Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב מאוד מה שהולך ברחובות. ומפחיד מאוד מה שהולך בחיפה - נראה כמו צונאמי שפקד את העיר :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רוצה לחשוב מה המצב בקריית משה, מקום שהעירייה שכחה ממנו לפני כמה עשרות שנים.

אני עובר שם לפעמים בזמן העבודה, חוץ מאיזה פיאט קופה צהובה שחונה שם קבוע, המצב שם ממש בקנטים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אני לא רוצה לחשוב מה המצב בקריית משה, מקום שהעירייה שכחה ממנו לפני כמה עשרות שנים.

אני עובר שם לפעמים בזמן העבודה, חוץ מאיזה פיאט קופה צהובה שחונה שם קבוע, המצב שם ממש בקנטים.

העירייה הזניחה את קריית משה בגלל האוכלוסיה שנמצאת שם. בכלל ברחובות יש תופעה של השקעה חד פעמית, מקימים שכונה משקיעים בה במעמד ההקמה וזהו, יותר לא משקיעים ולא משנה מה.

איפה שאני גר לא סללו כבר 20 שנה לפחות, אפילו את הזבל עושים טובה שמפנים וצועקים עלינו לא לזרוק קרטונים לפח כי קרטון הם לא אוספים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
העירייה הזניחה את קריית משה בגלל האוכלוסיה שנמצאת שם. בכלל ברחובות יש תופעה של השקעה חד פעמית, מקימים שכונה משקיעים בה במעמד ההקמה וזהו, יותר לא משקיעים ולא משנה מה.

למיטב זכרוני המדינה הביאה את האוכלוסיה לשם.

זאת המומחיות שלנו, לרכז את כל האוכלוסיה הקשה במקום אחד ולשכוח ממנו.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם

ת'אמת אני גר עוד במקום שהצפה קוראת מכול גשם מסכן, אחרי התמונות האלו אני בשוק שהרכב שלי יבש,

חבל על הרכבים, חתיכת נזקים

תיקון שלי: לפי התמונות זהיתי את המקום, כמו כן עכשיו קראתי את הכתבה שהוכיחה שצדקתי, זה ליד בית ספר אמית, (למדתי שם) אני בהלם כי יחסית המקום לא באיזה ירידה מטורפת, הניקוז שם ממש גרוע כניראה.

פורסם

בנתניה קרה לי אותו הדבר, אבל לא באותו הגבוה שנראה בתמונות מרחובות, אלא נכנסו לי מים לרכב והרטיבו לי את כל הריפוד בריצפה(ללא הכיסאות). בשיא תמימותי חשבתי שזה יתייבש אך התברר לי שמתחת לשטיח יש ספוגים עבים במיוחד שספוגים במים:-(

ללא ברירה יומיים אחרי ההצפה פירקתי את כל פנים הרכב לגורמים ונסעתי עוד יומיים עם סיאט שנראית כאילו היא בדרך לאיזו אליפות ראלי כלשהיא :-D.

מעבר לזה לא קרה כלום, אבל הונדה אקורד חדשה שהחנתה בצד השני של הרחוב (שבו המים הגיעו לגובה של חצי מטר) לא נראתה יותר.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
במקרה כזה הביטוח רכב מכסה את המחיר של הנזקים? זאת אומרת המבוטח רק משלם השתתפות עצמית?

עם נסיון של נעילה הידרוסטטית אחת (בינתיים), הביטוח אכן כיסה את הנזק.

פורסם
לא רק אצלכם. עיריית חיפה מציגה: כך אנחנו מתחזקים את מערכות הניקוז:

yz7Xt3IHvAU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נראה כמו טריילר לאיזה סרט אסונות טבע.

הייתי בטוח שבדקה 1.17 ראיתי את ברוס וויליס רץ עם שני ילדים מאחורי ההונדה ההיא.

• תוכן חדש...