Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבועיים פתחתי פה שרשור בנוגע לרכישת גרמניה בסכום של כ180,000 ולאחר המון המלצות חשבתי ללכת על הלאון קופרה.

לאחר קצת בירורים הבנתי שיש את האופציה לייבא לארץ רכב מסוג שירוקו 2.0 TSI ידנית.

רציתי לדעת מאנשים שמבינים בעניין כמה בערך יכול לצאת סיפור כזה ואיך ניתן לייבא רכב כזה שהוא לא דרך סוכנות(הבנתי שיכול לחסוך לי כמה עשרות אלפים).

יש עוד רכב מעניין שהבנתי שניתן לייבא במחיר שפוי מסוג פולקסווגן ESO http://file.kbb.com/kbb/vehicleimage/houseseo/337x250/2007/2007-volkswagen-eos-frontside_xrvweos071.jpg

אשמח לקבל קצת מידע בנוגע לפרוצדורה של ייבוא אישי וגם מידע על ביטוחים של רכבים כאלה, מי מטפל ואת כל הידע הבסיסי בנוגע לדברים האלה.

אני פשוט ממש קרוב לרכישת רכב חדש ואני עוד לא סגור עם עצמי מה אני אעשה.

פורסם

למיטב ידעתי,(קראתי המון המון אודות הנושא)אבל אני לא ממוחה

אתה בהחלט עושה את הצעד הנכון באשר לייבוא אישי

אתה יכול לייבא דרך סוכן,כך בחשבון שהעלות תהיה יותר יקרה מאחר ותהיה עמלה על העסקה

או שאתה יכול לייבא בעצמך -אופצייה שהיא אומנם יותר זולה אך מעט יותר הרפתקאנית מאחר ועליך להשיג את כל האישורים לייבוא ולקחת את שירותיו של עמיל מכס בעצמך ועוד פרוצדורות מעצבונות שיגזלו ממך זמן ואנרגיות

אני אישית הייתי הולך על סוכן ייבוא,בעקבות הביקוש הגובר לייבוא הענף תפס תאוצה רבה בשנים האחרונות,בנוסף העיתוי שלך טוב בשל הדולר הנמוך.

את סוכני יבוא תוכל למצוא באינטרנט (יש בשפע) רק תבדוק טוב טוב שלא מדובר באיזה חאפר חובבן

לגבי הדגם ספציפית,הפער בין המחירים בארץ לאלו שבחו"ל יקטן בשל הביקוש הגבוה באירופה לרכב,מה שאומר שהסיכוי למצוא "דילים" בסוכניות יהיה נמוך מאוד אגב את הדילים הטובים ביותר ניתן למצוא אצל הזכיינים וסוכנים עצמאים של אותו יבואן.

אגב הדילים הללו יכולים להגיע לרמה של 15-20אחוז הנחה בדגמים שנמכרים פחות או שיובאו בכמיות גודלות לאותה מדינה ממנה אתה שוקל לייבא,עוד אופצייה שעלולה להוריד משמעותית את עלות הרכב היא re-registertion

לפעמים סוכנות הרכב אינה עומדת ביעדי המכירות שלה ומתקרבת לה סוף השנת המכירות , הסוכנות מוכרת לעצמה את הרכב על מנת להעלות לעצמם את נתוניי המכירה(dont ask me why)ולהתקרב ליעד,מה שאומר בפועל שהרכב הוא כבר יד ראשונה,אך הוא עדיין חדש לחלוטין!

autotrader.co.uk האתר אומנם בריטי אבל הוא ייתן לך אינדיקציה (קלה)לגבי מחירי השוק באירופה לרכב חדש או משומש.

בהצלחה.

Porsche 944 turbo

פורסם

איוס - הרבה מעבר לתקציב שלך גם ביבוא אישי יצא בסביבות 260-250 אלף שקל.

שירוקו 2.0TSI ידנית ביבוא אישי מגרמניה תצא בסביבות 240 אלף שקל - יותר יקר מפה.

ייבוא אישי משתלם לרכבים מעל 300-350 אלף שקל , בעיקר גרמניות , מתחת לזה פשוט לא משתלם ייבוא אישי , אתה יכול לקבל הנחה בסוכנות שתצא יותר זולה או אותו מחיר כמו רכב שתייבא ביבוא אישי ( ויהיה לך בעיות באחריות איתו).

פורסם

עוד משהו שחשוב ליבדוק, הרבה רכבים בגרמניה (ובאירופה בכלל) נמכירים עם אביזרי בטיחות שונים ולפעמים פחות מאשר נהוג בארץ, הרבה שווצרים פה מזמינים רכבים מגרמניה, וזה מוזיל את העלויות בכאלפי לפעמים מגיע גם לעשרות אלפי פרנקים שווצרים, אבל הם מודעים לזה שהרכבים נמכרים עם פחות אביזרי בטיחות.

תשים לב לזה טוב מאוד מה אתה מזמין

פורסם

בנוגע למשתלם או לא, העניין עם השירוקו הידנית הוא שפשוט אין כאלה בארץ מהדגם שאני רוצה וממה שאני קצת ביררתי הבנתי שניתן להגיע למחיר עד 200 אלף שקל.

דבר שני כמו שהרכב יכול להגיע עם הרבה פחות אבזור הוא גם יכול להגיע עם הרבה יותר(לפי בקשתך ותלוי מה אפשר למצוא) במחירים הרבה יותר הגיוניים מאשר קסנון ב10 אלף שקל בצ'מפיון ישראל.

מישהו יכול לתת לי המלצה לסוכני יבוא אישי הוגנים עם שם בשוק היבוא האישי?

• תוכן חדש...