Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיניין של טעם נטו,בגלל זה חשוב לשמוע כמה ע"מ לדעת למה אתה מתחבר

החלופה העיקרית היא HERTZ

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
לא עיניין של ויכוח,

אני די חדש בפורום האודיו אבל שמתי לב שההמלצה על מורל היא מאד נפוצה ומצד שני יש כמה "מתנגדים עיקשים".

האם יש לכך סיבה?

האם המורל נותנים כזה יחס עלות תועלת מצויין כך שאין לנם מתחרים בקטגוריה זאת? אם כן מדוע?

אני מבין שיש חלק לחברה בישראל בתהליך הפיתוח אך אני מניח שזה לא משפיע על עלות המכירה.

מה החלופות המתחרות בקטגורית המחיר הזאת פרט ל JBL שהוזכרו פה - אם יש חלופות ראויות?

תודה,

נתן.

כן, חד וחלק כן.

בארץ מורל נותנים תמורה נהדרת לכסף בכל קשת הדגמים. מחירי הרמקולים של מורל בחו"ל גבוהים משמעותית והיא נחשבת לאחת מיצרניות הרמקולים הטובות בעולם.

בדגמים הפשוטים ההבדלים עוד יותר גדולים, טמפו\פולס והדוטק משתווים בביצועים שלהם לסטים שיקרים במאות ואף אלפי שקלים מהם.

להרץ יש מוצרים טובים, אבל רק מסדרת ההיי אנרג'י ומעלה. סדרת האנרג'י שלה לא ממש מוצלחת ובשורה התחתונה מדובר ברמקולים די פשוטים וזולים שמתומחרים גבוה מדי.

בטווח המחיר עד 600 ש"ח לא שמעתי שום רמקולים טובים יותר ממורל. מעניין שבכל העולם סוגדים ליצרנית הרמקולים הזו ורק כאן מתנהל ויכוח עיקש על איכותם :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ההסבר לכך הוא שמורל מיוצרים בישראל..בעיר נס ציונה =]

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...