Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף FSI 2005 2.0 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש גולף 2005 (צורה חדשה-דור חמישי) מנוע 2.0 ידנית.

הרכב יד ראשונה, והגיע מגרמניה ברמת גימור קומפורטליין עם הזמנה מיוחדת של מתלים מרוככים.

הרכב לא נמצא בעיר שלי ועדיין לא עשיתי עליו סיבוב. הרכב נסע כ 90 אלף קילומטרים ותיכף צריך לעשות לו טיפול (כלומר, אם אני קונה, אני מכניס אותו קודם כל לטיפול).

האם מישהו מכיר את הרכב הזה עם גיר ידני? האם מישהו מכיר את המתלים המרוככים של הרכב הזה (אני מתכוון מעבר לתשובה בנאלית בסגנון של: "בנסיעה עירונית הוא יהיה יותר רך ומשכך את מהמורות הדרך, אבל זה יבוא על חשבון אחיזה בנסיעה מהירה...").

דבר אחר, מישהו יודע אם המערכת סטריאו המקורית שמגיעה עם הרכב קוראת MP3?

מחיפושים שערכתי בפורום עולה כי מומלץ לתדלק את הרכב בדלק 98. הרכב תודלק ב 95 עד היום. גם משיחות אקראיות שיצא לי לדבר עם שני בעלים של רכב דומה הם אמרו לי כי הם מתדלקים ב 95 ולא 98. עד כמה העניין קריטי?

אני די מתלבט (אני נוהג כיום על קליאו B ידנית 1.4 99) ומבחינתי זה תוספת של הרבה מאוד כסף. בעל הרכב שואף למחירון אבל הוא ראציונאלי. המחירון של הרכב הוא 80 אלש"ח. אם אבוא בהצעה רצינית, אני מאמין שניתן יהיה להכניס אותו לבדיקה בכמה אלפים בודדים פחות. אני מאמין שהבעלים יסכים להוריד מהסכום את עלות תיקון התקלות.

מה דעתכם?

פורסם

אצלי זה 1.6 אוטומט טרנדליין אז אוכל לשתף במעט מידע.

90000ק"מ ל2005 זה יחסית הרבה לדעתי.

בקשר לדלק - תדלק רק 95 אלא אם כן תמצא 98 במחיר של 95 או קרוב אליו. (אל תאמין לכל המיתוסים,זה לא שתשים 98 והרכב יהיה WRX וב95 יהיה עגלה שלא סוחבת ואוכלת 1:3,פשוט 98 מניב ביצועים טובים יותר במקצת! זה כל הסיפור). בכל מקרה אין נזק לטווך הארוך למנוע (כבר יצא לי לתחקר בעלי 1.6 ו2.0 FSI משנתונים 2005 2006 2007 וכולם תמיד שמים 95,וכשהמחיר נורמלי מפנקים את הרכב ב98)

טיפולים - תלוי איפה תטפל ובמה צריך לטפל,יעלה קצת יקר אך כך כל הגרמניות.

אצלי במערכת זה לא קורא MP3,אולי בקומפורטליין זה כן.

המתלים דווקא יחסית בסדר,סופגים לא רע בכביש.

אם תוכל להוריד על הק"מ,הטיפול הקרב,ועוד יש לך אחלה עסקה ביד :)

בהצלחה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לי יש גם גולף 1.6 שנת 2008, קוראת MP3 - יכול להיות שבדגמים הישנים זה לא ככה. פשוט וקל, לך שאל את הבחור שמחזיק את האוטו..

פורסם

בגולפים דור חמישי משנתון 2005 שהגיעו לארץ ככל הידוע לי עדיין לא היה MP3, גם לא ב-2000 סמ"ק FSI.

קומפורטליין הייתה אחת מרמות הגימור הגבוהות של השנתון הזה.

לגבי חבילת מתלים מרוככים,

לארץ הגיעו כך גרסאות ה-1.6,

אני זוכר שהנפחים הגבוהים בזמנו לא קיבלו את זה.

האמת שזה לא עשה כל כך טוב לאוטו, התחושה היא שיש יותר מידי תנועה על המתלים והאוטו פשוט רוטט עליהם.

בכל מקרה, מעבר למתלים הבינונים בכיול הנ"ל של "מרוככים" המכונית הזאת מצויינת.

חזקה, איכותית, מרווחת, אמינה, בטוחה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מישהו יודע עד כמה הרכב הזה שונה מאודי 2.0? עם איזה גיר מגיעה האודי החדשה? אני רוצה את השנתון הראשון בו הגיעה האודי החדשה (בעיות תקציב..). עד כמה באמת יש הבדל בין נסיעה באודי לבין בגולף (אותו מנוע). ממה שראיתי, אין A3 עם גיר ידני, כך שאשמח להתייחסות גם לגבי הגיר של האודי

• תוכן חדש...