Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חסכוני.אמין לנסיעות של 100 ק"מ ביום

עדיפות לרכב יפני.אוטומטי.מנוע בנזין .בטיחותי.מרווח למשפחה 2 ועוד משהו קטן בדרך חשוב שיהיה ISOFIX לתינוק

שיהיה אמין.שיראה מוסך רק בטיפולים שוטפים. וזול לאחזקה

מרכב 4/5 דלתות

תקציב עד 60K

הייתה ברשותי גולף V5 ואני מעדיף להתרחק מרכב אירופאי בכלליות

אשמח לתגובות או לרעיונות אחרים

בברכה, עודד :)

פורסם

קודם כול כמה נפשות הרכב יסיע בממוצע?(כמה אנשים את במשפחה זוג+2?).

אני ממליץ לך בחום על ניסאן אלמרה,יהיה לך יותר קל למצוא אחת מטופחת מאשר לנטיס\קורולה למינהם בגלל ביקושה היחסית נמוך.מדובר ברכב אמין חסכוני ברמת הנורמה(ממוצע לא יותר ולא פחות ממגביליה).הרכב מרווח ונוח.

אחותי מחזיקה ברכב מזה שנתיים והיא מרוצה עד הגג ממנו והיא זוג+3 ותא מטען מספיק לכול הצרכים שלה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

תודה רבה ואנחנו זוג + 1

ואיך האלמרה ? בטיחותית ? זולה לאחזקה ? יש בעיות ילדות ?

ולמה רכב דיזל ? האם האחזקה יותר יקרה ? ואיזה רכבי דיזל יש ? והאם הבלאי שלהם יותר גבוהה

אני משתגע , אני הולך למגרשים כל אוטו שני עם 90K ק"מ ואז יותר לרכבי שנת 2007

או ששוב עדיף ללכת על אוטו אירופאי ?

פורסם

לגבי עלויות אחזקה של אלמרה אין שום דבר יוצא דופן לא זולה במיוחד ואל יקרה במיוחד כמו שאר המשפחתומטיות מהשנתון שלה,אבל מדובר ברכב אמין כמצופה מהמוצא היפני

בנוגע לבטיחות שלה סבירה לא יותר ולא פחות אתה מוזמן לראות את זה כאן:http://www.euroncap.com/tests/nissan_almera_2001/86.aspx

אתה יכול לחפש לך מגאן II בסעיף של הבטיחות היא תצטיין (6 כריות אוויר ESP 5 כוכבים במבחן ריסוק).

ישנם כמה חברי פורום שבבעלותם מגאן מזה שנים,הם לא מדווחים על בעיות מיוחדות אך לי אין שום נסיון ממשי עם מגאן כמו שיש לי עם אלמרה לכן תחפש לך בפורום.

לגבי רכבי הדיזל מהסיבה שהצריכת דלק שלהם נמוכה יותר ממקביל עם מנוע בנזין.לגבי הבלאי אני מעדיף שלא לדבר מפני שאין לי ידע מדוייק בנושא ואני לא רוצה לזרוק השערות סתמיות לאוויר.

אם אתה עושה הרבה קילומטרג' בשנה אז דיזל יכול לחסוך לך אלפי שקלים,יש לך את מגאן DCI 1.5,מתגובות של חברי הפורום וקריאה באינטרנט זה הוא מנוע מוצלח וחסכוני של רנו אך דגם זה בא עם תיבה ידנית.

יש לך את גולף TDI סיטרואן C4 HDI שאולי יכנס לך לתקציב.

בעיה עם רכבי דיזל שקשה מאוד למצוא אחד עם קילומטרג' סביר מפני שרוכשים רכבים בעלי מנוע דיזל מתוך צורך בריבוי נסיעות ארוכות ולכן רכבים יחסית חדישים עוברים המון קילומטרג'.

לגבי מגרשי רכב,המלצתי האישית לא משנה מה תחפש בנזין דיזל,יפני אירופאי עזוב אותך ממגרש.אם זה לא מגרש טרייד אין של היבואן(שגם שם צריך לבדוק ב 7 עיניים) יש סיכוי לא קטן שידפקו לך מכונית לא הכי שמורה או עם פגם שהם מעדיפים להסתיר.

אני ממליץ לך לחפש דגם שמור מיד פרטית אני ואחותי חפשנו את הרכב חודשיים בסוף מצאנו אותו עם היסטוריית טיפולים מלאה ללא תאונות ואחותי מרוצה מאוד מהאוטו.

נ.ב

מבחן ריסוק של רנו מגאן:http://www.euroncap.com/tests/renault_megane_2002/146.aspx

פורסם
בגלל הנסועה הגבוהה שלך, לדעתי, כדאי לך לשקול דיזל.

כמה ק"מ ביום לדעתך זה מצדיק דיזל, 100? 70 ק"מ? שנתית - 18K? 22ל?

פורסם

היום סולר יותר זול מבנזין אז זה כדאי כבר מהקילומטר הראשון לדעתי.

הבעיה שלך היא שיש מבחר מצומצם ביותר של דיזלים אוטומטיים, ורובם טנדרים או ואנים גדולים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

אוקטביה זולה לאחזקה מבחינת טיפולים ?

והאם יש לה מחלות ילדות ?

פורסם

אוקטביה TDI זה רכב מוצלח, חזק ואמין.

ראית אוקטביות משטרתיות? אלה רכבים שעוברות חיים קשים ביותר, אבל עומדות בזה בכבוד.

כמו כן, מוניות.

אני לא בטוח שבנסיעות של 20 אלף בשנה רכב דיזל משומש ישתלם. אני מדבר על חיסכון בהוצאות דלק מול בלאי של קילומטראז' גבוה ברכב יד 2.

אני חושב שהיתרון של דיזל בא לידי ביטוי ב 30 אלף ק"מ בשנה ויותר.

אבל, אם תצליח למצוא דיזל שמור ועם קילומטראז' סביר (תבין, 30 אלף ק"מ לשנה זה סביר), אפשר לשקול אותו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנה לך דוגמא :http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1094621&Code=5abe0ef7519970ac63e091d04098bf53

למיטב ידיעתי בדגם הנ"ל ישנו מעט מאוד אבזור (אם זכור לי אפילו מרימי חלונות ידניים מאחור אך אולי אני טועה אני לא בטוח) ואין נגן מובנה.

אך אין פגיעה באבזור הבטיחותי כך שלהוסיף נגן אתה תמיד תוכל.

לגבי האוקטוביה בהחלט מדובר ברכב מצויין חזק ואמין, אך קח בחשבון עלויות ביטוח מעט גבוהות מהסיבה שבני דודינו גם הם מאוד מחבבים את הרכב הנ"ל.

פורסם
אוקטביה זולה לאחזקה מבחינת טיפולים ?

והאם יש לה מחלות ילדות ?

האוטו מעולה ותנסה להשיג אותו עם רמת האבזור הכי גבוהה{למיטב ידיעתי זה אמבינטה} אני לא בטוח.

לאוטו אין מחלות ילדות חוץ ממשאבת מים שתקח בחשבון שיכולה ללכת תוך 2-3 שנים.

חוץ מזה האוטו שווה את ההשקעה עליו.

ואם אתה רוצה קצת יותר להתפנק קח לך סופרב הדור החדש כי הרי לא סתם חברי הכנסת שלנו נוסעים עליהן{אפילו שזה הדגם 3 ליטר}

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...