Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע חברה..

אני אשמח לקבל טיפים ונקודות למחשבה לגבי הרכבים האלו כי אני ממש מתלבט ,

אני ממש אוהב את הסובארו אבל נוטה לגולף כי היא ממש חסכונית בדלק וניראית יותר מפנקת

מה שחשוב לי זה הכוח וחווית הנסיעה אבל גם לחסוך בהוצאות ולשמור על הערך של הרכב.

מדובר ברכב 2008 ודרך אגב אני שוקל גם הונדה סיויק בגלל ה1800מנוע.

כתבו את דעתכם כי אני ממש לא ספץ בנושאים האלה.

שאו ברכה

חן

פורסם

הגולף יותר טובה מה-B3 כמעט בכל הסעיפים לדעתי, למעט נוחות. למרות שאני מעדיף את הקשיחות והריסון של הגולף ולא את הנדנודים הקלים של ה-B3.

מנוע ה-TSI בשידוך לתיבת DSG אכן מספקים צריכת דלק חסכונית למדי וגם ביצועים נאים.

האם אתה מתכוון לרכב משומש או חדש?? 2008 כבר לא מוכרים כחדש ובשנת 2008 נמכר הדגם הקודם של הגולף ולא הנוכחי. הקודם צוייד במנוע TSI בהספק של 140 כ"ס עם תיבת DSG 6 הילוכים.

החדש מבוסס על הקודם בצורה דיי נרחבת אך הוא איכותי יותר ומאובזר יותר מצוייד במנוע 1.4 TSI ב-2 רמות הספקים. 122 כ"ס ו-160. הגרסה החזקה היא גם מאובזרת ומפוארת יותר וכמובן יקרה.

פורסם
הקודם צוייד במנוע TSI בהספק של 140 כ"ס עם תיבת DSG 7 הילוכים.

הרשה לי לתקן - DSG6.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מתכוון ל2008 הדגם הישן של 140 כ"ס כי לקנות חדש ולהפסיד 20K ממש לא בא לי עכשיו

השאלה היא איפה אני מקבל יותר מבחינת האיבזור והמהירות והאם יהיה לי הרבה יותר יקר לתחזק את הגולף בצורה משמעותית?

ומה בעצם נותן לי ה 4X4 של הB3?

פורסם

ההנעה הכפולה של הסובארו נותנת לך ביום יום בעיקר צריכת דלק מוגברת. היה דיון נרחב על מעלותיה וחסרונותיה של ההנעה הכפולה בפורום רכב כללי, תכתוב בחיפוש B3 ותמצא את השרשור.

אתה מקבל יותר בגולף מבחינת תא נוסעים, אבזור וגם ביצועים. סביר להניח שהאחזקה של הגולף תהיה מעט יקרה יותר.

פורסם

אם אתה מחפש גולף TSI 2008, דבר ראשון תעמוד בתור... ;-)

יש לפחות עוד חבר פורום אחד שמחפש ועוד לא מצא.

הרכב עדיף לטעמי כמעט בכל מובן על ה- B3 או הסיוויק, האו זריז משתיהן, חסכוני, נוח, מאובזר (מקורית) וכו'. עם זאת, לטעמי ה- B3 נראית טוב יותר. עניין של טעם.

גילוי נאות: הייתי בעלים של TSI כזו והיום יש לי TSI 160.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה לגבי טיפולים וביטוח בגולף הבנתי שזה יותר יקר משמעותית?

ויש למשהו מושג מה ההבדלים בין הגולף הישנה 140 כ"ס לחדשות 122 ו160 כ"ס ?

פורסם

היי BAR22

אני אשמח לדעת מה אתה חושב על ההבדלים בין הדור 5 140 כ"ס לדור 6 שלך או ל122 כ"ס

בהתחשב בזה שנהגת תקופה על שניהם...

חוץ מזה מצאתי 140 כ"ס שנת 2008 ב115 אלף עם 40000 ק"מ....והמון תוספות... שווה?

גם מבחינת צריכת הדלק אם תתן לי מידע לגבי השוני בין החדשה לישנה זה יהיה אחלה

תודה אחי..:lol:

פורסם

לגבי צריכת דלק - אני לא יודע אם יש הבדל, כי לא ממש מדדתי אף פעם ברכב הקודם, ועכשיו אני מסתכל רק על מחשב הדרך ולא מודד לבד.

