Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיווח:

בהודו טוסטוס דרס כבשה.

ביפן אנייה גרעינית דרסה לוייתן.

בירוחם ערס על DT דרס עכברוש.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

הגרמנים היעילים האלה , כל דבר הם מנצלים אני לא אתפלא אם זה לא נלקח לארוחת ערב , הם אוהבים שם בשר צבי.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מזכיר לי את הרנו דופין, שהגלגל הרזרבי היה ממוקם איפה שהצבי :-D

חוכמה גדולה. שיבוא לנסות לדרוס אצלנו פרה בגולן, או איזה גמל בדרום. נראה איך הוא ייצא מזה :lol:

מה אתה משווה? ברמת הגולן אם קורה דבר כזה, פותרים את העניין בצורה תרבותית עם הבוקר (בהנחה שיצאת ללא נזק).

בנגב אם אתה נכנס באיזה גמל, גם אם יצאת ללא נזק, אז כל שבט אל עזזמה ידאג שתצא עם נזק :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לפי מה שאני יודע (ויכול להיות שהמשפט הבא הוא ערימת שטויות אבל...) הבוהק בעיניים (עיניים אדומות) נובע מצימצום מהיר של האישונים בגלל ה"הפצצה" של האור שמגיע אליהם, וכשמישהו או משהו מת, הוא לא רואה (:-)) צורך ממשי בצמצום האישונים כשמצלמים אותו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לפי מה שאני יודע (ויכול להיות שהמשפט הבא הוא ערימת שטויות אבל...) הבוהק בעיניים (עיניים אדומות) נובע מצימצום מהיר של האישונים בגלל ה"הפצצה" של האור שמגיע אליהם, וכשמישהו או משהו מת, הוא לא רואה (:-)) צורך ממשי בצמצום האישונים כשמצלמים אותו.

זה אכן ערימת שטויות.

אם כזה מקרה היה קורה בארץ היו באשימים את הנהג בגניבת צבי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני חושב שהם פשוט העמיסו אותו פנימה בשביל הארוחת ערב, כמו שמישהו פה כבר ציין.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...