Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע לי קצת מוזר, בשביל שאנרגיה סולארית תטעין מצבר של 60 אמפר +- צריך לוח מאוד גדול.

אבל אי אפשר לשלול שום דבר כל עוד לא בדקת את המוצר.

בהצלחה :]

עריכה:

ד"א, אם אתה יכול לעשות מצווה ולבדוק כמה אמפר ומתח הוא מוציא הלוח הזה ביום בהיר עם שמש זה יעזור לי מאוד.

יש לי אופנוע-ים שאני נוסע איתו פעם בשבועיים וזה יהייה מצויין כזה לוח בשבילי שלא יגמר לחרא הקטן המצבר:evil:

פורסם

ישנה שאלה בנוגע לשקע המצת עצמו. האם אתה יכול להפעיל מצת כאשר הרכב כבוי?

אצלי ברכב לדוגמה, כאשר הרכב כבוי לא ניתן למשוך/לדחוף זרם לשקע המצת כך שאצלי כנראה שהפטנט הזה לא יוכל לעבוד.

פורסם

המוצר הזה לא אמור לטעון את המצבר כמו מטען מצברים. הוא אמור לספק זרם שימנע זליגות מתח ברכב מהמצבר.

יש לי דבר כזה דומה שנקנה לפני 15 שנה ממדידות שעשיתי הוא מספק זרם בין חצי אמפר לאמפר. כמובן שיש חשיבות לזוויות שמכוונים אותו לשמש. בימי חורף הוא לא אפקטיבי כמעט. בתוך האוטו ההספק שלו נמוך כי יש החזרת שמש מהשמשה של האוטו אז ההפרש בזרם כשמניחים אותו בתוך האוטו ומחוץ לאוטו מגיע ל50 אחוז.

אני מתאר לעצמי שתא הסולרי שקנית הוא יותר חזק ממה שיש לי (הטכנולגיה השתפרה משמעותית המאז).

בכל מקרה ספר לנו איך המוצר הזה.

פורסם

כישיגע המוצר אני יספר,בכל אופן חיים אמר משהו שנוגע גם לאוטו אצלי, כאשר האוטו כבוי אין זרם בכניסת המצת..:shock:

יפני זה הכי אחי

פורסם

1. איזה רכב זה?

2. האם יש שקע מצת מישני? (נדמה לי כי בחלק מהמכוניות השקע המישני מחובר תמיד)

3. בסופו של דבר תמיד תוכל לחבר את החוטים ישירות לאחת מהמערכות הפעילות באופן קבוע (אזעקה, טלפון וכו')

והכי חשוב, למה אתה צריך את זה? אם המצבר מתרוקן לך מהר מדיי כאשר הרכב כבוי, אז חשוב לטפל בבעייה מאשר בסימפטומים.

חוץ מזה ראה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=294545 אם המצבר מתרוקן לך מהר מדיי.

פורסם

שלום לכול חובבי הפטנטים(גם אני כזה).קניתי וקיבלתי את המוצר עוד בקיץ 2008.בהתחלה היה לי קצר ונישרף הפיוז כול פעם שדחפתי את התקע לשקע המצית,מיתברר שהתקע מתכתי ולא מתאים לשקע אצלי(אז החלפתי את התקע לתקע פלסטי).עכשיו רק כשיש שמש חזקה והמכשיר (מחוץ לאוטו)ומכוון בול לשמש המנורת לד במכשיר דולקת קבוע(זה המצב שהמכשיר טוען)לא הצלחתי להגיע למצב שהמטען באוטו וצמוד לחלון והנורה דולקת קבוע.בקיצור מי שמעונין אני מוכר בחצי מחיר(ועים תקע חדש).

• תוכן חדש...