Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחרי שנגנבה לי הסוויפט 2008 שלי, אני נאלץ לרכוש מכונית חדשה. לאור המבצע של "חבר" שבו אני זכאי לרכוש 207 במחיר של 8000 ש"ח פחות מהמחירון, ההצעה של ה-207 נראית לי מבטיחה (כ-100000 ש"ח ל-1600 אוטומטית, 120 כ"ס). ידוע לי שהתיבה האוטומטית קצת מסרסת את המנוע המשובח, אבל כחבילה במחיר הזה, זו נראית לי עסקה לא רעה.

עשיתי היום גם סיבוב באיביזה החדשה. לא רעה, אבל אני לא בטוח ששווה את תוספת המחיר לעומת המחיר שאני יכול לקבל את הפיג'ו.

מה לגבי יפניות? את הסוויפט מאוד סימפטתי אבל לא בא לי לקנות אותה שוב (בעיקר כשמשווים את תא הנוסעים המיושן שלה והבגאז' הכל כך קטן), המאזדה 2 פחות עושה לי את זה גם כן. אבל אולי אני מפספס איזשהו רכב אחר..

אשמח לשמוע דעתכם ובמיוחד אם יש מישהו עם 207 או האיביזה החדשה שיכול לחוות דעתו מנסיונו האישי.

נ.ב. איך האמינות של הפיג'ו בדגמים המודרניים כמו ה-207?

תודה לכולם,

אריאל

פורסם

בסדר הזה:

תמורה למחיר

אמינות

נוחות שימוש בעיקר בעיר (בגאז' פרקטי, מושבים והגה נוחים)

סחירות

עיצוב

הנאה מנהיגה (עד כמה שאפשר ברכב אוטומטי...)

מה שקוסם לי ב-207 הוא בעיקר עניין המחיר המוזל ל"חבר" שהופך אותה מרכב יחסית יקר לרכב מאוד זול לעומת כל המתחרות ולכן נראה שהתמורה למחיר היא טובה כאן מאוד. ממה ששמעתי על דגמי פיג'ו של השנים האחרונות האמינות שלהם טובה מאוד, נוחות לא היתה מעולם חסרה אצל הצרפתיות וסחירות של פיג'ו קטנות תמיד היתה טובה מאוד (205, 206, 106). לכן, על פניו נראה לי שה-207 היא עסקה טובה אבל אשמח לשמוע על אלטרנטיבות, מה עוד שאני מניח שאצל רוב היבואנים אפשר לקבל הנחות על מחירי ה"מחירון".

פורסם

ה207 יכולה להוות חבילה מעולה ומעניינת,120 כ"ס לאוטו מיני שאמור תכלס לטוס,למרות התיבה המסרסרת שאפשר להשתלט אליה עם הרגל של כמה שבועות של נהיגה.

נוחות מרבית ואבזור תמצא בצרפתייה בלי שום ספק ,וגם מראה שובב וצעיר,ומרווח חיים לא רע בכלל.

אמינות?ממה שאני שומע כמו זה שמעלי,הפיג'ו של ה2006+אמינות בהחלט ומפגינות מעמד .

פורסם

אשמח לשמוע מבעלי 207 את דעתם וגם לשמוע דעות נוספות בעיקר על התמורה לכסף (כשאת הפיג'ו אפשר לקבל ב-8000 ש"ח פחות מהמחירון במסגרת "חבר").

תודה.

פורסם

אריאל, אני מחפש כרגע בדיוק מה שאתה מחפש.. :-)

אני גם מסתכל על הטויוטה יאריס (מה גרם לך לא להכליל אותו ברשימה שלך?)

לגבי ה207, מה לגבי הדגם 1.4 שמח"צ מציעים גם בהנחה של 8400 שקל ( TRENDY 2TRONIC ) - תיבה רובוטית אבל מנוע חלש יותר, מצד שני תצרוכת דלק יותר טובה.

פורסם
ה207 יכולה להוות חבילה מעולה ומעניינת,120 כ"ס לאוטו מיני שאמור תכלס לטוס,למרות התיבה המסרסרת שאפשר להשתלט אליה עם הרגל של כמה שבועות של נהיגה.

120 כ"ס על מיני ששוקלת כמו כל משפחתית כמעט (1234 ק"ג לעומת 1200 ק"ג של מאזדה 3, סתם לצורך ההשוואה). בנסיבות האלה + גיר מסרס, כל הסוסים הולכים לאיבוד, והיא לא בדיוק טסה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה 207 מציעה ביצועים סבירים למדי - ותו לא.

בלי קשר לגיר, ה 207 מכונית כבדה למדי ( 300 ק"ג יותר מהמאזדה 2 ! ) ולכן הביצועים לא ממש מדהימים.

גם נוחות הנסיעה רחוקה מלהיות גבוהה, ובנסיעה עירונית שיבושי הכביש מורגשים היטב, והרבה יותר מב 206 מנוחתה עדן.

למרות זאת, ב 100K זו עיסקה מצויינת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פאביה יכולה להיות אופציה טובה.

רמת גימור "ספורט" ידנית תכנס יופי בתקציב כמדומני, עם קצת עודף.

!AWDSOME

• תוכן חדש...