Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כשמנורת A/C במזגן מפסיקה מדי נסיעה - זה אומר שיש בעייה בנגד כלשהו?

האם כשהאוויר מתפזר לכל הכיוונים ולא משנה לאן אתה מכוון את הבורר - זה אומר שיש בעיה בנגד כשלהו?

או שהבעיה היא בשושנה עם צינורות ואקום שאחראית על זה ?

פירקתי את היחידה מקדימה עם השושנה של צינורות ואקום - 5 צינורות . על מה צריך להסתכל?

כל הצינורות מחוברים , אולי יש בעיה אחרת? לא בא לי להחליף יחידה עם הפנל של המזגן או שושנה כרגע , אולי זה פיוז או נגד?

ואם כן איפה לבדוק בדייהו נובירה?

אנא עזרתכם? חם ברכב, כי החום מתפזר.

תודה לכולם.

פורסם

למיטב הבנתי, הנגד משמש לשינוי מהירות המפוח שמזרים את האויר לתא הנוסעים, כך שאני לא חושב שיש לו קשר עם העובדה שבורר המצבים אצלך לא מתפקד. יתכן שישנה בעיה או בצינורות הואקום שמפעילים את התריסים שמתעלים את זרימת האויר, או שישנה בעיה בבורר עצמו. לגבי כיבוי נורית החיווי מצב A/C נראה לי שיש לך בעיה חשמלית, מגע רופף אולי. כדאי גם שתבדוק האם המדחס ממשיך לעבוד (מה שמצביע על בעיה בנורית עצמה) או שגם המדחס מפסיק לעבוד.

פורסם

אם מדובר במערכת שינוי מצבי מדפים של המזגן המופעלת על וואקום, בדוק כי צינור ההזנה הראשי, המחובר לסעפת היניקה של המנוע ,מחובר ותקין.

• תוכן חדש...