Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שכבל קלאץ' נקרע באיביזה של אשתי בתחילת השבוע הוחלף, היא התלוננה שהדוושה ממש קשה.

המכונאי אמר לה שזה ככה באוטו הזה ואני שיערתי לתומי שהוא פשוט מתח יותר מדי את הכבל ואם אשחרר אותו טיפה הכל יסתדר.

אתמול שיחררתי את הכבל, הבעיה לא נפתרה.

שחררתי עוד את הכבל, עד לרמה שגם בלחיצה עד הסוף על הדוושה כבר אי אפשר לשלב הילוכים. ועדיין הדוושה קשה להדהים.

דבר נוסף ששמתי אליו לב אתמול הוא שלעיתים כשלוחצים על הדוושה שומעים מעין "ששששששששש" שנעלם כאשר עוזבים את הדוושה.

אני לא רוצה ללכת לשטוף את המכונאי סתם אם הבעיה לא קשורה לכבל. אני מכיר אותו אישית והוא בסה"כ בן אדם אמין וישר.

אשמח לחוות דעתם של המבינים בנושא.

האם הבעיה היא בכבל שהוחלף?

האם כשנקרע הכבל הישן היה עשוי להיגרם נזק מהשחרור המהיר של המצמד כתוצאה מהיקרעות הכבל?

פורסם
יתכן שלהיפך, שבגלל שהמצמד פועל קשה נקרע הכבל שלו.

במקרה היה זה אני שנהג ברכב כשהכבל נקרע, הדוושה לא היתה קשה מהרגיל לפני שהכבל נקרע.

הרכב אצלנו מ2001 והוא עם קצת יותר מ140,000 ק"מ.

אני לא יודע אם הוחלף לו קלאץ' לפני שרכשנו אותו בזמנו. בכל אופן, אצלנו הקלאץ' לא הוחלף.

אגב, המצמד ברכב אף פעם לא החליק ולא הראה סימני החלקה. איך ניתן לדעת אחרת שהגיע זמנו?

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה מקובל להשתמש בכבל מקורי בלבד

עלותו לא יקרה כ 200 שח

במידה והכבל מקורי והפעלת המצמד עדיין קשה אז כנראה יש צורך

בהחלפת המצמד ,הקושי נובע מהשחיקה שלו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...