Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לדעת מה מלמדים בקורס נהיגה מתקדמת?

כמה זה עולה?

והאם אתה ממליצים לעשות?

עוד חודש נגמר לי המלווה,אבל אני מת על השטויות האלה :-)

פורסם

עשה חיפוש,הנושא נטחן פה מלא.

ו"שטויות" לא הייתי קורא לזה,יום אחד זה יכול להציל לך את החיים.

פורסם

אתה מוזמן להיכנס לאתרי האינטרנט של החברות להדרכת נהיגה מתקדמת ולקרוא את תכני ההדרכה (באלו שיש). שים לב להבדלים.

דני G.

גילוי נאות - גם אני עוסק בהדרכת נהיגה מתקדמת.

פורסם
שלום!

רציתי לדעת מה מלמדים בקורס נהיגה מתקדמת?

כמה זה עולה?

והאם אתה ממליצים לעשות?

עוד חודש נגמר לי המלווה,אבל אני מת על השטויות האלה :-)

אני ממליצה לעשות וכמה שיותר מהר!

אני עשיתי את הקורס אצל דני G וההבדל בנהיגה שלי לפני ואחרי עצום. זאת ההזדמנות שלך לסגל לעצמך הלרגלים נכונים באוטו שלך, להכיר את יכולותיו ואת מגבלותיו טוב יותר וזה שווה הרבה מאוד (על ההתחלה של הקורס התברר לי, למשל, שאני עדיין נוהגת על אוקטביה של המורה שלי (מבחינת סגנון הנהיגה), למרות שכבר חמישה חודשים אני נוסעת על סוזוקי באלנו ידנית שלנו!:-)). ובנוסף לכל הידע, הטיפים וההסברים - זה גם כיף ענק! (אבל "שטויות" לא הייתי קוראית לזה)

בהצלחה,

ליהי

פורסם

מאוד מומלץ.זה בכלל לא שטויות,וכמו שאמרו קודמיי זה יכול להציל לך את החיים יום אחד.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

מן הסתם, אף אחד לא יפרסם כאן מחירים.

פשוט פנה לאחד המורים בטלפון או ה"פ ותוכל לקבל מידע נוסף.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• תוכן חדש...