Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה.

אני קונה הונדה פרלוד והחלטתי לברר כמה יעלה שיפוץ גיר אם הגיר שלה יעשה בעיות (בעיה נפוצה בגירסאת האוטו`)

במקום אחד אמרו לי בערך 7 לפני מעמ ובאחר אמרו 10+ וכולם נשמעו די קאובוים(מדובר במוסכים גדולים במרכז)

אחד אמר שזה גיר דומה לאקורד והשני אמר שזה לא דומה לשום דגם של הונדה:shock:

כבר קראתי על כאלו שעשו את זה ב 5000שח

מישהו יודע על מוסך שיעשה את העבודה טוב ובמחיר טוב?

האם יש רמות שונות של שיפוץ גיר?

האם יש גיר שהוא"מעבר" לשיפוץ כלומר הרוס וחייבים לקנות חדש והאם זה נובע מהזנחה שלטיפולי גיר או פשוט קורה ביום בהיר אחד?

תודה מראש

העיקר שתהיה ידנית

פורסם

דיברתי איתם בודקים לי את זה תודה

מעניין שיש המון מוסכים שאומרים שיש חלקים בשפע כי זה כמו אקרוד(ואני טורח לציין שוב ושוב שמדובר בגירסאת ה2.2)

והמכונאי הראשי של הונדה אמר לי שהאקורד שונה לחלוטין

העיקר שתהיה ידנית

פורסם

בבאר שבע יש מכון לגירים שיודע הייטב את הגירים של הונדה והוא עושה זאת ב-5K לפני מעמ ושם המכון הוא : אלקטרו-גיר הוא ממוקם בתוך המתחם של מכון אלן לרישוי.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ישנם שני קודי גיר לרכב שלך.

mp0a-mp1a.1 והוא תואם לקוד מנוע כפי שמסרת.

2. m6ha והגיר שונה לגמרי מהגיר עם הקודים למעלה.

בדוק שוב מול היבואן ובעזרת מספר שלדה ולא רק מספר הרכב איזה גיר מתאים לרכב שלך.

פורסם
בבאר שבע יש מכון לגירים שיודע הייטב את הגירים של הונדה והוא עושה זאת ב-5K לפני מעמ ושם המכון הוא : אלקטרו-גיר הוא ממוקם בתוך המתחם של מכון אלן לרישוי.

אם אני לא טועה אתה מיתכוון לטופ גיר

אחי עשה אצל טופ גיר גיר אוטומט במיצובישי קולט ואני כבעלים של פרלוד סתם שאלתי כמה עולה לשפץ גיר של פרלוד 2.2 בסביבות 5K-6K

אגב עופר הבעלים{אני חושב קראו לו} באמת אחלה בחור וגם שירות וגם יודע להיסתדר במחיר:idea:

אני ממליץ עליו

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...