Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בסוף החודש הזה אני מתחיל ללמוד איזה קורס במכללה בכיכר המדינה, אני מאיזור כרמיאל אז רציתי לדעת איך אפשר להגיע הכי מהר לשם?

האם משתלם לנסוע ברכב לשם או ברכבת מעכו?

ואם אני אגיע ברכב האם יש שם איזה חניון מסודר ליד כיכר המדינה שאני אמצא שם חניה תמיד?

הקורס הוא למשך כ3 חודשים יום בשבוע.

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אתה לומד אופנה גבוהה? :shock:

כי בPiazza Statale אין מכללות.

אני הייתי נוסע ברכבת לרכבת צפון. כיכר המדינה נמצאת במרחק 10 דקות הליכה משם.

אם תגיע ברכב תחנה שם במילא אבל תכיר מקרוב את הפקקים של תל-אביב.

פורסם

אם אתה מתכוון להגיע לשם עם רכב, בשעות הבוקר המוקדמות אפשרי בהחלט למצוא שם חניה (בוא נגיד עד השעה 8:30).

אחרי 8:30 זה יהיה מעט יותר קשה אך לא בלתי אפשרי. לפני כמה שנים הייתי עובד שם בבנק לאומי כמה חודשים ודווקא הסתדרתי יופי.

באיזה שעה אתה צריך להיות שם? (בשביל לדעת מתי כדאי לך לצאת שלא תתקע בפקקים).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מכרמיאל קו 263/361/500/362/363 וכו' לתחנת רכבת בעכו. מעכו רכבת לתחנת תל אביב מרכז (סבידור), משם יוצא לכיוון תל אביב (לא עובר את הגשר לכיוון רמת גן), יוצא משטח תחנת הרכבת, חוצה את חניית האוטובוסים עד לצומת עם האוטובוס תנובה של הדודות/מסך פרסומות ענק, ממשיך לכיוון הים, ואחרי מספר דקות פונה ימינה ומגיע לכיכר. כל העסק - 20 דקות ברגל כולל היציאה מהרכבת והתחנה ועמידה ברמזור.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אפשר ברכב, יודעי ח"ן אפילו מכירים חניה בחינם במרחק הליכה סביר מהכיכר.

אני לא חושב שזה נורא במיוחד להכנס לת"א מצפון בסביבות השעה 15:30-15:45, הפקקים הרציניים הם לכיוון השני (נתניה ושות') וקצת מאוחר יותר.

אפשר גם ברכבת, אבל 20 דקות הליכה בצהריים לחים של ת"א הם לא כוס התה שלי, בטח כשצריך לשבת בקורס ליד אנשים. אפשר לתפוס אוטובוס מרכבת מרכז לכיכר המדינה, למשל קו 5 שיוצא בתדירות טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם כבר לעזור - חנייה בחינם בת"א, וקרוב לכיכר המדינה, תוכל למצוא ברחוב ארלוזורוב, בקטע שבין רחוב שרת לתש"ח (בצד הצפוני של הרחוב, בצד של המס' האי זוגיים, בכוון לים, מסומן באפור-אדום). ואולם - ניתן להחנות שם מ-9 בבוקר, ועד 7 בבוקר למחרת היום (שעתיים ביום: 7-9 בבוקר- משמש כ"ציר תנועה מהיר"). בשל האטרקטיביות של החניות הללו-רבים מגיעים מוקדם,אפילו קצת אחרי שעה 8, ויושבים ברכבם עד כמעט 9, מפחד הפקחים...). סה"כ אם מתאים לך מבחינת תזמון - אחלה פתרון ! (אני עובד בסביבה).

alfa 156 2.5.

פורסם

כשאתה בא פעם ראשונה תביא איתך אופניים , תקשור אותן ברכבת ( מומלץ מנעול לכל גלגל) .

עם אופניים בעיר אתה מקצר בחצי את זמן ההליכה , ואם אתה לא מרביץ אתה גם כמעט לא מזיע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני לא אכפת לי חניה בתשלום או בחינם, הכי חשוב זה שאני אמצא חניה קרובה ובטוחה ליד המכללה האם זה אפשרי?

ואם אני בא מכביש 6 לכיכר המדינה באיזה מחלף אני צריך לצאת?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
כשאתה בא פעם ראשונה תביא איתך אופניים , תקשור אותן ברכבת ( מומלץ מנעול לכל גלגל) .

עם אופניים בעיר אתה מקצר בחצי את זמן ההליכה , ואם אתה לא מרביץ אתה גם כמעט לא מזיע.

ומה לגבי פס הזיעה בתחת? לא נעים במיוחד...

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אני לא אכפת לי חניה בתשלום או בחינם, הכי חשוב זה שאני אמצא חניה קרובה ובטוחה ליד המכללה האם זה אפשרי?

ואם אני בא מכביש 6 לכיכר המדינה באיזה מחלף אני צריך לצאת?

אם אתה מתעקש על רכב ודרך כביש 6 אתה צריך לרדת במחלף קסם.

אני לא מכיר את תל אביב, לכן אני לא יוכל להגיד לך אם עדיף להכנס מדרך נמיר או מאיילון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין כאן ספק בכלל - רכבת עדיפה פי כמה. גם תעלה הרבה פחות מחצי מחיר, גם בלי הסתבכויות במציאת חנייה בתל-אביב (עניין שנוא במיוחד), גם עם אפשרות לשבת בשקט וללמוד בזמן הנסיעה, גם יקח פחות זמן ככל הנראה. נכון, יש את ה-20 דקות הליכה לכל כיוון - אבל קצת ספורט אף פעם לא הזיק לאף אחד :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...