Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נסעתי בקטע כביש שיורד מהגבעה הצרפתית לכיוון כביש 1. נוסע שם כל שבועיים ומקפיד על ה-80 קמ"ש, לפני יומיים בהיסח דעת מצאתי את עצמי על 120 :shock:. כמובן שלמצלמה הבא (אחרי המנהרה) כבר הגעתי על 80. לא ראיתי פלאש (היה יום).

האם יש מצלמה בתחילת הכביש (קצת אחרי הפיצול של בגין צפון)?

בקיצור, יש שם מצלמה? לחכות לדו"ח? אם כן כמה זמן?

תודה,

פורסם

בירידה מהגבעה הצרפתית עומדת לפעמים הבורה הזהובה ומצלמת את הממהרים.

המצלמה שאחרי המנהרה היא דחליל, נכון לאתמול כי עברתי אותה עם הוולנטיין1 שלא צפצף...

אין מצלמות או דחלילים נוספים.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
בירידה מהגבעה הצרפתית עומדת לפעמים הבורה הזהובה ומצלמת את הממהרים.

המצלמה שאחרי המנהרה היא דחליל, נכון לאתמול כי עברתי אותה עם הוולנטיין1 שלא צפצף...

אין מצלמות או דחלילים נוספים.

האם יש מצלמה לפניה? (קצת אחרי הפיצול שמימין יש בגין, ישר רמות והנתיבים השאליים הם לתל אביב)

פורסם

יש מצלמת מולטינובה ברמזור של רמות, שפועלת רק אם נסעת באדום.

חוץ מזה אין שום מצלמות בכביש עד המצלמה שאחרי המנהרה.

והאם זה באמת נכון שזאת מצלמת דחלייל?

אני נוסע בכביש הזה כל יום בשעות שהוא ריק (2-4 בלילה) וזה מעצבן כל פעם לרדת עד 80.

פורסם

יש מצלמה אחרי המנהרה לכוון ת"א וראיתי אותה מצלמת לפני כמה חודשים.

לכוון ירושלים - יש מצלמה בדיוק ממול - לפני המנהרה.

לפי כמות בלימות החירום לפני המצלמה הזאת (כל הכביש מרוח בגומי) אולי היא פעילה.

אני עובר את שתיהן ב 90.

אבל לפחות פעם אחת ראיתי ניידת עומדת מתחת לגשר של כביש בגין (לכוון ת"א)

פורסם

בכל ה9 חודשים שאני נוהג לא ראיתי את המצלמה שלפני הפיצול לת"א ורמות מצלמת אפילו פעם אחת (המצלמה ברמזור).

בפיצול- לת"א יש מצלמה שמצלמת יופי, אחרי המנהרה.

בכביש הנגדי משהו כמו 200 מטר לפני המנהרה יש מצלמה שמצלמת המון, ראיתי אותה בפעולה עם אוטו שטס לפניי.

בגין לכיוון מלחה- יש מצלמות! אמא שלי חטפה שם פלאש לפני שנתיים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

והמולטינובה ברמות מצלמת מעולה.

2 חברים טובים שלי קיבלו פלאש כאשר הייתי איתם באוטו והם החליטו לא לעצור ולשרוף אדום.

אחד לא קיבל קנס השני קיבל שלילה כי יש לו כבר 2 עבירות מהירות.

פורסם

המצמלת רמזור ברמות מצלמת ואמיתי כנ''ל לגבי 2 המצלמות בכביש 9 שניהם אמיתיות סעו בזהירות.

ובכביש בגין כבר לפי דעתי ידוע כמעט לכולם,אבל עדיין יש כמה ששוכחים/או חושבים שהמצלמות אינם אמיתיות אז שימו לב רק המצלמה לכיון ת''א אחרי המנהרה היא האמיתית, ומהכיוון השני לכיון מלחה המצלמה בדיוק איפה שרכבים מתמזגים מכיוון גבעת שאול היא אמיתית השאר אינם אמיתיות

פורסם

עצוב מאוד שהולנטיין שלך לא צפצף, המצלמה שאחרי המנהרה לכיוון ת"א פועלת, שום דחליל ושום נעליים, אני רק לא יודע מאיזו מהירות.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
2 חברים טובים שלי החליטו לא לעצור ולשרוף אדום.

הייתי מציע לך בחום להחליף חברים.

רק המצלמה לכיון ת''א אחרי המנהרה היא האמיתית,

עצוב מאוד שהולנטיין שלך לא צפצף, המצלמה שאחרי המנהרה לכיוון ת"א פועלת, שום דחליל ושום נעליים, אני רק לא יודע מאיזו מהירות.

לא הבנתי מה אתה רוצה ממנו..

בנוסף יש בניה של מצלמת מהירות חדשה בכביש בגין אחרי המנהרה הגדולה לכוון ת"א בירידה בתוך הסיבוב.

פורסם

אני דיברתי אל חגי האמת.

לגבי מהירות בכביש המדובר, חבר קיבל שם פלאש לא מזמן האמת, אין לי שמץ של מושג על כמה הוא נסע, הוא רק אמר שהוא קיבל שם פלאש, את זה נראה בדואר.

• תוכן חדש...