Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זה לא מהמוכר שדיברתי עליו קודם.

שילמתי עליה 180 שקל כולל משלוח.

פתחתי עליו תלונה בPaypal , רשמתי בהסבר שהוא התחייב שזה מקורי אבל מאוד קל לראות על הרקמה של הסוס שהיא נראית קטנה יותר ועם פחות פרטים ובאיכות נמוכה מאוד.

למישהו יש ניסיון עם התלונות בפייפל ?

אני יציין שהיא יושבת על הגוף בידיוק כמו החולצה המקורית שבצד ימין ואיכות הבד זהה לחלוטין.

לא מפריע לי הסמל , מפריע לי ששילמתי על זיוף מחיר מלא.

16092009164.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם תוכיח שאכן מדבר בזיוף, הם יחזירו את הכסף בלי בעיה. היו לי 3 תביעות ובכולן החזירו לי את הכסף תוך שבוע שבועיים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

האמת הם לא ממש מתעסקים בזה יותר מידי... אצלי היו אוזניות מזויפות, אפילו לא הייתי צריך להוכיח, המוכר ישר החזיר את הכסף. במקרה אחר, מוצר שלא הגיע שכביכול אין איך להוכיח הם גם החזירו את הכסף כי המוכר לא ענה. אתה חושב כמו ישראלי, הם באים שם לקראת הקונה בקיצוניות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לפי איכות הריקמה של הסוס.

יש לי כמה חולצות של ראלף לורן ובכולם אותה רקמה זהה ומושלמת , חוץ מהחולצה הזו.

בחולצה השחורה תסתכל על הישבן של הסוס , חסרה של רקמה , סתכל על הרגליים שלו , המחבט של השחקן , בקיצור הפרטים של הריקמה רקומים עם הרבה פחות פרטים.

חוץ מזה מספיק מגע אצבע ברקמה מקורית שמרגישה "שמנה" וקשיחה לעומת הזיוף שמרגיש זול.

פורסם

מי שמבין , ידע לזהות זיופים , גם הטובים ביותר.

הזיוף שאני קיבלתי הוא ברמה מאוד מאוד גבוהה! אבל עדיין זהיתי אותו.

פורסם

המוכר ניסה להתחמק ואמר שהוא קנה את החולצה מיצרן.

אח"כ העלתי לו את התמונה שהעלתי כאן והוא אומר שמודל האירופאי שונה מהמודל האמריקאי (זה לא נכון)

בקיצור אמרתי לו שאני מתכוון לקבל את זה. אח"כ הוא אמר שהוא יזכה אותי על המחיר מלא אבל קודם הוא דורש שאני ישאיר לו פידבק חיובי. האם אני יכול להסתכן בזה שאני ישאיר לו פידבק חיובי לפני שהוא מחזיר לי את הכסף ?

כמובן שכל השיחה הזו הייתה דרך הפייפל.

פורסם

בטח שהוא רוצה שתשאיר לו פידבק חיובי, כל שאר האנשים שלא יזהו שזה זיוף יכסו מהר מאוד את עלות החולצה שלך.

ד"א לפי שיטת ההגנה החדשה של פאי פאל הם לא מעבירים את הכסף למוכר עד שהוא קיבל פידבק.

פורסם

שים לו פידבק שלילי, אתה תפסיד חולצה והוא יפסיד יותר מחולצה.

ג

ברגע ששמת לו פידבק חיובי אין לך אפשרות לשנות את זה, הוא מבחינתו ישיג את הפידבק החיובי ולך אחרי זה תריב איתו על הכסף כי מה אכפת לו יש לו פידבק חיובי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

השיחה מתועדת באתר של Paypal , יש לי אפשרות להחריף את משא ומתן ע"י התערבות של Paypal.

אם אני משאיר לו פידבק רע זה יכול לסבך את העיניינים ולהאריך את זה בהתעברות של פייפל שיכולה להגיע לחודשיים עד מתן תשובה.

מבחינתי לקבל את הכסף עכשיו וזהו , עצם זה שהשיחה מתועדת אני יכול להיות בטוח שהוא יקיים את מה שהוא אומר ? (להשאיר לו פידבק חיובי ולקבל את הכסף במלואו[כולל משלוח])

להפסיד הרבה יותר מחולצה אני לא יודע אם זה נכון , יש לו 99.7 פידבק חיובי.

פורסם

תאמין לי שעם תרשום בפידבק שהחולצה מזוייפת, זה יבריח לא מעט לקוחות תמימים.

תחשוב שיש מצב שהוא סגר עיסקה דומה עם מישהו לפנייך (יכול להיות גם לא אחד), ואתה נפלת בפח.

לא מדובר בסכום גדול, אולי תמתין עם זה קצת.

• תוכן חדש...