Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבדיקה קניית הרכב שלי (יאריס 2002) אמרו לי שהמצמד (קלאצ') הולך להגמר.

החלפת המצמד היא טיפול לא זול.

האם כדאי להמשיך לסוע עד שאני אתקע? או להחליף בהקדם?

מה קורה עם אני נתקע? מזיק לרכב?

ואם אני מחליף, כדאי מקורי או לא?

תודה חברים

פורסם

כעיקרון אפשר להרגיש את זה בדוושה - אבל מנגד ניתן גם לכוון את זה.

מניסיון של חבר - מאוד לא נעים למצוא את עצמך תקוע בגלל מצמד גמור.

אתה יכול למצוא את עצמך תקוע בהילוך - ואז אתה אומנם יכול לנסוע אבל לא תוכל לעצור בלי שהמנוע יכבה - ואם תהיה בניוטראל; פשוט תמצא את עצמך מחכה לגרר.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
כעיקרון אפשר להרגיש את זה בדוושה - אבל מנגד ניתן גם לכוון את זה.

מניסיון של חבר - מאוד לא נעים למצוא את עצמך תקוע בגלל מצמד גמור.

אתה יכול למצוא את עצמך תקוע בהילוך - ואז אתה אומנם יכול לנסוע אבל לא תוכל לעצור בלי שהמנוע יכבה - ואם תהיה בניוטראל; פשוט תמצא את עצמך מחכה לגרר.

מה שאתה מתאר זה מקרה שבו המצמד לא מפריד בד"כ כתוצאה מכבל קלאץ' קרוע או מש' קלאץ' תחתונה (תקלות אופייניות).

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

אין אפשרות להבחין במדויק את מידת שחיקת המצמד ללא פירוק שלו אך בעל מקצוע יוכל להחין בכך בקירוב.

כאשר המצמד מחליק או לא מפריד זה כבר מצב של תקלה שדורשת החלפת מצמד מיידית ונסיעה במצב כזה עלולה לגרור לנזקים נלוויים לתיבת הילוכים ולגלגל התנופה .

ככול שתקדים את ההחלפה כך ייטב לרכב ולך אך הייתי מבקש את חוות דעתו של מקצוען, שמכיר את הרכב הייטב, האם עוד מוקדם לתכנן החלפת מצמד כי בוחני הבדיקה/קנייה של המכונים הם מבית שמאי ומחמירים בכל ממצא שמתגלה במהלך הבדיקה.

• תוכן חדש...