Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקיבלתי 630 בפסיכומטרי (השני שלי) ראיתי שהוא עדין לא מספיק כדי להכנס לתחום הלימוד שאני רוצה להכנס אליו...חסרים עוד 20 נקודות.

וממש לא בא לי לקחת קורס פסיכומטרי שלישי.

לאחרונה שדיברתי עם חבר לגבי לימודים הוא הציע לי הצעה כזאת.

כיוון שהממוצע בגרות שלי טוב והחלק שהפיל לי את הבחינה היתה אנגלית (138 כמותי, 115 מילולי, 102 אנגלית) הוצע לי לעשות מבחן אמי"ר, דבר שלא ישפר את הציון פסיכומטרי אבל ישפר את הסכם וככה אני יוכל להכנס לאוניברסיטה.

לפי מה שנאמר לי אמי"ר נערך בסמוך לבחינה הפסיכומטרית ופשוט נותנים לך רק את פרקי האנגלית.

האם יש קורסים לבחינת אמי"ר? רצוי באיזור הדרום, כיוון שהקורס פסיכומטרי בקושי יושב איתך על אנגלית, ורובו על כמותי שזה התחום החזק שלי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

את הנושא הזה אתה צריך לבדוק ישירות מול המוסד אליו אתה מעוניין להתקבל. לא בכל המוסדות אפשר להחליף את הציון של הפרק באנגלית בציון של מבחן אמי"ר/אמיר"ם.

חוץ מזה, יש פקולטות (הפקולטה להנדסה באב"ג, למשל) בהם מסתכלים בעיקר על הציון הכמותי ופחות על הציון המילולי והאנגלי, כך שאולי כדאי לך להתגמש קצת יותר בבחירת מקום הלימודים ולחסוך לעצמך את האמי"ר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...