Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה, רק הישראלים מסוגלים לעשות דבר כזה.. חחחח אנחנו מיוחדים !

והנה עוד דבר שהצבא הישראלי עשה ... רק לא עם כלי רכב תוצרת הארץ !! :

רק הצבא שלנו מסוגל.....jpg

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
התמונה הראשונה זה כן מרכבה סימן 2.ולא ,זה לא היה בכוונה ולא ריפדו שם שום תא של נהג.הייתי בעצמי נהג טנק בצבא אז אני יודע שלא עושים כאלה דברים.

מדובר בהצגת יכולות, הטנק היה מאויש לגמרי וחלק מהצוות נפצע קשה מאוד בארוע הזה.

טנק לא תוכנן לכאלה טריקים.

לא משנה איזה בולמים תשימו לו,תחשבו שהדבר הזה שוקל מעל 60 טון.

קודם כל - נכון, זה 2ב' , ה"תרגיל" בוצע בחטיבה 7.

מזת'ומרת זה לא היה בכוונה???? אתה צוחק? סתם עמד שם צלם והנהג פשוט החליט "לתת גז" ?, ונגיד והיה שם מט"ק - הוא לא היה מפעיל הגיון בריא ושם לב שהוא במהירות "בלתי סבירה" ל"מקפצה" הזאת? הרי ברור מאליו שאם היה שם צוות שלם הוא לא היה שורד את הקפיצה...

אין מצב שהיה בטנק הזה צוות שלם!

הנה עוד דוגמא לאגדות על התמונה הזאת (אגב, יש גם סרט וידאו על הקפיצה).

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
כל הסרטונים המדוברים האלה, אפשר להוריד אותם ממקור כלשהו? למישהו יש מושג? או אולי יש עוד תמונות?

אני שירתתי באג"מ בביסל"ש - שם יש ספריות שלמות של הסרטים האלה...

הסרטים הללו משמשים כסרטוני "הרעלה". יש כמה סרטונים באנגלית, שהם בשביל תצוגות התכלית.

לא נראה לי שהסרטונים האלה מופצים באינטרנט...

הראל.

Mk01.jpg

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מתוך הכרות טובה מאוד (לצערי הרב) עם הטנקים, אז הטנק(בתמונה הראשונה) הוא סימן 3

ואכן יש סיפור שאומר שהצוות נפצע (למעט הנהג, הם כמעט ולא מרגישים כלום בנסיעה).

הטנק שכתוב עליו אלון הוא (אני בטוח ב-99%, חסר לי סימן אחד שמוסתר ע"י האבק) הוא מרכבה סימן -2.

פורסם
אחרי הקפיצה, צריך משהו רך לבלום את הנחיתה:

download.php?id=11950

עד כמה שלי ידוע, במקרה הזה בוצעה תרגולת אב"כ (או משהו כזה, אני לא הייתי בשריון), שבה קצין זרק לתוך הטנק גז מדמיע, ובהתאם לתרגולת, הנהג אוטומטית מסיע את הטנק אחורה כדי לסגת ממתקפה כימית, רק שהקצין שבא עם הסופה לערוך את התרגיל, השאיר אותה בדיוק אחרי הטנק. טוטאלוס.

:puzzled:
פורסם

ששמעתי שהייתי בחיל שיריון.

הטנק קפץ באוויר כחלק מצילום פרסומת ששודר בכחל הערוצים בזמנו (שהיה רק הערוץ הראשון ...).

מאנשי הצוות חלק נפצעו קשה ויש סיפוק שאחד מהם אפילו נפטר כתוצחאה מפגיעת ראש.

לא יודע כמה כל זה נכון ...

• תוכן חדש...