Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירון משקף את השווי האמיתי פחות או יותר. כמו שאמרו לפני... קונים בזול - מוכרים בזול. לרכב משופר כמו שצריך (ואין הכוונה לדוד ממיר ופילטר פתוח - גם אמרו לפני) שווה להוסיף עוד כמה גרושים. לרכב משופר ממש: מתלים, בלמים, בודי, פלסטיקה וריפודים/כסאות ומנוע (עם תוספת 20-30 אחוז להספק לפחות) שווה לשלם גם הרבה מעל המחירון. נראה לי שעל צרפתייה חמה משופרת כהלכה נקייה בבודי ושמורה ניתן להשיג מחירים של עד 50000 ש"ח. וזה כולל בתוכו 306 משופרות 106 משופרות ואולי אפילו 205GTI1.9 מסויימות. אבל יש גם מכוניות שהן מעל זה - להן אין מחירון לדעתי למשל ה VTS של רוני - צעצוע כזה לא מוכרים...עד שמתחתנים... גם אני אאלץ מתישהו להפרד מה CTI1.9 שלי... המשפחה - אתם יודעים...

אולי בשביל 206WRC או לפחות RC ואני לא מתכוון לקולה...

:D

בכל מקרה הרכב שלך לפי מה שאני מבין עדיין לא בקטגורייה הזו אבל אתה בדרך הנכונה.

לסיום - מתי אתה יודע שאתה מכור אמיתי (או טיפש - זה מקביל, אני כזה אז אני יודע) כשהשקעת בשיפורים וטיפולים ברכב את המחירון איזה פעמיים...

:?

וולקאמ טו דה קלאב....

אלון

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל יש גם מכוניות שהן מעל זה - להן אין מחירון לדעתי למשל ה VTS של רוני - צעצוע כזה לא מוכרים...עד שמתחתנים... גם אני אאלץ מתישהו להפרד מה CTI1.9 שלי... המשפחה - אתם יודעים...

אלון, אין ממש הבדל בין הסקסו ל-106, כך שאם אתה מדבר ככה על הסקסו, זה מתאים גם ל-106 וגם לצרפתיות אחרות. (ZX, 306 וכולי) אני חושב שבמקרה הזה ההבדל היחיד הוא שהמחירון של הסקסו נמוך באלפים רבים מזה של ה-106 וזה ללא שום סיבה.

רוני, ממש מוקדם לדבר על חתונה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תחשוב כמה סקסו כאלו יש בארץ וכמה 106 - הסקסו נVTS נדירה ביותר ולדעתי אם תשמר במצב טוב יהיה לה פעם ערך אספני - לפחות בעיני...

לגבי ה CTI שלי המצב דומה... אין עוד 1.9 חוקית למיטב ידיעתי ומקורית (ואני לא מתכוון לשתילת מנוע והתאמת מספר בלוק וכדומה)...

לדבר כזה יש ערך אספני...

זו הייתה כוונתי...

מבחינת הנאת נהיגה - אתה צודק...(באתה - הכוונה לרוני)

אלון

פורסם

אני בספק אם המכוניות האלו יהפכו לבעלות ערך אספני בשנים הקרובות. גם ה-205 לא הפכה לכזאת, ואמנם 1.9 מקורית היא אולי קצת כן, אבל גם אלו מחליפות ידיים עדיין ולא ממש נאספות.

לצערי תוך כמה שנים אני מעריך שכל הצרפתיות החמות יהיו זן נכחד. כבר כיום יש אולי כמה עשרות מכל סוג, ומספרן הולך ופוחת.

בנוגע למספר הסקסו מול מספר ה-106, אכן יש פחות באופן מורגש. זה עוד דבר שעוזר לחוסר הרלוונטיות של המחירון (המגוחך).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כדי להבהיר את עמדתי....

רוני - מתי שאתה רוצה למכור את ה VTS שלך בתוספת 10% מעל מחירון - אני קונה...

(וכנראה גם שאר העולם)...

אלון

10% מעל זה לא ממש הרבה. כנ"ל ל VTR אשר עולה 27K לשנת 98 :? .

גיא

פורסם
סליחה ברווזי השוחים באגם.

אופי הוא לא דבר שמאפיין צרפתיות.

אופי יש להרבה מאד מכוניות.

גם להאצ'בק שבחנת ו"הזדעזעת", יש אופי.

