Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק OPEL ASTRA 1997.

לאחרונה התקנתי מע' סטריאו ייתכן שזה בגלל זה.

בכול מקרה, אני פשוט בא לסגור את הדלת ואז אני קולט שכול הפלסטיק של הדלת יצא החוצה, כאילו לא היה ברגים בכלל! (שאם אני זוכר טוב, הבחור שהתקין לי את המע' סטריאו - שד"א מקצועי והומלץ כאן בפורום, היה צריך איזה 4 סוגי ברגים שונים כדי להבריג את הדלת הזו בחזרה).

בכול מקרה, איכשהו הצלחתי לדפוק את הפלסטיק חזק ללא בורג (מקווה שלא נהרס כלום) ו"טיפסתי" לכיסא הנוסע ויצאתי דרך שמה. - ככה הצלחתי בכול זאת לנעול את האוטו.

לא יודע מה לעשות, ממש מחרפן אותי, כול פעם לאוטו הזה יש תקלת פלסטיקים חדשה.

יש איזשהו מכונאי\מוסך כלשהו שפתוח בשבת\מוצאי שבת? אני צריך פשוט שמישהו יבריג לי את הדלת כי אין לי מושג איזה סוגי ברגים צריך, וגם אם היה לי רוב הסיכויים שאין לי את הברגים והמברגים המתאימים.

עזרה, דחוף.

תומר.

פורסם

מאיזה איזור אתה?,עכשיו בעיה גם לבני המיעוטים יש חג והם לא עובדים,תנסה להדביק עם דבק דו צדדי/דבק חם עד יום ראשון ותילך למתקין שהתקין לך את המערת ותבקש שיסדר את זה,ניראה לי זה בגלל ההגבהות MDF תנסה אולי להוריד את ההגבה לבנתים עד שתימצא פתרון

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

נראה לי אני אפרק את הדלת לגמרי, אסע בלי הפלסטיקים עד יום ראשון.

הבעיה היא שהבחור לא עובד בשעות כל-כך נוחות (רק בבוקר). אני אתקשר אליו הערב לסלולרי, אולי הוא יענה.

אוף!

פורסם

קודם כל אל תילחץ זה רק הדיפון הפנימי של הדלת, שנית אצל רוב היצרים אין ברגים שמחזיקים את הדיפונים אלא קליפסים שדופקים חזרה בלחץ, כשהרכבת את הדיפון חזרה פשוט החזרת אותם למקום, מה שכן זה שהדיפון התפרק פתאום לבד זה לא תקין כמובן, יתכן שחלק מהקליפסים שבורים או משהו.

ורוב הסיכויים שזה קשור להתקנה האחרונה שעשו לך.

פורסם

ראיתי גם את הקליפסים, אבל כן ראיתי גם את הברגים.

אני בטוח בזה. אני אפילו יודע איפה הברגים נמצאים כי ראיתי אותו מבריג אותם. הוא גם אמר לי "המכונית שלך מוזרה לגמרי. בד"כ במכוניות גרמניות הבורג הוא בורג כוכב, לך שמו 8 סוגי ברגים שונים".

הקליפסים אאם מדובר בפלסטיקים הלבנים האלו, אני חושב שראיתי אחד נופל כשהייתי אצל הזגג (מלפני שהתקנתי את המערכת) אבל אני כמעט בטוח שהוא החזיר ותיקן. גם הזגג עבד כמו שצריך והומלץ כאן ע"י רפי.

בכול מקרה, לא אמורה להיות שום בעיה לתקן את הדלת, נכון?

זה לא שהפסלטיק נשבר או משהו (לפחות, אני לא ראיתי שום שבר) זה שהוא פשוט יצא מהמקום כאילו לא הוברג, כאילו לא היו קליפסים מעולם. ואפילו אם נשבר חלק, אי אפשר פשוט לתקוע איזה בורג במקום אחר?

ושוב, אם עדיין, מישהו מכיר אחד שעובד בשבת\מוצאי שבת באיזור המרכז, שיגיד.

פורסם

אני ממליץ לך בעקבות זה שמדובר ב"תקלה" שהיא די חארטה, לא לרוץ למקום הראשון שפתוח, כי יש מצב טוב שיהרסו לך יותר מאשר תצא תועלת.

קצת סבלנות, יש אנשים שנוספים בלי הדיפון פלסטיק על הדלת באופן קבוע. חוץ מאסתטיקה, אין לו הרבה חשיבות.

פורסם

השאלה עד כמה האסתטיקה חשוב לך. לי היא חשובה.

אבל אתה צודק, אני אחכה ואלך לרמי (מתקין המערכת) מחר.

אני מניח שהוא ימצא פיתרון. אחרי הכול, רוב הסיכויים שהוא גרם לתופעה.

עריכה: אין צורך להגיב. רמי יתקן :).

• תוכן חדש...