Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה,

לאחר כמה מגרשים של גנבים ופשוט אנשים מגעילים שראיתי באיזור חיפה ועפולה,אני פנה אל חברי הפורום בבקשה ליעוץ,

אולי מישהו כאן מכיר מגרש לטרייד אין או מכירה של רכבים אבל אם כמה קרטריונים שאני מחפש.

1.חשוב שיהיו רכבים ''לכל כיס'' אני לא מחפש 2005 וכאלה,עד שנת 97-8 ומטה טוב לי.

2.אם אתם מכירים את המוכר ויכולים להמליץ עליו עוד יותר טוב.

3.כמובן חשוב שתהיה אופציה לטרייד אין.

אם יש מישהו בפורום שמחזיק מגרש כזה או מתעסק בטרייד אינים של רכבים אשמח לקבל הודעה.

תודה רבה לכולם.:arrow:

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

אני אתרגם:

למה אתה הולך לקנות רכב ממגרש טרייד אין ולא מאדם פרטי?

עכשיו תענה שאתה מעוניין לעשות החלפה,וזה ניתן רק בטרייד אין,ומכאן אולי תקבל תשובות שיעזרו לך.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אז זהו כמו שנאמר כאן אני רוצה להחליף ,להוסיף כסף מעל..ולקחת משהו אחר אולי קצת חדש יותר.

אני לא מדבר על 2XXX.... יותר לכיוון 1996-8

אין לי תקציב מלא לרכב חדש\יד שניה

פורסם

יש מגרש במפרץ חיפה, באיזור הצ'ק פוסט, שנקרא "עד 30" או משהו כזה.

הוא מציע מכוניות במחיר של עד 30 אלף שקל, ועושה טרייד-אין.

רק שים לב, יש בבעלותו כמה עשרות רכבים שהיו של פרנקוס בעבר ;).

כמובן שכל רכב שאתה מעונין בו, ולא משנה מי המוכר, בדוק ב-7 עיניים.

**זו לא המלצה, אלא הצעה**

משכנתא זה קל

פורסם
יש מגרש במפרץ חיפה, באיזור הצ'ק פוסט, שנקרא "עד 30" או משהו כזה.

הוא מציע מכוניות במחיר של עד 30 אלף שקל, ועושה טרייד-אין.

רק שים לב, יש בבעלותו כמה עשרות רכבים שהיו של פרנקוס בעבר ;).

כמובן שכל רכב שאתה מעונין בו, ולא משנה מי המוכר, בדוק ב-7 עיניים.

**זו לא המלצה, אלא הצעה**

תודה רבה,נקפוץ אליו..

אתה יכול לכוון אותי יותר..אני מכיר תאיזור שם רק תסביר לי ליד מה ואיפה,ואיך הבעל בית שם? בנאדם טוב או ערס קשה הבנה?

כמובן עוד המלצות יתקבלו בברכה.

פורסם

לא מכיר, לא ביקרתי.

המיקום זה בצד המזרחי, ליד "מוצצים". תראה בחוץ טווינגו לבנה עם פרסומת של המגרש.

משכנתא זה קל

פורסם
לא מכיר, לא ביקרתי.

המיקום זה בצד המזרחי, ליד "מוצצים". תראה בחוץ טווינגו לבנה עם פרסומת של המגרש.

תודה רבה,אני מכיר תמקום אף פעם לא ידעתי שיש שם מגרש ..

כאמור עוד הצעות יתקבלו בברכה.

פורסם

היום מגרשי הטרייד אין מציעים לך להחזיר את רכבך הישן, לשלם סכום של כמה מאות שקלים כל חודש ולאחר 3 שנים להחליט האם אתה רוצה להחזיר את הרכב שברשותך ולשדרג לרכב אחר ולהמשיך לשלם כמה מאות שקלים כל חודש, או לשלם את ההפרש שנשאר (למחירון שנכון לתאריך שבו קנית את האוטו ולא המחירון הנוכחי) ולהשאר עם הרכב שלך.