המכונית הזא שובבה, בעלת מנוע שש אלי קרב,

וגורמת לבעליה לחייך אליה אחרי שהוא יוצא מהרכב,

בתום נסיעת תענוג שבוחנת את חוקיו של סר ניוטון וחבריו.

נכון, ההגה לא משהו.

נכון, האחיזה לא הכי טובה.

חוץ מזה?

מכונית בעלת כל מה של"רכב" צריך להיות.

תרשה לי להניח שאתה פשוט קשור לראלי כי זה האוטו שלך,

בין טיפוחיך.

אני אהבתי את ההאצ'בק.

אפשר בקלות להקביל את זה לבחורה שכל הזמן בוגדת,

אבל משתגלת נפלא, ולעומתה בחורה שתמיד איתך, תמיד תספק אותך,

אבל לא תעשה את זה ברמה של פרוצת צמרת לטינית.

תודה.

תקן אותי אם אני טועה, אבל זה כמו לומר אני שחקן כדורסל מעולה אבל אני לא יודע לכדרר.......

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

רק בשנה האחרונה הסקסו ירדה ביותר מ-25% במחירון. 10% מעל, כמו שגיא אמר, זה בקושי 3000 ש"ח... אני מכיר 106 ראלי שחוטות שנמכרו ביותר :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני בספק אם המכוניות האלו יהפכו לבעלות ערך אספני בשנים הקרובות. גם ה-205 לא הפכה לכזאת, ואמנם 1.9 מקורית היא אולי קצת כן, אבל גם אלו מחליפות ידיים עדיין ולא ממש נאספות.

לצערי תוך כמה שנים אני מעריך שכל הצרפתיות החמות יהיו זן נכחד. כבר כיום יש אולי כמה עשרות מכל סוג, ומספרן הולך ופוחת.

בנוגע למספר הסקסו מול מספר ה-106, אכן יש פחות באופן מורגש. זה עוד דבר שעוזר לחוסר הרלוונטיות של המחירון (המגוחך).

רוני

אין קשר בין מספר ידיים לבין הערך האספני. כיום, רכב אספנות במצב יפה הוא רכב אספנות לגיטימי, בלי קשר למספר הבעלים הקודמים שלו.

בקשר לראלי, יש משהו שכל בעל של ראלי חייב להפנים....היתרון הגדול של האוטו הזה זה יחס תמורה (הנאה) לשקל שהוא נותן. קח ממנו את היתרון הזה (מחירון גבוה יותר) ואתה מאבד את היתרון הכי גדול שלו.

ביחס למחירים של 106 רגילות הראלי דווקא מתומחרת באופן הגיוני.

אפשר להגיד מהיום עד מחר שראלי נמכרות מעל המחירון. זה נכון לגבי כל רכב ספורטיבי במצב טוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אין קשר בין מספר ידיים לבין הערך האספני. כיום, רכב אספנות במצב יפה הוא רכב אספנות לגיטימי, בלי קשר למספר הבעלים הקודמים שלו.

הכוונה היא לא למספר הידיים אלא לעובדה שהן עדיין מחליפות ידיים בקצב מהיר יחסית (כמו רוב הספורטיביות). למכונית מתחיל להיות ערך אספני (ואני לא מדבר על אספנות = רכב מעל 30 שנה, כמובן) כאשר הרבה בעלים הופכים להיות יד אחרונה (ושוב, לא בגלל שהם עושים טוטאלוס :wink: ), אז נעשה קשה יותר להשיג אותן והן גם נשמרות טוב יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הכוונה היא לא למספר הידיים אלא לעובדה שהן עדיין מחליפות ידיים בקצב מהיר יחסית (כמו רוב הספורטיביות). למכונית מתחיל להיות ערך אספני (ואני לא מדבר על אספנות = רכב מעל 30 שנה, כמובן) כאשר הרבה בעלים הופכים להיות יד אחרונה (ושוב, לא בגלל שהם עושים טוטאלוס :wink: ), אז נעשה קשה יותר להשיג אותן והן גם נשמרות טוב יותר.

רוני

רוני, אם רכב אספנות כיום הוא במצב טוב וכו', והבעלים שלו רואה עצמו כ"יד אחרונה", מה זה משנה איזה יד הוא כרגע? 3, 26....זה לא משנה, כל עוד הוא כרגע במצב טוב.

