Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז במקום לפתוח אשכול "מה הייתי רוצה לשתות"

אני הייתי רוצה לשתות את זה

kingofspirits_gold.png

אותו אבסינט שהיה בקיבתו של המורה לציור שלנו (ואן גוך) אחרי שכרת את אזנו בעצמו

לידע כללי זה האבסינט שניקרא "המקורי" (למרות שהוא רק הכי קרוב למקור כי אין כיום את המקורי האמיתי)

זה האחד מבין 2 שמכילים THUJONE מעל 100 מיליגרם לליטר

זה השני והיחיד שמכיל 111 מג לליטר וכל אחד מהם עולה 200$ בקירוב (היזהרו מחיקויים במכירות אונליין כי יש ה-מ-ו-ן) בעיקרון ניתן לקנות את שניהם רק בפראג

zele_prem.jpg

כרגע יש לי אחד שהוא 35 מ'ג לליטר והוא מספק מספיק הזיות

האבסינטים המוכרים לרוב מכילים בין 0-6 מ'ג לליטר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תיקון קטן, מסקל או מזקל לא משנה אכן מיוצר מכל צמח האגבה הכחולה, אבל טקילה איכותית מיוצרת רק מהלב של האגבה הכחולה.

לא, לא ממש, mezkal מיוצר מכל זן שהוא של צמח האגבה, טקילה מיוצרת אך ורק מאגבה כחולה ובאיזור טקילה. אתה בכל מקרה משתמש רק בלב, כי בעלים אין כמות סוכרים מספקת על מנת להאכיל את השמרים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני אתך! עכשיו אפשר לנעול.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חזק אתה יש לך טעם מצוין, בתור חובב מושבע של לפרויג וסינגל מאלטים בכללי אני בנתיים מתנחם בפאבים בארץ עם הלפרויג 10.

בנוסף לא מזמן יצא לי לשתות את הלפרויג 10 חוזק חבית, מצוין אבל קצת יותר מדי חזק. {בכל זאת מומלץ תנסה}

דרך אגב יש גם לפרויג 40.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לפרויג 40 כרגע מוצע למכירה ברמת האספנים, שנה הבאה ישווק עוד ליין סביר להניח

מעבר לזה, 500 אירו ל 30 שנה, זה משהו שבאמת הייתי מוכן לשלם (הייתי קונה שתיים, אחד למכירה פומבית עוד שנה שנתיים). אני מתאר לעצמי שה40 שנה עומד כ 1000 אירו

אגבף הקאול אילה ואייל אוף ג'ורה גם מומלצים אם אתה ממלכת המעושנים P: למרות שהרבה פחות מלפרויג

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

עזבו אתכם שטויות:)

vodka.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

shellcase, אנחנו איתך!

6254_6593.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יאללה אני אתכם חחח

121107104409_470.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בתקופת גורבצ'וב בברית המועצות (שנות ה-80), כשאלכוהול היה בעייתי להשגה עקב הגבלות קשות שהממשלה הטילה על מכירתו, אנשים חיפשו ומצאו דרכים אלטרנטיביות להשתכר ולהתמסטל.

לדוגמא -

נוזל בלמים המיועד לטמפ' נמוכות ומכיל אלכוהול. סיכוי של 50% שתקבל הרעלה ותתעוור.

כנ"ל אנטיפריז (נוזל קירור מיועד לטמפ' נמוכות).

פוליטורה - חומר להברקת רהיטים (אם אני לא טועה). עקב מחיר נמוך וריכוז אלכוהול גבוה משמשת להכנת משקאות אלכוהול בתקציב נמוך.

אלכוהול תעשייתי (מתאנול) - משמש בין היתר בתור דלק למכוניות מרוץ. חתיכת רעל.

בושם (כן, בושם) - בושם בשם "טרוינוי אודקולון" נמכר בזול והיווה אלטרנטיבה לוודקה.

סמוגון (אלכוהול תוצרת בית) - ידוע בארה"ב בשם "מונשיין" ובעוד מדינות תחת כל מיני שמות. מדובר במשקה בעל ריכוז אלכוהול גבוה, ובד"כ מאיכות נמוכה עקב כך שלא סונן כמו שצריך (בניגוד לוודקה שמיוצרת במפעל), וגם הכיל חומרים הלא כל כך כשרים לאוכל, לדוגמא אבקת כביסה, נוזל מצברים, חומרי הדברה ועוד. בנוסף הנושא נאכף מאוד חזק ע"י המשטרה (באותה תקופה), ויכולת על זיקוק סמוגון לקבל קנס מאוד גבוה, ואפילו כלא.

היום זה חוקי לגמרי (לצריכה עצמית), ואתה יכול לקנות בחנויות ברוסיה מכשיר לזיקוק סמוגון, כל החומרים הדרושים, ואפילו ספרים עם מתכונים. מה שכן, זיקוק סמוגון הוא כיום תחום של חובבים, מאחר ופוטין ושות' דאגו להציף את החנויות בוודקה זולה.

רעל ג'וקים (חומר בשם Dichlofos), מעבר לייעוד המקורי שלו, הסתבר כסם הזיות.

דבק מגע - לא חושב שיש צורך להרחיב בנושא.

בנוסף באותה תקופה חלה עלייה בשימוש בסמים קונבנציונליים, כגון הרואין, אופיום, LSD, ועוד. הפופולארי שבינהם היה אופיום שהורגלו אליו חיילים ששירתו באותה תקופה באפגניסטן (המבין יבין), והשתמשו בו כדי להירגע אחרי קרבות (והיו קרבות, אם יש לך שכן רוסי מבוגר עם קעקועים של סמלי יחידות צבאיות, שאל אותו). הסם הוברח מ/דרך מדינות מרכז אסיה ונמכר במחירי רצפה. מה שהגדיל בעשרות אלפי אחוזים את כמות הנרקומנים ממשהו שכמעט לא קיים למשהו שמהווה אחוז מאוד גבוה משיעור התמותה.

בקיצור, הגבלה או איסור מכירת אלכוהות תמיד מובילה לתוצאות קשות. בין אם זה אנשים שמתים מתוצרת לא חוקית ורעילה, בין אם זה עלייה בכמות הנרקומנים, בין אם זה כנופיות פשע שמשתלטות על סחר באלכוהול מוברח/לא חוקי. מה שבארה"ב למדו בשנות ה-30, ברוסיה למדו בשנות ה-80-90-00.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...