Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ייתכן שהמחירון 32000,פחות 15% (4800) רק בגלל שהרכב ידני (רחמנא לצלן-דבר איום .

ואם היו אומרים שמחירון הרכב הוא 27200 ועל אוטומט צריך להוסיף?

להזכירך, במחירי מכוניות חדשות זה ככה

ושוב טענתי- אם יתברר לך שהמחירון ביד 2 הוא 25 אלף? אז גם תעקץ את לוי יצחק?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לעקוץ? עוד לא פגשתי מימיי באדם אחד שטוען שמה שלוי יצחק עושה - תקין ופייר כלפי האזרח הקטן.

עוד גוף שנשלט ע"י החברות\תאגידים גדולים.

"כסף עושה דרך בים..." - תרתי משמע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
המחירון של YAD2 מתחיל לתפוס פה ושם, אולי יש לזה עתיד.

גם המחירון הזה לא כזה להיט, הוא פשוט ניזון רק ממה שקורה ביד 2

אני לא שולל אותו כאלטרנטיבה אבל חייבים למצוא שיטה טובה יותר, לא יודע איך הלוואי והיה לי רעיון.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
גם המחירון הזה לא כזה להיט, הוא פשוט ניזון רק ממה שקורה ביד 2

אני לא שולל אותו כאלטרנטיבה אבל חייבים למצוא שיטה טובה יותר, לא יודע איך הלוואי והיה לי רעיון.

בן

מהתרשמות שלי וללא כל מידע אובייקטיבי נראה לי שלוח יד 2 הוא הלוח הגדול ביותר כיום כך שהוא כן אמור לשקף את שוק הרכב.

נראה לי מאוד הגיוני להסתמך על מה שאנשים באמת מבקשים ולא על סקרים פיקטיביים ומוטי חברות ליסינג של יצחק לוי.

מעבר לזה הבחור כנראה ממש לחוץ ממחירון יד 2 כי כמות השנויים שהוא מכניס במחירון בזמן האחרון פשוט עצומים.

פורסם

לפותח השירשור - אל תתיחס למחירון , ההיפך שתרצה למכור תבקש יותר כי יש מחסור של גיר ידני - רק צריך להיות קצת סבלני.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...