סמנטיקה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
רוני, אם רכב אספנות כיום הוא במצב טוב וכו', והבעלים שלו רואה עצמו כ"יד אחרונה", מה זה משנה איזה יד הוא כרגע? 3, 26....זה לא משנה, כל עוד הוא כרגע במצב טוב.

סמנטיקה.

נראה לי שאנחנו לא מבינים אחד את השני.

מתי לדעתך יש לרכב ערך אספני? (שוב - בניגוד לרכב אספנות שגילו מעל 30 שנה). לדעתי זה כאשר נשארו מעטים ממנו וכאשר הוא מפסיק להחליף ידיים בתדירות גבוהה יחסית. 205GTI לדוגמה, היא עדיין מכונית שנקנית בידי נהגים צעירים שמחליפים אותה בתדירות גבוהה. מספר הידיים ממש לא משנה לי. זאת תדירות ההחלפה. אם הרבה אקזמפלרים מדגם מסוים יפסיקו להחליף ידיים בתדירות גבוהה, מצדי שיהיו יד 20, הוא יתחיל לפתח ערך אספני - פשוט כי יהיה קשה מאוד למצוא כאלו למכירה במצב טוב. וכשאני אומר קשה מאוד אני לא מתכוון למכוניות כמו 106 ראלי שעדיין יש עשרות רבות מהן ורבות מתוכן מחליפות בעלות מדי שנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סמנטיקה.

נראה לי שאנחנו לא מבינים אחד את השני.

מתי לדעתך יש לרכב ערך אספני? (שוב - בניגוד לרכב אספנות שגילו מעל 30 שנה). לדעתי זה כאשר נשארו מעטים ממנו וכאשר הוא מפסיק להחליף ידיים בתדירות גבוהה יחסית. 205GTI לדוגמה, היא עדיין מכונית שנקנית בידי נהגים צעירים שמחליפים אותה בתדירות גבוהה. מספר הידיים ממש לא משנה לי. זאת תדירות ההחלפה. אם הרבה אקזמפלרים מדגם מסוים יפסיקו להחליף ידיים בתדירות גבוהה, מצדי שיהיו יד 20, הוא יתחיל לפתח ערך אספני - פשוט כי יהיה קשה מאוד למצוא כאלו למכירה במצב טוב. וכשאני אומר קשה מאוד אני לא מתכוון למכוניות כמו 106 ראלי שעדיין יש עשרות רבות מהן ורבות מתוכן מחליפות בעלות מדי שנה.

רוני

הכל תלוי מאיפה מסתכלים, מלמטה או מלמעלה.

אתה מסתכל מהמצב של היום אל העתיד. כלומר לפני שאוטו קיבל את מעמד וערכו "האספני".

אני מסתכל על המצב היום ואל העבר. כלומר אם אוטו היום נחשב ל"אספנות", אז לא משנה איזה יד הוא, מה עבר בדרך, מה היו סיכויי ההשרדות שלו וכמה הם היו לרעתו.

עצם העובדה שהוא כאן ועכשיו במצב טוב ונחשב ל"אספנות" הופכת את השאר ללא רלבנטי.

עכשיו אני מבין איך יש לך 5200 ומשהו הודעות, אתה פשוט מתווכח על כל דבר במקום למלא את חובתך הלאומית :D

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל זה כמו לומר אני שחקן כדורסל מעולה אבל אני לא יודע לכדרר.......

לא חסרים סנטרים מעולים שאין להם מושג בכדרור.

:mm_yeah:

זה יותר כמו שחקן שכל משחק בא ונותן הגנה, ריבאונד, אסיס' וכו',

לעומת שחקן שבא וקולע 15 למשחק, ומידי פעם מפציץ שלושים.

אבל ההגנה לא משהו, אין סגירה לריבאונד, ולפעמים הוא מזלזל בהוראות המאמן

בשניות האחרונות של המחצית, ואז מושיבים אותו מחצית שלמה על הספסל... :p

בסופו של יום, זה שזוכה בתהילה הוא זה שקולע הכי הרבה.

זה שנותן שואו וירטואוזי של מסירות בין החלציים וליד הטבעת לדאנק.

אבל תראו לבסוף מי החביב ביותר.

לדעתי לפחות, נניח ממכבי (כאילו זה לא היה ברור),

זה יהיה שארפ.

שחקן ותיק שמראה מה זה אהבה למשחק ונותן את הנשמה.

אלה היו 30 שניות על כדורסל, סקס, וצרפתיות חמות. :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...