Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא לא בחופש-הגדול :-P (מועדי ב', יותר גרוע מבחינתכם).

בדיוק היום הלכנו עם חברים לפסטיבל בריזה באשקלון, תוך כדי שאנחנו הולכים בירידה (הגדולה של הים, מי שמכיר) נזכרתי איך היה לי ספידומטר באופניים והייתי סוגר סקאלה (80 קמ"ש) באותה הירידה. (בגיל 13 לא היה הרבה שכל. את המבחן ריסוק שעשיתי לעגלה שבנינו נשאיר לשרשור אחר. העגלה, אגב, קיבלה אצלי חמישה כוכבים).

נניח ושוטר לוזר עליי, רואה בממל"ז 81 קמ"ש, שהם 31 קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית. אני מקבל שלילה? גלגלי-עזר ברישיון? מלווה ותיאוריה מחדש?

נ.ב אני יודע שיש מצלמות מהירות עירוניות בבית-שאן ובנתניה. הן מצלמות מ-50 קמ"ש? לחבר יש אופניים, והחלטנו שאנחנו בודקים את הנושא ביסודיות!

לילה טוב חברים (לא שתיתי אלכוהול הלילה :lol:)

פורסם

אני צופה העברה לאופ-טופיק בעוד מספר תגובות.

מכיון של99 אחוז מהאופניים אין סקאלה ואין לך ידיעה בכמה אתה נוסע אני לא מאמין שזה אפשרי שתקבל דו"ח, אבל מה שאני יודע זה שאתה יכול לקבל הורדה מהכביש עם באופניים שלך מותקן "אגזוז לחץ" מסוג כוס פלסטיק.

פורסם

80 קמ"ש על אופנים?

גם לי היו אופניים עם ספידומטר והכי הרבה שהגעתי אליו היו 40-45 קמ"ש וזה היה אחד הדברים המפחידים שעשיתי עם האופנים האלו.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

בירידה עם אופני כביש בהחלט אפשר להגיע למהירויות בסביבות 80.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה הייתה 66 קמ"ש על אופני הרים בירידה רצינית. מדוד ע"י רכב, GPS וספידומטר דיגיטלי.

הירידה של פרס נובל לכיוון קניון הזהב, למי שמכיר.

אפשר בקלות לעבור את ה-90 קמ"ש באופני כביש איכותיות בלי לדווש יותר מידי בירידה חדה וארוכה מספיק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ומה השוטר יעשה? לאן יכוון את הלייזר בידיוק? עלייך (שאסור לו)? או על החצי ס"מ של הגלגל?

ואם יעצור אותך, מה יכתוב בדו"ח? "בהיותך רוכב באופניים...אהה.. לא משנה"?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אופני כביש מגיעות למהירויות כאלה בירידה כמו שהוא מדבר עליה בלי בעייה (ד"א גם אני הייתי בבריזה אתמול אבל היה לי את השכל להשאיר אוטו אחד בפנים בשעות הבוקר ואת השני להחנות בבית אל פינת הטייסים. כשיצאנו לקחנו את הרכב שהכינותי מראש ונסענו לקחת את השני).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אנחנו החנינו בשכונת בני-ביתך.

בוא נגיד ככה: הלכנו פחות מאלה ששילמו עבור החניה (ולא שילמנו אגורה).

ויש לנו גם פינה סודית, מטר מהבמה. אתמול היינו שם לבד :)

פורסם

חשבתי בהתחלה לחנות שם אבל החלטתי לוותר על הרעיון כי העדפתי את האוטו שלם בסוף ההופעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דוח אולי לא על מהירות, אבל על קסדה בטוח. (משהו אומר לי שמי שיורד כאלה ירידות בשביל המהירות, לא בדיוק עושה את זה כשהוא מוגן)

מתחדשת*

פורסם
אני צופה העברה לאופ-טופיק בעוד מספר תגובות.

מכיון של99 אחוז מהאופניים אין סקאלה ואין לך ידיעה בכמה אתה נוסע אני לא מאמין שזה אפשרי שתקבל דו"ח, אבל מה שאני יודע זה שאתה יכול לקבל הורדה מהכביש עם באופניים שלך מותקן "אגזוז לחץ" מסוג כוס פלסטיק.

חייב לציין שפשוט הרגת אותי מצחוק :-D

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

• תוכן חדש...