Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בפורום יחצנים למסיבות בהרצליה?

שומאכר
שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני וחברים שלי מחפשים מועדון טוב בהרצליה משהו כמו ה"בקדור"( נמאס מת אביב) שיהיה מינימום 21+ (אנחנו בדרך כלל 3-4 חברה בני 22-23). אני שואל כי 2 חברים שלי הם ההפך מאשכנזים :lol: ולפעמים יש בעייה להכניס אותם. אנחנו באים לבלות ולא לריב

תודה לעונים ,דוד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרצליה מזמן לא מקום של "אשכנזים", אבל יש מקומות שלפחות מנסים להקפיד על ייצוג הולם שלא תמיד מוצדק.

יש את הסנטרל פארק ברביעי וחמישי האוקפסורד ברביעי ואת הקוואן במוצש שנחשבים איכותיים ואם אתם אוהבים מזרחית את האטורי הנזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה. האמת כשנה לא היינו שם.מחפש רק לימי שישי, לא שומעים מזרחית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב ידיעתי, בגלל שהמקום פתוח, הסנטרל נסגר לפני +-שבוע.

במוצ"ש יש את הRoxbury (של חברים שלי) ילדי 86+

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי בכל זאת? 4 חברה חמודים:-D מבת ים בני 22+ מחפשים מועדון להיום בלילה(שישי). תודה

עריכה מהבסיס (זה גיא):

דרך אגב, הסנטרל לא נסגר (שבו שעבר בכל אופן ראיתי אותו פתוח).

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...