Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי בפורום הרבה מידע לגבי האיגניס הרגילה כאשר באופן כללי אין התלהבות מאיכות החומרים ומהנהיגה בה אך היא נחשבת אמינה, סחירה וזולה לתחזוקה.

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שנהג על גירסת ה-1500 ויודע אם מה שציינתי תופס גם לגביה..? האם גם לגירסה זו כאשר עוברים את ה-100 קמ"ש יש רעשי מנוע חזקים? האם היא מומלצת באופן כללי כאשר הפרמטרים שהכי חשובים לי הם עלות תחזוקה נמוכה ושאני לא אתקע איתה כשארצה למכור אותה, כנראה בעוד שנתיים שלוש. (אם אקנה אותה אהיה יד שלישית, המכונית עשתה 53K ואני עושה פחות מ-15K לשנה)

לגבי הנאה מהנהיגה ברכב, ראיתי שהרבה אנשים קוטלים אותה אבל אני תוהה אם עד עכשיו נהגתי על פיאסטה ידנית שנת 98 האם לפי דעתכם ארגיש שיפור באיכות הנהיגה או לא?:roll:

תודה רבה על העזרה!

פורסם

בזמנו כשהיא הייתה חדשה אני זוכר שרשמו עליה שהיא יאריס TS בתחפושת.

היא אומנם נראת גבוהה יותר אבל לא נופלת ממנה בתחום הניהוג.

אני הייתי ממליץ למי שלא סולד מהעיצוב ויאריס TS יקרה לו מדיי. אתה בטוח תרגיש הבדלים בניהוג אל מול הפיאסטה שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למיטב ידיעתי:

היא אכן אמינה וסחירה מאוד (אבזור וביצועים עדיפים על הדגם הרגיל).

מבחינת הביצועים, למיטב ידיעתי היא נופלת מהTS.

אם זאת, מדובר ברכב סחיר כאמור, מאובזר עם אחזקה זולה וקצת פילפל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רכב סחיר ???? אתה רציני ???

יש מספר בודד של איגניס ספורט בישראל. הרכב נחל מפולת קשה בשיווק שלו ואין בינו לבין האיגניס הרגילה כל קשר.

כבעליה של איגניס 2001 אוטומטית אני יכול להעיד שמכרתי את הרכב תוך יום אחרי שהוצפתי בעשרות טלפונים אך הוא רחוק שנות אור מהאיגניס ספורט. זכיתי לנהוג על הרכב הזה ואני יכול לאמר שהוא זריז מאוד מאוד, יש לו לוק פצצה (לטעמי) והוא מאוד מיוחד בהשוואה למכוניות ספורט קטנות הנעות בכבישים.

טיפ קטן לרוכש - אם אתה מתכוון לרכוש את האיגניס ספורט האדומה המוצעת באוטו דיל דע לך שרכב זה עמד למכירה ביד 2 שלושה חודשים!!! לבסוף ראיתי שהוא התגלגל לאוטו דיל אז תעשה לבד את החשבון כמה רכב זה "סחיר"....

אם אתה רוצה להיות מיוחד ואין לך בעיה של כסף להשקיע קנה אותו אבל אל תצפה לקופצים ברגע שתחליט למכור.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות הענייניות, עזרתם לי מאוד.

לצערי, בגלל התגובה הלפני אחרונה של דומו כנראה שאוותר על הרכב, אין לי שום כוונה להתקע עם רכב שאני רוצה למכור.

יש בפורום בעלים של איגניס רגילה שיודעים איך היא מתמודדת עם העלייה של פרויד בחיפה? זו עלייה שאני עושה יום יום וממש לא בא לי להזדחל בה...

פורסם

התגובה של "דומו" לא עניינית בכלל,רכבים קטנים שכאלו יאריס TS,קופרות וכד' בגלל המבחר הקטן מבוקשים יותר ושומרים על ערכם.

אני די בטוח שתמצא קונה במידה והרכב יהיה במצב טוב,המון צעירים מחפשים ספורטיביות ועוד כאלו שהן זולות לאחזקה ומספקות פאן.

האיגניס ספורט לא ממש מוכר לאנשים ולא בתודעתם.

אבל המראה הקרבי שלו והפאן שניתן להפיק ממנו יקרוץ לצעירים.

אני במהלך ה5 שנים האחרונות רק 3 כאלה על הכביש,יכולה להיות אחלה חלופה ל TS או HGT לצעירים.

• תוכן חדש...