Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

כבר כמה זמן שאני מחפשת אוטו קטן לנסיעות בינעירוניות קצרות (רעננה-תל אביב). בהתחלה תכננתי לקנות פונטו ספייס ידנית 2004-2006 בהשקעה של עד 35000 ש"ח, אבל חוסר ההיצע מתחיל לשבור אותי.

לאחרונה התחלתי לחשוב בכיוון של דייהטסו סיריון 2006-2007 עם ק"מ גבוה, מה שמוריד את המחיר לאיזור ה60000 ש"ח.

בסופו של דבר, את שתי המכוניות אני מחפשת עם ק"מ יחסית דומה: 80000-90000 (שזה ממש מרשים לסיריון 2007 שכביכול לא עברה בליסינג).

האם לדעתכם שווה להשקיע כל כך הרבה יותר בשביל לקבל סיריון מודרנית, או שעדיף להמשיך ולהתאמץ ולקנות פונטו ספייס?

תכלס, הסיבה העיקרית שאני רוצה סיריון היא כי זה כזה אוטו חמוד, ואני לא בטוחה שהשיקול הזה מוצדק...

תודה,

-מאיה

פורסם

למה ב"ארצנו" חייבים גיר אוטומטי לרכב קטן עירוני וקל כשבאירופה כל עקרת בית וסבתא לנכדים נוהגת בגיר רגיל בלי בעיה?

אני חי בת"א , יצור עירוני ונוהג המון שנים ברכב ידני , נהנה מכל רגע.

לצערי התרבות העצלנית הזאת שלי לנהוג באוטומט (וגם לפתור תשבץ ולדבר בטלפון בו זמנית) מונעת מרכבים ידניים להמכר פה, וחבל.

גיר ידני, פשוט, חסכוני, זול לטיפול ונעים לתפעול.

פורסם

תודה על התגובות :)

האמת היא שאין לי בעיה עם מכוניות ידניות- פשוט קשה יותר למצוא ספייסים ידניות עם 80 כ״ס.

אני יודעת שהסיריון נחשבת טובה מהספייס, אבל האם כדאי לקנות אחת שעברה 90000 ק״מ מ2007? כי רק כאלו יכנסו לי בתקציב...

שוב תודה,

-מאיה

פורסם

למה את מתעקשת על הפונטו ספייס שיש לך את הפונטו גרנדה שעדיפה בכל פרמטר על הספייס,נראית הרבה יותר טוב מכל סופרמיני(הרבה יותר מהסיריון הקופסתית לטעמי),עם סיכוי יותר טוב למצוא אקזמפלר שמור עם ק"מ נמוך ומחיר אטרקטיבי ביחס לסיריון.

turboy

פורסם

ההתעקשות היא בגלל שהתוכנית המקורית הייתה להוציא 35K על אוטו (וכך נבחרה הספייס)- ספציפית לגבי הסיריון אני מוכנה לעבור ליגה כי אני באמת מאוהבת בה. אין לי צורך אמיתי במכונית טריה.

ורק כדי לחדד, ההתלבטות העיקרית שלי היא האם לקנות סיריון מ2006-2007 שעברה 90000 ק"מ, או שזה רעיון ממש רע ועדיף לי כבר לדבוק בתוכנית המקורית של ספייס 2005 (גם כן עם איזה 90000, אבל לפחות פרסו לה את זה על פני כמה שנים..).

תודה, again :)

פורסם

באופן עקרוני, בהינתן שני רכבים עם אותו קילומטארז עדיף לבחור ברכב החדש יותר. יחד עם זאת, במקרה שלך מדובר בפער של 20K ש"ח (50%!) ולכן את צריכה להחליט האם שווה לך לשלם את הסכום הנוסף בשביל הרכב החדש יותר.

פורסם

אם אין לך 60K ש"ח להוציא על רכב - אל תוציאי אותם. חבל שתגלי בעוד כמה חודשים שאמנם יש לך רכב מודל 2006 בחניה אבל כסף בעובר ושב בעיקר עובר וכבר לא כל כך שב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא חשבתם על דבר 1.

מה עם סוזוקי אלטו ידנית חדשה ב-60,000! עם אחריות וראש שקט.

ובנוסף בטוח יש תוכנית מימון נוחה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם את יכולה לגייס 60000 יש לך הרבה אפשרויות טובות מאלה שהצגת, צריך לחפש בסבלנות

ובסוף מוצאים רכב טוב עם קילומטראז סביר מידיים פרטיות, כדאי להוציא יותר כסף על דגם

יותר חדש וזה חוסך הרבה מוסכים בדגם ישן יותר.

אפשרויות- 206 , סיטרואן c3 , יונדאי גטס, וכמובן גם פונטו וסיריון, מודלים 2007 .

בהצלחה

פורסם

תודה רבה!

אם לדעתכם אפשר למצוא אוטו סביר בתקציב הזה, אמשיך לחפש- ובינתיים אעשה גם נסיעת מבחן על האלטו, שנראית לי מקסימה (אם כי יתכן שהיא סוס פוני עם שילדת פח). אני אוהבת מכוניות קטנות ומכוערות, מסתבר..

פורסם

אחרי שגיליתי שחנן היה בפורום הזה, למצוא גם אותך פה זה די מגניב.

בכל מקרה, על האלטו יש פה שרשור ממש טוב בפורום רכב כללי. (אלטו ב55,000 שקל או שלא)

אני ביצעתי על האוטו נסיעת מבחן ביום חמישי בזמן פרמקולוגיה והוא ממש מצא חן בעיניי, למרות שעשיתי את הנסיעה על האוטומט ולא על הידני, כאשר זה השני אמור להיות טוב אפילו יותר. שימי לב שאם תבצעי נסיעת מבחן על הדגם התלאביבי שלהם, הוא מגיע עם אבזור שאי אפשר להזמין אצלם (פנסי ערפל, מד סל"ד וגלגלי מגנזיום).

ברכב יש 4 כריות אויר, ESP, ABS, קונסולה מרכזית שנראית לא רע, 2 רמקולים קדמיים והכנה לעוד זוג בדלתות האחוריות.

באירופה הרכב קיבל 3 כוכבים בגלל שיטה חדשה שהם הכניסו לחישוב שמורידה ניקוד על איבזור בטיחות שהוא לא חובה, לכן באוסטרליה הרכב קיבל 4 אחרי שהכניסו את הESP כחובה כמו שעשו אצלנו.

האחיזה של האוטו מעולה בהתחשב ברוחב צמיגים 155, קוטר סיבוב 9 מטר שזה מעולה לפרסות, אורך של 3 וחצי אבני שפה מעולה לחניות, והעיצוב עצמו לדעתי יותר צעיר ודינאמי מאשר הסיריון.

אצלי הרכב ישמש כרכב משפחתי וכרכב בשבילי ללימודים אז האלטו היא בהחלט שילוב של הרבה דברים כולל אמינות, צריכת דלק לא פחות ממדהימה והראש השקט שבקניית רכב חדש.

מקווה שעזרתי,

אדי

• תוכן חדש...