Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כדאי לסגור לחלוטין את מע' המשפט בארץ ולעשות outsourcing בארה"ב.

כבר נעשה פיילוט עם רוזנשטיין וזה עבד טוב, כעת נעשה עוד נסיון עם אברג'יל, ואם זה ילך טוב גם כן - אז יש פתרון...

פורסם

שמעו, האמריקאים הגיעו לחוקים הקשים האלה כי הם הגיעו לתהום של אלימות רחוב שאנחנו עדיין לא קרובים אליה, אני מבטיח שכאשר אנחנו נגיע לשם (ואין לי ספק שנגיע תוך כעשור), גם פה יפריטו את בתי הכלא וגם פה יתחילו לשלוח אנשים לכלא בסיטונאות ולתקופות ממושכות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לי דוקא נדמה, שלמדינה כמו ישראל - שיטת ענישה כזו, היתה מצליחה (להרתיע).

אני לא חושב גם שיש לנו הרבה ברירות (ראו כמה מעשי רצח היו בתקופה האחרונה)

אגב, מבחינה סטטיסטית לא הייתה עליה השנה במספר עבירות האלימות, אלא דווקא ירידה. פשוט יבש בתקשורת אז מדווחים עליהן יותר.

שמעו, האמריקאים הגיעו לחוקים הקשים האלה כי הם הגיעו לתהום של אלימות רחוב שאנחנו עדיין לא קרובים אליה, אני מבטיח שכאשר אנחנו נגיע לשם (ואין לי ספק שנגיע תוך כעשור), גם פה יפריטו את בתי הכלא וגם פה יתחילו לשלוח אנשים לכלא בסיטונאות ולתקופות ממושכות.

זה חצי נכון. בארה"ב יש הרבה מקרי ירי, ובטקסס חובבת הוצאות להורג אין ירידה ברציחות. מה שכן בתי הכלא שם בהחלט הופרטו ומאז קיים שם לובי חזק מאוד שפועל בסנאט להכביד את הענישה ולהשאיר את האסירים זמן רב ככל האפשר בכלא, וכמובן לפתוח מכרזים חדשים לבתי סוהר נוספים.

אני רק חושב שזה סימן שהמצב שם רקוב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

זה לא חצי נכון, זה נכון לחלוטין ואבסולוטית, רוצח שנמצא במאסר עולם ללא אפשרות שחרור וללא חופשות לא ירצח יותר לעולם וזאת המטרה.

המטרה היא לא להרתיע את הרוצח הבא (כי זה בחיים לא יקרה) אלא לסלק את הרוצח הזה מהחברה לעולם!

למה רקוב?

למה אני צריך להיות סופר הומאני וסופר רחמן לאנסים, רוצחים, שודדים, פדופילים וסתם חלאות המין האנושי?

מאחר ואני יודע בוודאות מוחלטת שמחר אני (או כל אדם נורמטיבי אחר) לא אהיה רוצח,אנס,שודד או פדופיל, מצידי תוסיף למשוואת הכליאה גם תת תנאים ועבודת פרך, שיסבלו קצת את מה שהם עשו לקורבנות שלהם.

בכלל, הרי ענישה לא תמגר פשיעה מקצועית, היא רק תרחיק את הפושעים מהרחוב, אבל מצד שני, ענישה מסוימת יכולה למגר פשיעה ספציפית של אנשים נורמטיבים.

אם למשל מחר יחליטו שכל מי שדורס אדם ונוטש את זירת הפשע, נעצר על המקום, עד סוף ההליכים והעונש הוא מינימום שנת מאסר (לא על הדריסה אלא על הנטישה), אני מבטיח לך שכל העלובים שלוחצים על הגז לאחר הדריסה יפסיקו לעשות את זה.

אבל אם הענישה על העניין היא מגוחכת עד לא קיימת, אז אנשים לוקחים את הצאנס שלהם, בורחים מהמקום ושעתיים אחרי זה תופסים אותם מנגבים חומוס במסעדה (אחרי כמובן שהם הכניסו את האוטו לשטיפה) והם בלי בושה טוענים ש"הם היו בהלם".

פורסם

תעצור רגע, אתה מתפרץ לדלת פתוחה.

אבל, ה"חצי נכון" התייחס לסיבה שבגינה הכבידו את הענישה בארה"ב. זה לא בגלל שהפשיעה שם עלתה בהרבה אלא בגלל שלפתע בתעשיית הכלא הופיע כסף, והרבה ממנו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בהחלט יש לא מעט אמת במה שאתה אומר אבל זה בעצם WIN-WIN SITUATION.

היחידי שמפסיד מהעניין הזה הוא העבריין עצמו (עונש יותר ארוך, תנאים פחות טובים, סוהרים יותר אלימים , עונשי משמעת קשים, ובכלל מתקני כליאה עם פחות בקרה ציבורית) אבל כמו שרט בטלר אמר, "FRANKLY MY DEAR,I DONTGIVE A DAMN"

פורסם

הבעיה היא שבמקום להתעורר עכשיו, אנחנו נתעורר שנגיע למצב עקום מאוד ונסתכל אחורה ונגיד איך זה שלא עשינו משהו לפני 10 שנים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...