Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אוטו סיאט לאון, 1800 סמ"ק, ידני, 2002. אני צריך עוד היום או מקסימום עד מחר לעשות טיפול דחוף מאוד לרכב, כי יש לי גם תקלה מסוימת שקשורה למים של הרדיאטור -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=271379

הרכב הזה הוא הראשון שרכשתי בחיים, ובגלל זה אין לי כל ידע בתחום מוסכים וכל מה שקשור לעניין הזה. אני צריך הצעות למוסכים מתאימים שיש להם ניסיון עם סוג הרכב שיש לי (מלבד המוסך של החברה).

אני גר באיזור צפון , קרוב לעיר כרמיאל.

תודה מראש.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

חחח , לא יודע מי ערך את הכתובת , אבל היה צריך להשאיר חתימה .

ואם אתה רוצה לדעת למה זה היה כלכך דחוף ,הייתה רק יכול לשאול

תודה לך , ואתה מוזמן למחוק את השרשור גם כן חבוב. :wink:

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

• תוכן חדש...