Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי C5 2002 מנוע 2.0 ל', מצויידת בחיישני רווס מקוריים.

מאז שרכשתי אותה החיישנים לא פועלים ולאן שלא פניתי אף אחד לא מתעסק בזה.

פניתי למוסך מורשה והוא אמר שאני אגש למתקין מערכות קוברה, פניתי אליו והוא אמר שהוא לא מתעסק בחיישנים האלה...

מי כן מתעסק בזה? מישהו יכול לשער מה הבעיה?

דרך אגב אני ממגדל העמק(ליד עפולה\נצרת) כך שאם אתם מכירים מישהו בסביבה הקרובה....

בברכה, זאב.

פורסם

למרות שהם "מקוריים" אין בהם שום דבר מיוחד.

4 חיישנים מחוברים לקופסת הבקרה שמצפצפת ליד הגלגל רזרבי.

לא ניראה לי שיש כאן קשר למחשבי הבקרה של הרכב ולכן כל מי שמתקין חיישנים כאלה יכול לדעתי לסדר לך את זה או לשים אחרים בכמה מאות שקלים בודדים

פורסם

ממליץ לך לגשת למוסך "י.ש מוסכי הגליל" בחיפה יש להם מומחי דיאגנוסטיקה שידעו לומר לך תיק תק למה הסיפור לא עובד + הערכת מחיר לנזק.

פורסם

סע למוסך מוסמך כמו צמרת או חפש מתקין קוברה כנראה שהחיישנים הורכבו כאן הארץ הקודש תוכל לזהות זאת עם תראה הרבה איזולירבנד שחור מלופף בצורנה חורנית.

המוסך שהומלץ לך לפני האכיל אותי מרורים בהחלפת משאבת דלק וגם שבועיים אחר כך את חברי הטוב עם פזו 406 בהחלפת המשאבת דלק ויש להם דיאגנוסט שעושה טובה שעובד. לא היתי נותן להם להתקרב לרכב .

יום טוב.

פורסם
אם זה מקורי היבואן חייב לתת לך שירות.

זהו שהוא לא....:\

נכנסתי למוסך מקורי בעפולה מוסך "מונזה" והוא טען שהוא לא מתעסק בזה.

פורסם
סע למוסך מוסמך כמו צמרת או חפש מתקין קוברה כנראה שהחיישנים הורכבו כאן הארץ הקודש תוכל לזהות זאת עם תראה הרבה איזולירבנד שחור מלופף בצורנה חורנית.

המוסך שהומלץ לך לפני האכיל אותי מרורים בהחלפת משאבת דלק וגם שבועיים אחר כך את חברי הטוב עם פזו 406 בהחלפת המשאבת דלק ויש להם דיאגנוסט שעושה טובה שעובד. לא היתי נותן להם להתקרב לרכב .

יום טוב.

אני מעריך שהחיישנים הורכבו בחו"ל מכיוון שמתחת לגלגל הרזרבי נמצא המוח והוא ללא איזולירבנד ובכלל החיישנים נמצאי בתוך הפגוש ולא מודבקים עליו... ואיפה זה מוסך צמרת?

פורסם
קו אווירי 500 מטר ממוסך הגליל, שגם הוא מוסך מורשה. רק שבצמרת תשלם כפול. בהצלחה.

הבנתי... אבל נראה לי שאם במורשה בעפולה לא יכולים לתת לי מענה אז גם שם לא ידעו... בכל אופן אם אני אהיה בסביבה אני אכנס לגליל ואם יחפפו אותי אז אני אנסה בצמרת.

בכל אופן תודה.

פורסם

זה אולי נשמע דבילי אבל...

כשקניתי את האוטו נתקלתי באותה בעיה, בסוף התברר שמישהו השתיק את הרמקול

( מעל המושב האחורי בצד יש קופסה שחורה קטנה עם שלושה מצבים 0 1 2)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
זה אולי נשמע דבילי אבל...

כשקניתי את האוטו נתקלתי באותה בעיה, בסוף התברר שמישהו השתיק את הרמקול

( מעל המושב האחורי בצד יש קופסה שחורה קטנה עם שלושה מצבים 0 1 2)

אני מקפיץ אשכול ישן, אך רק עכשיו שמתי לב לתגובה הזו.

חיפשתי אצלי ולא מצאתי את הקופסא הזו, יש למישהו מושג איפה היא יכולה להיות?

(צירוץ תמונה יעזור).

• תוכן חדש...