Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת על אוטו 5 דלתות ,הצ’באק.

מחפשים אוטו של שנות 2002 עד 2005 (בערך, תלוי גם בקילומטרז’)

חשוב אמינות, אמינות, אמינות! וחוץ מזה חיסכוני , מרחב פנימי לא צפוף מידי .

ביצועים, ידני או אוטומט וצורה חיצונית פחות חשובים.

תקציב עד 50000 שח

רוצים קצת נחת אחרי 13 שנים עם פיאט טיפו ... למרות שהמרחב הפנימי שלו היה מדהים...

חשבנו על הונדה סיויק הצ’בק, סוזוקי ליאנה, איגניס, אולי קיאה סרטו ?

גולף נשמע מענין, אבל שמעתי שפחות אמין מיפניות....?

תודה מראש! :shock:

פורסם

אני יכול להמליץ לך על סוזוקי ליאנה, בתקציב שלך תוכל לרכוש שנת 2003, רכב אמין מאוד, חסכוני ביותר, נוח ומהנה לנהיגה (הרבה ירימו גבה אבל אני מאוד אוהב את הרכב הזה).

חפש אחת פרטית, ישנם הרבה שעברו ציי רכב ומצבם לא משהו.

פורסם

גולף תכנס בתקציב רק 2002-03 בלחץ.

אחרי הכל זה גרמני ולא יפני, אבל לא מצדיק את הירידה בשנתון. טיפולים וחלפים יותר יקרים.

אמינות הגולף תלויה במשתמשים לפניך, בעקרון האוטו אמין.

פורסם

הליאנה ממש ממש ממולצת

כל מי שאני מכיר שיש לו אותה מרוצה למרות שהיא לא הכי מרווחת (אוטו צר יחסית) גרסאת החמש דלתות בהחלט הרבה יותר נסבלת מהסדאן

רכב שלא העלת והיתי ממליץ הוא השברולט אופטרה. אני יודע שהרבה יקפצו שזה חרא רכב, אבל מנסיון אישי (יש לנו בבית אופטרה 2005) הרכב אמין מאוד ולא סובל מבעייות (ואצלנו נוסעים הרבה). מרווח מאוד מאחורה ובתא מטען. מאובזר מאוד יחסיתן (נמכר רק בגרסאות LS פלוס עד 2005) ובהחלט זול. בטווח המחירים שלך תוכל להשיג 2005 בקלות וכמובן גרסאת ה5 דלתות (כמו שלנו) הרבה יותר יפה מהסדאן המכוערת

פורסם

פיז'ו 307, רכב מפנק ביותר ותוכל למצוא אותו משנתון מתקדם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קראתי את ההודעה שלך פעמיים, ולא יודע למה אבל נראה לי שאתה נעול על גולף ומפחד מאמינות

אז נחדש לך, הגולף רכב אמין ביצועים טובים במיוחד בידני, לא בזבזן בדלק (שוב אני מדבר על ידני) מפנק מאוד ברמת גימור ג'נריישן.

רק תדאג לקנות אחת שמורה שמטופלת בזמן, וכמובן תטפל בזמן ויהיה לך שקט נפשי :)

פורסם
חשוב אמינות, אמינות, אמינות! וחוץ מזה חיסכוני , מרחב פנימי לא צפוף מידי .

ביצועים, ידני או אוטומט וצורה חיצונית פחות חשובים.

קנה ליאנה, ואני חושב שתקבל גם עודף. רכב שלא מציע כלום חוץ ממרווח פנימי ואמינות, חסכוני כמו שאר המשפחתומטיות. אז אם אלה הדברים שחשובים לך, לך על זה. ידני לא חושב שתמצא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה מחפש משהו נדיר גם 5 דלתות וגם יפני, הליאנה מכוערת מדי בשביל לקנות אותה (דעתי האישית לפחות)

הרכב המושלם בשבילך לדעתי זה האלמרה פרפקט 1.8 5 דלתות מאובזרת ובטוחה מאוד , אומנם קצת קשה להשגה (לא שכל רכב 5 דלתות יפני אחר יהיה קל להשגה) אבל אם תמצא מאוד תהנה מהרכב הזה.

תנסה למצא אולי גם לנטיס 5 דלתות נדירות אך קיימות .

דרך אגב האצבק נדמה לי זה רכב 3 דלתות כך שאין הונדה 5 דלתות בארץ אלה אם זה גאז וזה מחוץ לתקציב

האיגניס גם חמודה אך היא יותר בכיוון גיפון עם הנעה רגילה וגם קצת חלשה.

• תוכן חדש...