Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזגן מקורי , 205 שנת 94

כמו שכתוב בכותרת, היום הלכתי להוסיף גז לאחר שהמזגן התחיל שוב לקרר לא טוב , הוספתי גז פעם אחרונה לפני כחודשיים והיום שוב.

המזגניסט הסתכל על המערכת הראה לי צינור גומי ארוך של מערכת המיזוג וכולו מלא שמן , אחרי זה הראה לי צינור קצר גם מגומי אך יבש לגמרי.

נאמר שהצינור ארוך כולו דולף ולכן תוך חודשיים ברח כל הגז עם השמן,לדעתו זה הגורם לבעיה.

התייעצתי עם עוד אחד ושם נאמרה לי תשובה דומה.

האם לדעתכם יספיק להחליף רק את צינור הגומי (וכמובן כל העבודה מסביב של מילוי ואקום מייבש) או אם כבר אני רוצה לתקן אז להתעקש על הוספת חומר זרחני למערכת ולחפש נזילות. שניהם אמרו שמקור הבעיה ב 99 אחזו זה מהצינור.

האם באמת צינור גומי יכול לדלוף כך שכולו שמן?

תודה!

• תוכן חדש...