יש כל מיני הבדלים בין הדור הקודם לנוכחי, ואני לא בטוח שיש לי כוח עכשיו לפרט את כולם. אם תרצה - תשלח לי ה"פ ואני אשלח לך את הטלפון שלי ונוכל לדבר.

בגדול - בדור הקודם היו 140 ו- 170 (שלא יובאה לארץ, אבל מדובר על אותו מנוע עם תוכנת ניהול שונה). אז עכשיו יש 122 ו- 160, אבל ל- 160 יש 2 טורבו (כלומר טורבו וסופר צ'ארג'ר), אבל ל- 122 יש רק אחד מהם (לא זוכר איזה).

האבזור עדיף משמעותית - צי'נג'ר MP3 מקורי, שליטה מההגה (תלוי אבזור כמובן), העברת הילוכים מההגה (תלוי אבזור), מסך מגע, וכו'.

יש עוד המון הבדלים, למשל ה- 160 הרבה יותר יציבה על הכביש ואוחזת מאשר ה- 140. אבל כאמור - תשלח לי ה"פ או שפשוט תפנה לצ'מפיון ותשאל. אני רק אציין שה- 160 מפתיעה בעצמתה, ושה- 122 מרגישה (כמו שהיא באמת) פחות חזקה מה- 140. זה אולי טריוויאלי אבל חשוב לציין את זה כדי שתתכוונן יותר למה אתה רוצה (תלוי תקציב כמובן).

לגבי הרכב שראית - נשמע לי הרבה 40K ק"מ.

פורסם

אין לי ספק שהגולף תספק אותך יותר מהסובארו וגם מהסיוויק. במיוחד אם ביצועי מנוע מדברים אליך, אבל לא רק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב חברה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים...

TSI 1.4 שנת 2008 140 כ"ס יד ראשונה 49,000 ק"מ עם שנה אחריות והמון תוספות

חצאית אחורית +מיתלים צדדיים אגזוז כפול סאנרוף ומערכת שמע מטורפת ששמו באוטו

מחירון 114,000 שווה לקנות ב110-105 אלף?

דברו חופשי...

פורסם

תבדוק שהרכב במצב טוב ולא עבר קריעה. קח אותו לבדיקה.

בכל מקרה, השוואה בין השתיים - הגולף לוקחת בכל פרמטר. מנוע חדשני בצירוף גיר חדשני שנותנים ביצועים הרבה יותר טובים מאלה של הB3. כמו כן האיכות של הגולף גבוהה מזו של הB3.

לגבי רכב חדש - אומנם הוא יקר יותר מזה שאתה מתכנן לרכוש אבל הוא כולל דברים שאולי בכל זאת יהיו שווים את הכסף.

הרכב בעל עיצוב פנים מפואר יותר(לפי דעתי) וכולל גם מסך מגע ועוד שלל דברים שצויינו וגם לא צויינו פה. מנוע בעל 160 כ"ס ותיבת DSG חדשנית עם 7 הילוכים.

חוץ מזה, אתה תהיה הבעלים הראשון של הרכב. אתה תקבל אותו חדש ואתה זה שתטפל בו. אם בידייך האפשרות וזה לא ממש יזיק לכיסך אני הייתי ממליץ ללכת על הדור החדש.

פורסם
טוב חברה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים...

TSI 1.4 שנת 2008 140 כ"ס יד ראשונה 49,000 ק"מ עם שנה אחריות והמון תוספות

חצאית אחורית +מיתלים צדדיים אגזוז כפול סאנרוף ומערכת שמע מטורפת ששמו באוטו

מחירון 114,000 שווה לקנות ב110-105 אלף?

דברו חופשי...

זה ה-מ-ו-ן ק"מ. אם יש עוד שנה אחריות, זה אומר שנסעו את כל הק"מ האלה בשנה?! תבדוק זאת היטב! יש רק שנתיים אחריות על הרכב (ועוד שנה אחריות של "רצון טוב", אבל זו לא בדיוק אחריות מלאה והיא לא נספרת משום שהיא לא בדיוק מחייבת את היבואן)

למה הכוונה "מתלים צדדיים"?

• תוכן חדש...