Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי דאבל דין מתאיילנד ורציתי לקבל מידע לגביי ההתקנה שלו

יש לו 3 צמות של חוטים

לגביי שתיי צמות הבנתי את החיבורים מההסבר שלכם בפורם

יש צמה של אר סיי איי רציתי לדעת איך מחברים אותם ומה כל אחד,אז ככה יש שני אר סיי חטים חומים שרשום עלייהם LINE OUT REAR

יש עוד שניים שרשום LINE OUT FRONT . שניים נוספים שרשום VIDEO OUTPUT .יש שלושה בודדים שרשום עליהם VIDEO INPUT 1 והשני 2 והשלישי 3 .יש עוד אחד בודד שרשום CAMERV זה הבנתי שזה שייך למצלמה ,השאלה אם אני מחבר את זה למצלמת רוורס אז כל פעם שאני נוסע לאחור זה מייד יתן למסך שידור הוא שאני אמור להפעיל את המסך?ויש שניים נוספים זה AUX IN/יש עכשיו 4 חוטים בודדים,אפור רשום עליו STEERING-KEY2 חוט כחול שרשום IR IN חוט ירוק שרשום STEERING-KEY1 ואחרון שחור שרשום עליו STEERING-GND .

לאן אני אמור לחבר את המגבר?

כמה מסכים נוספים אני יכול לחבר לדאבל כדיי לראות בו זמנית?

הבנתי שאוקס זה חיבור שמע חיצוני למערכת אבל אם אני רוצה גם תמונה לאן אני אמור לחבר?

שאלה אחרונה ,יש לדאבל דין אפשרות לקלוט שידורי טלויזיה עם אנטנה.את האנטנה יש לי .היכן צריך להתקין אותה כי היא מגיע עם כבל מחובר ולפי מה שז נראה שצריך לעשות חור בפח כדיי להתקין אותה מחוץ לאוטו.?

תודה לעוזרים

פורסם
הבאתי דאבל דין מתאיילנד ורציתי לקבל מידע לגביי ההתקנה שלו

יש לו 3 צמות של חוטים

לגביי שתיי צמות הבנתי את החיבורים מההסבר שלכם בפורם

יש צמה של אר סיי איי רציתי לדעת איך מחברים אותם ומה כל אחד,אז ככה יש שני אר סיי חטים חומים שרשום עלייהם LINE OUT REAR

יש עוד שניים שרשום LINE OUT FRONT . שניים נוספים שרשום VIDEO OUTPUT .יש שלושה בודדים שרשום עליהם VIDEO INPUT 1 והשני 2 והשלישי 3 .יש עוד אחד בודד שרשום CAMERV זה הבנתי שזה שייך למצלמה ,השאלה אם אני מחבר את זה למצלמת רוורס אז כל פעם שאני נוסע לאחור זה מייד יתן למסך שידור הוא שאני אמור להפעיל את המסך?ויש שניים נוספים זה AUX IN/יש עכשיו 4 חוטים בודדים,אפור רשום עליו STEERING-KEY2 חוט כחול שרשום IR IN חוט ירוק שרשום STEERING-KEY1 ואחרון שחור שרשום עליו STEERING-GND .

לאן אני אמור לחבר את המגבר?

כמה מסכים נוספים אני יכול לחבר לדאבל כדיי לראות בו זמנית?

הבנתי שאוקס זה חיבור שמע חיצוני למערכת אבל אם אני רוצה גם תמונה לאן אני אמור לחבר?

שאלה אחרונה ,יש לדאבל דין אפשרות לקלוט שידורי טלויזיה עם אנטנה.את האנטנה יש לי .היכן צריך להתקין אותה כי היא מגיע עם כבל מחובר ולפי מה שז נראה שצריך לעשות חור בפח כדיי להתקין אותה מחוץ לאוטו.?

