Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב קרייזלר נאון 97 נכנס לטסט שבוע שעבר ונפל על מסרק הגה וזיהום=תקין במכון מ.מ.מ. בירושלים

לאחר שסודר מסרק ההגה,טענו כי התפוחים לא תקינים כרגע.

נמאס מהם ועברנו למכון אחר,דינמומטר,

שם המסרק תקין,הזיהום=לא תקין.

מדהים!

אין מילים!

מה עכשיו?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בדיקת זיהום האוויר היא דבר בעייתי,

לעיתים חימום טוב של הרכב מביא לתוצאות טובות יותר בבדיקת הזיהום וייתכן שהרכב גבולי מבחינה זו, ואתה הגעת למממ עם רכב חם ולכן הוא עבר את הבדיקה, ואילו למכון השני הגעת עם רכב קר מה שגרם לפסילה.

כמובן שלא ניתן לשלול טעות של אחד הבוחנים או ציוד לא תקין.

נ.ב שאלת למה לא עלו על כל הבעיות בפעם אחת ב מממ?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שאלתי מה לעשות.וואללה כל שנה יש בלאגן להעביר רכב בטסט.מה ביקשנו???מה???

לפעמים אני אומר לעצמי,שווה לתת 600 שקל בקשיש(שוחד) והרכב עובר טסט מבלי להגיע למסלול...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אם אתה גבולי בזיהום תעלה נתונים ויגידו לך,תוסיף תוסף דלק גולד וכו. תעשה נסיעה קצת ארוכה ותכנס למכון שנכשלת רק על הזיהום.יש שירשור ארוך על כך תחפש.

פורסם

ראיתי את השירשור 755 הודעות נכון לעכשיו

יש מצב לתת למכון דינמומטר את האישור של מ.מ.מ לזיהום?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
שאלתי מה לעשות.וואללה כל שנה יש בלאגן להעביר רכב בטסט.מה ביקשנו???מה???

לפעמים אני אומר לעצמי,שווה לתת 600 שקל בקשיש(שוחד) והרכב עובר טסט מבלי להגיע למסלול...

משום מה שמעתי שהמחיר השנה קפץ כבר לאיזור ה1000 ש"ח :roll:

איך בדיוק עברת מכון טסטים באמצא הטסט?

פורסם

במקום לתת 600 בקשיש תחליף את החיישן או החלק הדפוק וככה כולם יהיו מרוצים, אתה תקבל צריכת דלק טובה יותר ואני אנשום אוויר נקי יותר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הבדיקת זיהום הזויה משהו, מסתבר שהמכשיר לא יודע באמת על כמה סל"ד עומד המנוע בבדיקה או מה החום מנוע בבדיקה.

כנראה שגם הבדיקה של הזיהום לא כזאת מדוייקת ויכולה להכשיל לא מעט

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
משום מה שמעתי שהמחיר השנה קפץ כבר לאיזור ה1000 ש"ח :roll:

איך בדיוק עברת מכון טסטים באמצא הטסט?

מצטרף לשאלה , אסור לעבור למכון אחר לאחר הכשלה בטסט .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

מאוד פשוט,יש חותמת על הטופס של הטסט,מאחור של מכון הרישוי,ואי אפשר לעבור לאחר במשך 30 יום,אבל!!!אם תלך למשרד הרישוי (בירושלים זה 2 דקות הליכה ממכון הרישוי) ותגיד שנעלם לך הטופס,יוציאו לך חדש,צריך לשלם אגרה של 15 שקל וזהו.

בא לציון גואל.

ודרך אגב,אני חושב שזה ממש מגעיל שאני "כבול" למכון רישוי לחודש.

איזה מין דבר זה?!!!

אני לא מרוצה מהשירות שלהם,אני אמור להישאר אצלהם עוד חודש???

נמאס כבר מהמדינה הדפוקה הזאת בכל מה שנוגע לרישוי\רישיונות\כלי רכב (ועוד המון דברים אבל לא באתי לדבר פוליטיקה)

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
הבדיקת זיהום הזויה משהו, מסתבר שהמכשיר לא יודע באמת על כמה סל"ד עומד המנוע בבדיקה או מה החום מנוע בבדיקה.

כנראה שגם הבדיקה של הזיהום לא כזאת מדוייקת ויכולה להכשיל לא מעט

אפילו לא מתקרב למה שקרה אצלי. בטסט בשבוע שעבר ביצעו לי את הבדיקה בלי לספר לי ועברתי... ברצינות, להבדיל מטסטים קודמים בהם הייתי צריך ללחוץ גז כדי לבצע את הבדיקה בסלד המתאים, בטסט הנוכחי הייתי בסלד סרק כל הבדיקה. תארו לכם את ההפתעה שלי שפתאום קיבלתי את תוצאות בדיקת הזיהום עם פירוט הסלד בו התבצעו...

פורסם

העברתי רכב היום טסט ומה שקרה זה שהבוחן עשה בדיקה בסל"ד גבוהה מבחינת המכונה רק שבפועל לא נתתי גז והמכונה רשמה שהיתי על 2500 סל"ד.

in the face

with a chair

פורסם

לפי מה שידוע לי הרכב צריך להיות בסל"ד שבין 2500 ל3000 בערך לזמן מסויים בזמן הבדיקה ורק בזמן הזה המכונה בודקת את זיהום האוויר.

אם הסל"ד גבוה או נמוך מידי או שהרכב קר היא לא בודקת וגם מתריעה על זה.

פורסם

תתפלא היא מדדה יופי וראיתי לכל אורך הבדיקה שבמסך המכונה מראה מעל 2000 סל"ד בזמן שאני לא נוגע בכלל בדוושת הגז.

תסתכל בשרשור של הזיהום והפתרונות לבעיה שאנשים מציגים. יש שם לא מעט אנשים שנאמר להם שהממיר היה קר מידי ולכן הם נכשלו בבדיקה ואכן לאחר שחיממו טוב את המנוע הם עברו את הבדיקה ללא בעיה. זאת אומרת שהמכונה לא התריעה על כך שהחום נמוך מידי.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...