אבא של חברה שלי שדרג ככה את האימפרזה 2004 שלו למאזדה 6 2008. למי זה טוב? למי שמחליף רכב כל 3 שנים, מקבלים רכב כמעט חדש (חשוב לציין ש-99% מהרכבים יוצאי השכרה/ליסינג) מבלי להתעסק עם כל תהליך המכירה/קניה או לדאוג/לחשוש לרכב עם/בלי שוק וכו'. יתרון נוסף הוא המבחר האדיר של רכבים (אבא של חברה שלי עבר 3 רכבים, 2 נפסלו למראית עין והשלישי נפסל אחרי בדיקה). החסרון הוא ברור, חתונה קתולית, אין אפשרות "לברוח" במידה והעיסקה לא מצאה חן בעינייך.

אני חושב שזו דרך נהדרת לאפשר לאנשים להתקדם מרכבים בני 6-7 שנים לרכבים בני שנתיים-3 ללא הוספה של סכומי עתק והתחייבות להלוואות.

ד"א, אני חייב לציין שה"דיל" הזה לא חדש וכמעט בכל סוכנות יש את הסיפור הזה (לפחות בכלמוביל), כל עוד אתה מחליף ונופל על רכב טוב (במידה והעיסקה היא על רכבים משומשים) אתה על דרך המלך אבל כשאתה רוצה לצאת אתה משלם "קנס".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כפר יאסיף - מגרש רכב בשם אלנסר הבעלים קאסטרו או ג'ואד , לשם שינוי סוחרי רכב ישרים ואמינים , עשיתי איתם מס' עסקאות , גם קניה וגם מכירה , מכרתי להם רכבים ממקום העבודה וקניתי מהם רכבים .

תמצא שם גם חדשים 0 ק"מ וגם ישנים .

טלפונים : 04-9964480 , 04-9967914 .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
היום מגרשי הטרייד אין מציעים לך להחזיר את רכבך הישן, לשלם סכום של כמה מאות שקלים כל חודש ולאחר 3 שנים להחליט האם אתה רוצה להחזיר את הרכב שברשותך ולשדרג לרכב אחר ולהמשיך לשלם כמה מאות שקלים כל חודש, או לשלם את ההפרש שנשאר (למחירון שנכון לתאריך שבו קנית את האוטו ולא המחירון הנוכחי) ולהשאר עם הרכב שלך.

אבא של חברה שלי שדרג ככה את האימפרזה 2004 שלו למאזדה 6 2008. למי זה טוב? למי שמחליף רכב כל 3 שנים, מקבלים רכב כמעט חדש (חשוב לציין ש-99% מהרכבים יוצאי השכרה/ליסינג) מבלי להתעסק עם כל תהליך המכירה/קניה או לדאוג/לחשוש לרכב עם/בלי שוק וכו'. יתרון נוסף הוא המבחר האדיר של רכבים (אבא של חברה שלי עבר 3 רכבים, 2 נפסלו למראית עין והשלישי נפסל אחרי בדיקה). החסרון הוא ברור, חתונה קתולית, אין אפשרות "לברוח" במידה והעיסקה לא מצאה חן בעינייך.

אני חושב שזו דרך נהדרת לאפשר לאנשים להתקדם מרכבים בני 6-7 שנים לרכבים בני שנתיים-3 ללא הוספה של סכומי עתק והתחייבות להלוואות.

ד"א, אני חייב לציין שה"דיל" הזה לא חדש וכמעט בכל סוכנות יש את הסיפור הזה (לפחות בכלמוביל), כל עוד אתה מחליף ונופל על רכב טוב (במידה והעיסקה היא על רכבים משומשים) אתה על דרך המלך אבל כשאתה רוצה לצאת אתה משלם "קנס".

אני חושב שזה מאוד לא רלוונטי לגבי פותח הנושא.הוא מדבר על רכב ישן יותר.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

הייתי פעם אחת במגרש של קסטרו וג'וואד, הייתה שם סקסו שניסו למכור אותה כפרטית לחלוטין, ראיתי מדבקה על מכסה הדלק עם מספר של קצין הרכב של חברה מסויימת, כמו כן היו 4 צמיגים שונים - סוג שונה בכל גלגל וגם נדלקה נורה של CHECK ENGINE במהלך נסיעת מבחן.

אני מניח שלא כל הרכבים שם ככה, אבל שווה להיזהר.

• תוכן חדש...