Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. האם מדובר בצמיגים התאילנדיים או אלו מהתוצרת הגרמנית ?

ב. האם נבדק לחץ האויר בצורה סדירה לאורך כל חיי הצמיג ?

נסיעה עם לחץ אויר נמוך תגרום לכיפוף הדופן ולמצב של קריעתו.

כמו כן, חדירה של עצם זר תגרום גם כן למצב כפי שמתואר בתמונות.

קשה לדעת על סמך התמונות האלו בלבד את הסיפור המלא, למרות שהתמונות אכן קשות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מדובר על צמיגים בני חצי שנה, כנראה התוצרת התאילנדית.

אגב, בזמן האחרון חלה ירידה חזקה במחיר של הצמיג הזה. הנה ההסבר.

פורסם

אכן יש מקרים רבים מאוד עם הגודייר F1, גם על כאלו שרשום עליהם מיוצר בגרמניה.

כיום אני ממליץ בחום לחברים לחפש צמיגים שונים, בגלל אייכות ומחיר...

פורסם

אכן כבר שנה וחצי שנתיים חלק מהחברים שלי שהיו שמים F1 אחד אחרי השני דיווחו על ירידה באיכות הצמיג ובאחיזה שלו.

אני מכיר כמה שהחליפו אותו לטובת צמיגים אחרים.

(במיוחד בצמיגים מTAILAND :) )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תקראו עד הסוף את מה שהבחור רשם,

מדובר בצמיגים מייצור גרמני שעברו כבר כ-15,000 ק"מ והיו פחות מבני חצי שנה בזמן הרכבתם!! :arrow:

בכל אופן, מקרה מפחיד ביותר! ומזל שהכל הסתיים טוב.

פורסם

אני כרגע נועל רבעיית F1 חדשים יחסית, ברוך השם לא היו הפתעות עד עכשיו

וכמובן מקפיד כל כמה ימים לבדוק לחץ אויר תקין. מקרה הזוי:shock:

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אי אפשר לייחס את זה לצמיג כי הנסיעה היתה בכביש 6 ולך תדע איזה מהירות באמת הוא נסע שם.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
אי אפשר לייחס את זה לצמיג כי הנסיעה היתה בכביש 6 ולך תדע איזה מהירות באמת הוא נסע שם.

אה, אז אם הוא נוסעים מהר זה לגיטימי שצמיגים יתחילו להתפוצץ?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
גם אם הוא נסע מא-ו-ו-ד מהר לא נראה לי שהוא היה עובר את המהירות המקסימלית של הצמיגים האלה עם הרכב שלו :arrow:

אה, אז אם הוא נוסעים מהר זה לגיטימי שצמיגים יתחילו להתפוצץ?

אנחנו לא יודעים מה עבר על המציג עד לאותו רגע וגם לא יודעים מה היה הלחץ אוויר. תוסיפו את זה למהירות גבוהה וקיבלתם פיצוץ. זה דבר לא נדיר בכביש 6.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...