Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 קומפוננט קדמי אני חושב על -

165K2POWER Focal

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=411536

2 רמקולים 6 על 9 למגש האחורי אני מחפש משהו אז תמליצו ...

מגבר אני מחפש ולא יודע מה כדאי אם לקחת 5 יציאות או 4 ומונובלוק ?

וסאב :

GTO1204BP JBL

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=479314

ולבסוף בידוד אקוסטי , על איזה חומר אתם ממליצים ומה אני צריך בדיוק לאיביזה קופרה החדשה 2 דלתות .

תעזרו לי בבקשה להתאים מגבר וסט אחורי שיתאימו מבחינת הספקים והכל .

תודה רבה !

פורסם

לפני שאתה נכנס לזה חפש כאן בפורום התקנה של מערכת דומה עד זהה לשלך שבוצעה באיביזה חדשה.

אותו בחור גם קנה סט K2P של פוקאל וכשהוא התחיל בהתקנה הוא קיבל הפתעה.

באיביזה החדשה הרמקולים לא מורכבים על הדלת אלה על הפלסטיק שמכסה אותה מה שמצריך בניה=מתקין רציני, ולא מעט כסף.

אותו בחור בחר לעשות זאת לבד וזה היה כאב ראש לא קטן בשבילו לפי התמונות.

למזלו היו לו ידיים טובות מאוד.

ממליץ לך לשקול הכול בשנית, ואם תחליט להמשיך לפנות תקציב לא קטן להתקנה!

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא תהיה לו בעיה,הוא אמר קופרה לדגמים 09/10 אין קופרה.

אני רק לא מבין למה פותח השירשור ציין שיש לו קופרה ולא איזה שנה הרכב,לקופרה יש דלתות אחרות מאשר ל1.6 או ל 1.4 ?!

לדעתי כדאי לך לחפש במחיר של הסאב ,אחד שהוא יד שניה אתה תוכל למצוא דברים הרבה יותר טובים,מומלץ גם שתוותר על האחוריים ובמקומם תשקיע באיטום הדלתות.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...