תודה לעוזרים

י י י י י י י

פורסם

LINE OUT REAR=יציאות לרמקולים אחוריים {אם אתה עובד עם מגבר}

LINE OUT FRONT=יציאות לרמקולים קידמיים {אם אתה עובד עם מגבר}

VIDEO OUTPUT =יציאות למסכים {למשענות או תיקרה או איפה שבא לך ליתקוע מסך}

CAMERV =כמו שאמרת יציאה למצלמה {אם אתה רוצה שהיא תידלק מתי שאתה שם רוורס אתה תיצטרך לחבר אותה דרך החוטים של הרוורס}

AUX IN=כמו שרשמת

כמה מסכים נוספים אני יכול לחבר לדאבל כדיי לראות בו זמנית?-שני מסכים ויש גם אופצייה ליקנים מין מגבר למסכים ולחבר הרבה יותר גם 7 מסכים אם אתה רוצה}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
LINE OUT REAR=יציאות לרמקולים אחוריים {אם אתה עובד עם מגבר}

LINE OUT FRONT=יציאות לרמקולים קידמיים {אם אתה עובד עם מגבר}

VIDEO OUTPUT =יציאות למסכים {למשענות או תיקרה או איפה שבא לך ליתקוע מסך}

CAMERV =כמו שאמרת יציאה למצלמה {אם אתה רוצה שהיא תידלק מתי שאתה שם רוורס אתה תיצטרך לחבר אותה דרך החוטים של הרוורס}

AUX IN=כמו שרשמת

כמה מסכים נוספים אני יכול לחבר לדאבל כדיי לראות בו זמנית?-שני מסכים ויש גם אופצייה ליקנים מין מגבר למסכים ולחבר הרבה יותר גם 7 מסכים אם אתה רוצה}

יש 3 חיבורי וידאו אימפוט 1.2.3 בודדים ויש זוג וידאו אימפוט OUT

אם אני רוצה לשדר תמונה לתוך הדאבל דים זה אפשרי?הכוונה יש לי פלאפון של נוקיה וישד אפשרות שם ליציאה לטלויזיה האם אני יכול לחבר אותו לדאבל דין שיראו תמונה?

לגביי אנטנה לטלויזיה מישהו יודע(רשום למעלה את הבעיה)

פורסם
לגי אנטנה יש אנטנות שמדביקים אותם על השמשה כמו של דיבוריות

יש לי שאלה נוספת

איך אני מקבע את הדבל לאוטו אין לו שום קפיצים מהצדדים כמו דיסק רגיל שנינעל

קיבלתי איתו מין פחיות בצורת ר 4 י"ח

פורסם
יש לי שאלה נוספת

איך אני מקבע את הדבל לאוטו אין לו שום קפיצים מהצדדים כמו דיסק רגיל שנינעל

קיבלתי איתו מין פחיות בצורת ר 4 י"ח

???????????

פורסם

אם אין לך נסיון ואתה לא מצליח להתקין,גש למתקין מקצועי,מאמין שתקבל מחיר טוב שלא יכאב בכיס אצל מישהו סביר ולא תיצטרך להיתעסק עם חשמל רכב או גרוע מכך לגרום נזק למכשיר (או חס וחלילה לעצמך/לרכב).

לפי השאלות האלו הסקתי שזה מה שעדיף שתעשה,לפעמים כדאי לשלם קצת יותר מאשר לשלם פי כמה.הבחור שענה לך על השאלות (ג'וניור) מתקין מקצועי ומומלץ מאוד,אולי תדבר איתו על התקנה?

פורסם
אם אין לך נסיון ואתה לא מצליח להתקין,גש למתקין מקצועי,מאמין שתקבל מחיר טוב שלא יכאב בכיס אצל מישהו סביר ולא תיצטרך להיתעסק עם חשמל רכב או גרוע מכך לגרום נזק למכשיר (או חס וחלילה לעצמך/לרכב).

לפי השאלות האלו הסקתי שזה מה שעדיף שתעשה,לפעמים כדאי לשלם קצת יותר מאשר לשלם פי כמה.הבחור שענה לך על השאלות (ג'וניור) מתקין מקצועי ומומלץ מאוד,אולי תדבר איתו על התקנה?

הסתדרתי לגביי ההתקנה חיברתי את כל החוטים הכל עובד בסדר גמור

רק שאלתי לגביי הקיבוע שלו לאוטו

בדיסק רגיל DIN1 יש מסגרת שמקופפים פחיות ואז הדיסק ניעלת בתוך המסגרת

בדבל דין שיש לי אין אפשרת כזאת השאלה איך אני מקבע אותו

תודה

• תוכן חדש...