Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי בצפון(מנתניה והלאה) מורכב קלארוס ברכב?

ארזה
שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בספק אם יש כאלה

רובם לא מתים על HAT

עזוב. מדוע להכנס לנישה הזו? חסר לך כאן אקשן? יש כבר יומיים שקט כאן.

זכור לי שהשתתפת במפגש בנתניה, לא? אתה לא חייב להיות נוכח מ12:00 עד 20:00 כמוני.:wink:

קפוץ לשעה עם הילדים, סגור ענין. אשתך תודה לך על זה ותשדרג לך את ארוחת הערב באותו יום.:-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תביא את הילדים איתך למפגש

ואז גם האישה תהיה מרוצה משבת מנוחה

גם הילדים יהיו מרוצים מהאטרקציה

ואתה תשמע קלארוס :)

עם קצת מזל גם תשמע את השיר הזה במפגש :

http://www.youtube.com/watch?v=pfIr322ZX04 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צביקה-אני יודע ,אני יותר מרוצה להגיע למפגשים שלכם אבל שבת בקודש זה לילדים והאשה...אז או מפגש איתכם או מפגש ברבנות!:wink::lol: מה עדיף?

אם האשה לא מפרגנת לך כמה שעות בשביל לרכוש משהו בסכומים האלו אולי באמת עדיף ללכת לרבנות ...

:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האשה שלי אין כמוה בעולם ואני מאחל לכל חברי הפורום הנכבד שכאן אשה נהדרת שכזאת.(באמת- מכל הלב וללא ציניות)

אבל קשה לי להתרכז כשהילדים בסביבה.ואתם רוצים לומר לי שהקלארוס לא הגיע לכאן?לחיפה?:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב. מדוע להכנס לנישה הזו? חסר לך כאן אקשן? יש כבר יומיים שקט כאן.

זכור לי שהשתתפת במפגש בנתניה, לא? אתה לא חייב להיות נוכח מ12:00 עד 20:00 כמוני.:wink:

קפוץ לשעה עם הילדים, סגור ענין. אשתך תודה לך על זה ותשדרג לך את ארוחת הערב באותו יום.:-D

+1

אולי אפילו תנקה את הבית:lol:.

מי כמוני יודע, זה עובד, ראה את התמונות ממפגש צפונמרכז האחרון שיצא אל הפועל

(באדיבות צלם הפורום צביקה).

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

די חברים-זה היה בצחוק...לצערי הרב מאד לא אוכל להגיע בגלל התחייבויות קודמות ולכן אני משתדל לקצר תהליכים ולא לחכות עד למפגש הבא במרכז.

אולי ימצא צדיק אחד בסדום?:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלי זאת לא חוכמה, לך יש ילדות נוחות וממושמעות, או יותר נכון להגיד אישה מחנכת למופת ?

יש ילדים - שלא הייתי נותן להם להתקרב לי לכאוס בצחוק אפילו, אני הייתי אחד כזה :o

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...