Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום חברים, יש לי הצעה לטויוטה קורולה 2007, אשמח לחוות דעת שלכם

A4E
שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מדובר ברכב ליסינג נהג יחיד עבר 100000 ק"מ (יחסית הרבה) ראיתי היסטוריית טיפולים, תוצאות בדיקה והרכב נראה לי בסדר גמור.

העיניין הוא שיש משהו בבדיקה שמפריע לי ואני לא מבין מה זה באמת אומר "בלוק מנוע: רעש אביזרי מנוע / רצועה / מותחנים וגולגלות."

במערכת דלק כתוב "מערכת דלק והצתה: לתיאום"

בעיקרון הם נותנים שנה אחריות על הכל + ביטוח לשנה אצלהם.

מה אומרים 2 הדברים האלה? האם זה קריטי? וכמה הייתם משלמים על רכב כזה אם בכלל?

תודה, חג שמח ומועדים לשמחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הראשון הוא כסת"ח קבוע של מכוני בדיקה. לא להתרגש.

השני הוא ניסוח קצת סתום שמרמז על בעיה כלשהיא במערכת הדלק וההצתה. אי אפשר לקבוע מה התקלה (אם בכלל קיימת) וכמה יעלה לתקנה מבלי לבצע דיאגנוסטיקה לרכב. כל דבר מכמה עשרות שקלים ועד כמה אלפים אפשרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי צביקה תודה על המידע.

אז הכסת"ח הזה אומר לברוח מהאוטו הזה או מה?

לגבי השני - איפה אני בודק דבר כזה לבד? אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית בקומפיוטסט, שווה?

או שלהסתמך על טופס הבדיקה שלהם ורק ללכת להתעייץ עם מוסכניק נייטרלי או משהו?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכסת"ח אומר שאין בעיה מיוחדת.

המכון נותן אחריות לבדיקה 3 חודשים על מכלולים תקינים.

כדי שלא תבוא עוד חודש ותגיד להם "הלך מנוע" רשמו לך את מה שרשמו כדי לא לתת אחריות על המנוע. רושמים את זה כמעט לכולם.

לגבי ההצתה, כנס למוסך מורשה טויוטה שאתה בוחר, בקש שיחברו את הרכב לסורק תקלות וקבל הצעת מחיר על התקלה.

חשוב מאד, תקרא טוב את האותיות הקטנות של האחריות! בדוק מה היא כוללת ומה לא. (נכון לגבי כל רכב שתקנה, מכל מגרש רכבים).

בד"כ מקבלים אחריות על מכלולים מסוימים בגיר ובמנוע שהסיכוי שיתקלקלו זה כמו הסיכוי לזכות בלוטו.

בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי נדמה לי שלא הייתי ברור,

מדובר בטופס הבדיקה שלהם, אני עוד לא לקחתי לקומפיוטסט בעצמי, אז הנתונים שפירטתי זה מהטופס שלהם שהביאו לי בחברה.

כשכתבת :"המכון נותן אחריות לבדיקה 3 חודשים על מכלולים תקינים." אתה מדבר על המכון בדיקה שלהם של החברה?

או שאתה מדבר על כל מכון בדיקה (קומפיטוסט וכאלה) ?

כך גם לגבי מה שאמרת :"די שלא תבוא עוד חודש ותגיד להם "הלך מנוע" רשמו לך את מה שרשמו כדי לא לתת אחריות על המנוע."

מי זה "להם" ? חברת הליסינג? כי הם דווקא נותנים לי אחריות על הכל לשנה... אז אני לא מבין פה כ"כ מה הולך.... אשמח להסבר.

סורי על החפירה, אני קצת מבולבל עכשיו.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכון הבדיקה מחויב עפ"י חוק לתת אחריות למי ששילם על הבדיקה.

אם אתה ניגשת עם הרכב ושילמת על הבדיקה, אז מכון הבדיקה נותן לך אחריות לשלושה חודשים.

אם חברת הליסינג משלמת על הבדיקה, אז מכון הבדיקה נותן לחברת הליסינג אחריות לשלושה חודשים.

מכיוון שמכון הבדיקה לא באמת רוצה לשלם על נזקים שעלולים להגרם לרכב, הוא מכסת"ח את עצמו בסעיפים מפולפלים שחלקם הגזמות וחלקם חסרי ביסוס במציאות.

זה בלי קשר לאחריות שחברת הליסינג נותנת או לא נותנת לרכב שהיא מוכרת לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב צביקה תודה רבה לך ולשאר החברים,

החלטתי לרדת מהרכב הזה, הקילומטרז' ו2 ה"בעיות" בטופס הבדיקה קצת מדאיגים אותי.

אמרתי לסוכן שיחפש לי משהו עם קילומטרז' הרבה יותר נמוך ומצידי להתפשר על שנתון...

חבל כי רציתי טויוטה אבל יקרות אלה, מאזדה 3 לא כ"כ בא לי כי לא אהבתי את הנוחות שלה וגם לקנות מליסינג רכב שהוא נפוץ זה בעיה, לעומת זאת רכב שבקושי יש בליסינג (קורולה) זה עוד אפשרי, אבל קשה למצוא אחת במצב ממש טוב עם ק"מ נמוך :(

תודה לכם חברים וחג שמח :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...