Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם

בזמן האחרון אני מחפש אוטו לנסוע איתו לעבודה, משהו בסיסי וסביר, אבל שלא יהיה זוועה.

ביום רביעי צצה לי אופציה משומקום- דייהו לאנוס שנת 98', ידנית, SE.

מדובר ביד 2 שטופלה רק במוסך מורשה, ויש לה (שימו לב) 87 אלף קילומטר בלבד.

המחיר- 6000 ש"ח בגלל מספר סיבות אישיות מעורבות של המוכר (שאגב, מקורב למשפחה, אבל אין טעם לפרט)

מדובר על הצעה ממקור אמין ב 400% ככה שאין צורך להתייחס לנקודה הזו, ובדיקות מ 2 מוסכים מאשרות שהרכב במצב מעולה ונדיר ביותר.

קראתי המון דברים סותרים על הרכב, אז הייתי שמח לקבל עזרה, כי אני כבר ממש מבולבל לגביו-

1- איך הוא מבחינת צריכת דלק? לפי מה שקראתי בתוך העיר הוא ממוצע מינוס, ומחוץ לעיר הוא סביר פלוס. לא הכי חסכוני, אבל בסדר גמור סה"כ, תקנו אותי אם אני טועה (הרוב המוחלט של הנסיעות שלי יהיו מחוץ לעיר)

2- למרות שאני לא ממש הולך לעשות נסיעות ארוכות, האם המושבים שלו הם רצח לגב או משהו ברמה סבירה?

3- כל דבר שעולה לכם לראש- אתם מוזמנים להוסיף.

יש לציין שכבר נסעתי על סופר רייסר שנת 99 מספר פעמים, והסתדרתי טוב עם האוטו. המנוע לא היה רועש מדי, המושבים היו בסדר, וכו'. אם אפשר להשתמש בזה כנקודת השוואה, אשמח לקבל השוואות בנוגע לנושאים האלו.

על פיג'ו 106 שרציתי נאלצתי לוותר, אני בחור קצת גדול ועם רגליים ארוכות, ב 106 הרגל יושב לי בין הרגליים ולא ממש מציאותי לנהוג ככה, לכן הלאנוס המרווחת יחסית די קורצת לי (במיוחד במחיר ובנסיבות כאלו)

תודה לעונים.

פורסם

בסכום הזה לא תוכל לקבל משהו טוב יותר, ואם אתה מכיר היטב את המכונית ואת ההיסטורייה שלה, מה שהופך את העיסקה למעולה.

הלאנוס לא מיועדת לחובבי רכב, והנאות נהיגה ממנה והלאה, אבל היא מציעה חבילה לא רעה וכבונוס תקבל צריכת דלק סבירה וביצועים נחמדים.

לך על זה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה על התשובה.

יש לציין- התקציב שלי לרכב (כולל סידור בעיות מינוריות למיניהן) עומד על 12 וחצי אלף ש"ח, אני נמשך לעסקה הזו בגלל האמינות המובטחת, והמצב הנדיר לחלוטין של הרכב (כולל הקילומטראז' הכ"כ נמוך)

האם גם במסגרת התקציב הזה מדובר בעסקה מומלצת?

אני לא חובב רכב גדול, ורכב מהנה לנהיגה זו לא ההעדפה הכי גדולה שלי, אבל רצוי שלעלות לרכב לא יהיה סיוט.

כמו שאמרתי, פיג'ו 106 וכל דבר בגודל זהה קצת בעייתי בשבילי, הרגליים שלי בקושי נכנסות שם (106, AX, סקסו עוד איכשהו בסדר)

האפשרויות שלי די הצטמטמו בגלל זה....

פורסם

אני חייב רק לתקן - הלאנוס בהחלט כן מציעה חבילה רעה והיא נחותה מרוב מתחרותיה לשנתון. זו הספציפית עליה מדובר היא כנראה קנייה טובה בהתחשב בנסיבות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...