Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לטובת החברים רציתי לשתף אתכם.

כידוע לכמה מחברי הפורום וכאלו שעזרו לי,לפני בערך שלושה שבועות שיפצתי את הגיר ברכב (ביואיק),ועכשיו הכל בסדר.אבל מה היה לפני ?

הייתה בעיית החלקה קטנה בהילוך שלישי.האמת?לא הכי הפריע לי וכך נסעתי גם חצי שנה.

רגע לאחר שהכנתי את עצמי לשיפוץ הורדתי לגיר פחית של BG תוסף לגיר וחיכיתי לראות מה יהיה.

טוב,התשובה לא איחרה להגיע,וכבר לאחר חצי שעת נסיעה החלקה בכל ההילוכים = אוטו תקוע.

לדעתי אינטואיטיבית,הייתי יכול לנסוע עוד חצי שנה,אבל אין לדעת.ובסה"כ הייתי סקרן לראות מה יקרה כי ממלא תכננתי כבר את השיפוץ.

אני לא בא לקבוע כאן כלום,אבל מי שירצה שייקח לתשומת ליבו.

פורסם

בד"כ התוספים השונים כן מועילים לטווח קצר, אחרי תקופה מסויימת הם כבר משנים את ההרכב הכימי של כל השמן וההמשך לא רצוי.

לכן,לא כדאי להשתמש בשום תוסף שהוא.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
ממש לא

שנים אני משתמש בתוסף של bg לגיר ותמיד הוא רק עזר .

אתה משתמש שנים בתוסף לגיר.במה התוסף עוזר,יש לך בעיות בתיבה?אם כן אשמח לדעת מהן?

פורסם

זה הכל סיפורים,שומר על השמן שלא יתחמצן,מנפח את הגומיות....מי סיפר לך את זה?!

בדיוק ההיפך,התוסף במשך הזמן מחמצן לך את השמן ואוכל לך את הגומיות,זה שאתה לא יודע את זה,תגיד תודה תפו תפו .

בכל הנוגע לגירים אוטומאטיים,או שאתה מקפיד על החלפת שמן כל שנה(סיפור של כ 100-120 שקלים),באם לא הוחלף כמה שנים,עדיף לא לגעת כי ברגע שתחליף , הבעיות יצוצו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אבל זה בדיוק מה שתוספים לממסרות אוטומטיות עושים,(למעט עניין ההתחמצנות שהיא תופעה זניחה בממסרות) משפרים חיכוך במצמדים ומנפחים מעט את הגומיות.

לא בכל תקלה זה יעיל ולפעמים מה שקרה לסטרווס זה בדיוק מה שקורה, ניפוח הגומיות עלול להביא לקריסה שלהם ולבלאי מיידי.

פורסם

ניפוח גומיות,זה פעם ראשונה שאני שומע את זה.חוץ מזה בשביל מה לנפח גומיות? איך בכלל מנפחים גומייה?!אגב,גם או כאשר,ברגע שהגומייה מתפוררת אתה יכול לומר שלום יפה לגיר.

פורסם

יש גם בתיבה אוטומטית טבעות אטימה שאינן מגומי, מאוקלון כמדומני ולכן השפעת תוסף כזה במקרה של איבוד לחץ עקב טבעת שחוקה, אפסית.

האם התיבה שקרסה נפתחה וזוהה מקור הכשל?

פורסם

אני חושב שלא כדאי להתעסק עם גירים בכלל, רק לדאוג להחלפת שמן בתדירות קבועה או אם גיר וותיק שלא הוחלף בו שמן תקופה של כמה שנים אז במקרה כזה עדיף לא לגעת בו (כל עוד אין בעיות מיוחדות).

שכל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון.

פורסם
יש גם בתיבה אוטומטית טבעות אטימה שאינן מגומי, מאוקלון כמדומני ולכן השפעת תוסף כזה במקרה של איבוד לחץ עקב טבעת שחוקה, אפסית.

האם התיבה שקרסה נפתחה וזוהה מקור הכשל?

האם השאלה היא אליי?

טבעות אוקולון, פלסטיק ומתכת לא מושפעות מהתוסך.

גומי כן.

בפתיחת הגיר, המראה לא מתיר ספק שמזגו תוסף לגיר. כל הגומיות ללא יוצא מן הכלל מתנפחים כמו בלונים עד לרמות של התקלפות כללית , בעיקר בבוכנות המצמדים המצופות בגומי מלא.

• תוכן חדש...