Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,אני עוזר לבחור מבוגר בשיפוץ הרכב שלו. הגומיות בין הדלתות לגוף הרכב ובין הבגאז' לבין גוף הרכב כבר עשו את שלהן,ומים חודרים דרכם. היכן אני יכול למצוא סט שלם של כל הגומיות? חיפשתי גם באינטרנט בחו"ל ולא מצאתי,אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר כלשהו זה גם יעזור מאוד.

תודה רבה מראש,אסף.

פורסם

לפני כמה שנים כשהייתי צריך להחליף את הגומי אטימה בקורטינה, קניתי משהו סטנדטי ולא היתה שום בעיה. לדעתי ניתן להשיג את זה בכל חנות חלפים/אביזרי רכב לפי מטר. ממליץ לך להתקין את הגומי ליד החנות, כך שתוכל לקנות פחות או יותר את הכמות שאתה צריך. תביא אתך פטיש קטן וקטר.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

שלום,

אני לא מסכים אם המגיב הקודם. לא כדאי להשתמש באטם אוניברסלי אלא במקורי שיוצר עבור הדלת. בגרמניה יש מפעל שמייצר על פי דוגמה שיחזור של אטם מקורי על פי דרישה של מועדוני אספנות למיניהם, אבל אני מאמין שלוולוו שלך עדיין אפשר להשיג אצל היצרן. לצערך בדרך כלל זה חלק יקר. אפשר לקחת מפירוק, רצוי מארצות עם אקלים יותר נוח משלנו.

אני קניתי אטמים מפירוק מגרמניה עבור רכב משנות ה-80, והם במצב מצוין.

ממליץ שתשאל בפורום אספנות לקבל עוד רעיונות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ניסיתם לשאול זגג?

אצלי למשל בחיפושית אני יום רביעי מתקין גומיות אוניברסליות ל4 חלונות במחיר של 400 שקל עם הכנה לניקל ,והמקורי עולה 750 שקל לא כולל הרכבה.

קיבלתי הרבה המלצות עליו ולכן אני לא חושש מהמחיר הזול...

אם אתה מנתניה אז זה אריה זגגות והוא נמצא ממש מטרים אחרי בת האיכר\בית השיח.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...