זו החנייה שלך? בקש מאחד השכנים להחליף איתך בחנייה.

נסה לדבר איתה שוב ושוב. נסה לפנות לבעלה/אחיה/בן הזוג שלה, עד שיימאס להם ממך והיא תפסיק

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

יש את האפשרות המתונה ואת האפשרות הקיצונית:

מתונה - להמשיך בהסברים ובקשות.כמובן שעם בהמות מהסוג הנדון זה לא עוזר.

לחילופין אם אפשרי לחנות ליד מישהו אחר זה גם יהיה טוב.

קיצונית - לקרוא לחבר שיש לו טנדר או ג'יפ עם וו גרירה,בעזרתו להשאיר לה חתיכת מזכרת על האוטו.

בבוקר למחרת להגיד לה "אוי תראי איזה מעיכה יש לך,אבל לא נורא..זה רק פח"

V5

פורסם

ישנה חנייה,אך היא לא כל כך רלבנטית,מכיוון שהיא לא כל כך חנייה אלא מגרש כורכר,ששם מחנים דיי הרבה כלי רכב,ואני מעריך ששם יהיה יותר גרוע. (או שיותר גרוע מהשכנה הזאת לא יכול להיות?:roll: )

פורסם

הציעו לך את השני פתרונות היחידים.

להמשיך לדבר יפה, או להכנס ב"רק פח" של האוטו שלה, ולראות את התגובה ולהתגלגל מצחוק.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

מהניסיון שלי, אנשים כאלה מבינים רק כשפוגעים להם ברכוש שלהם, הייתי עושה מה שהציעו או שלל דברים אחרים, לא חסרים רעיונות.

או שהאפשרות הקלה היא להימנע מכול זה, פשוט תחנה במקום אחר, עדיף ללכת 2-3 דקות ברגל אבל לדעת שהרכב בטוח ולא יישברו אותו לחלקים מאשר להחנות הכי צמוד שאפשר לבית ושייכסחו לך את הרכב.

פורסם
יש את האפשרות המתונה ואת האפשרות הקיצונית:

מתונה - להמשיך בהסברים ובקשות.כמובן שעם בהמות מהסוג הנדון זה לא עוזר.

לחילופין אם אפשרי לחנות ליד מישהו אחר זה גם יהיה טוב.

קיצונית - לקרוא לחבר שיש לו טנדר או ג'יפ עם וו גרירה,בעזרתו להשאיר לה חתיכת מזכרת על האוטו.

בבוקר למחרת להגיד לה "אוי תראי איזה מעיכה יש לך,אבל לא נורא..זה רק פח"

יש לה פיאט מולטיפלה,שזה אוטו כמו משאית.

והוא יד "20" ,כל הגג שלו מקולף וכולו מוזנח,כך שנראה שהפתרון הקיצוני,לא אפקטיבי.

פורסם

1.די! נמאס מקשקושים של ילדים מתלהמים עם נסיון חיים של תולעת משי שהרגע בקעה מהביצה.

הבא שמציע לו לנקוט באלימות או לפגוע לה ברכב מורחק מהפורום !!!

2. אמרתי כאן בפורום כבר ב 200 שרשורים שונים בנושא, גש לחנות אביזרי רכב, קנה מגיני דלתות שהומצאו בדיוק למטרה הזאת, צלצל לה בערב בדלת, תסביר באדיבות את הבעיה, תן לה את המגנים ובקש ממנה להתקין אותם על הרכב למען שהרכבים של שניכם לא יפגעו. אתה מוזמן אפילו להציע להתקין אותם בעצמך אם היא מתקשה.

אז לסיכום, מה אתה אומר, מלחמת עולם עם השכנה (אתה תביא את החבר עם הטנדר, לך תדע מי החברים שלה) או השקעה חד פעמית של 19 ש"ח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן, פיאט מולטיפלה, מכיר את הרכב מצוין.

איפה הבעיה בלהלביש על הדלתות מגיני דלתות בדיוק בגובה שבו היא פוגעת ברכב שלך?

multipla.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקומך לא רק שהייתי מנסה להעביר את הרכב מקום אלא הייתי עובר דירה :-D

חפש לך איזה קרטון גדול, ובכל פעם שאתה חונה תשעין אותו על הרכב שלך וזהו, אולי תתאמץ טיפה אבל בהחלט זה יעזור.

בנוסף תנסה לדבר איתה בצרה יפה ותסביר לך שזה לא רק "פח" זה הרכב שלך ואתה שומר עליו, ובפעם הבאה אם היא תגרום נזק לרכב(זה הרכוש שלך) אתה תתבע אותה והיא תשלם את הנזקים.

פורסם
1.די! נמאס מקשקושים של ילדים מתלהמים עם נסיון חיים של תולעת משי שהרגע בקעה מהביצה.

הבא שמציע לו לנקוט באלימות או לפגוע לה ברכב מורחק מהפורום !!!

2. אמרתי כאן בפורום כבר ב 200 שרשורים שונים בנושא, גש לחנות אביזרי רכב, קנה מגיני דלתות שהומצאו בדיוק למטרה הזאת, צלצל לה בערב בדלת, תסביר באדיבות את הבעיה, תן לה את המגנים ובקש ממנה להתקין אותם על הרכב למען שהרכבים של שניכם לא יפגעו. אתה מוזמן אפילו להציע להתקין אותם בעצמך אם היא מתקשה.

אז לסיכום, מה אתה אומר, מלחמת עולם עם השכנה (אתה תביא את החבר עם הטנדר, לך תדע מי החברים שלה) או השקעה חד פעמית של 19 ש"ח?

1. תולעי משי יוצאות מפקעת ולא מביצה.

2. המגינים האלו עוזרים כמו כוסות רוח למת.

אתה יודע, לא כל הדלתות של כל הרכבים הינם באותו הגובה של הרכב של פותח השרשור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ריב שכנים זה משהו שאתה יודע איך הוא מתחיל אבל אף פעם לא תדע איך יסתיים.

לכן עם כל הצער והכאב אני ממליץ לנסות ולמצוא פתרונות כמו שהציעו לך (קרטון, מגינים, חנייה חלופית)

מלבד אלו כל פעולה (גם חוקית, כגון תביעה בבית משפט על הנזקים) תוביל למלחמות וחבל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
1. תולעי משי יוצאות מפקעת ולא מביצה.

"תולעי" המשי (שהם בעצם זחלים הקרויים "טוואי המשי") בוקעים מביצה, ובהמשך חייהם טווים את הפקעת.

:turn-l:
פורסם

באמת? טוב לדעת, שמח לדעת שטעיתי והחכמתי על הדרך.

BAGIRA - צר לי על התיקון, בתור ילד היו לי תולעי משי ודווקא לא זכרתי שבאו מביצים.

סעיף 2 עדיין בתוקף.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...