Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל בכ-30 K

יגאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להאמין שאני אמצא חיה כזו שאני אוכל לרכוש ולהיות בטוח שהמנוע שלה ימשיך לסחוב כמו גדול עוד אלפי קילומטרים רבים...

כעיקרון אני מחפש אוטו דיזל קטן בתקציב הנ"ל שיעשה כ1000 קמ בשבוע, חשבתי על הסקסו אבל אז הבנתי שמדובר בשנתון שככל הנראה ימכר עם קילומטראז' של 150K לפחות ואיך אני יכול לסמוך עליו?

אני זקוק לרכב שאני יוכל לסמוך עליו שיעשה כ150K ק"מ נוספות ב3 שנים הקרובות.

עכשיו גם אין מחירון YNET אז בכלל אני מרגיש חסר אונים,

כנראה שאני אצטרך לוותר על הרעיון אבל אם מישהו במקרה לגמרי יצליח להאיר את עיניי... :silly:

יגאל

פורסם

טנדר....

מן הסתם אחד במצב מצויין יהיה קשה למצוא, אבל טנדר טויוטה או איסוזו מהשנתונים המוקדמים במצב סביר ניתן למצוא (אם לוי יצחק לא היה מפעיל מונה, אז לא הייתי מתעצל ונכנס לגלות כמה עולה טנדר דיזל מהשנתונים 94-96).

מנסיון ארוך עם טנדרים מסוגים שונים, שכולם עבדו קשה יחסית (סחבו גושי פלדה...) ניתן למצוא טנדר במצב סביר שיספק את הדרישות שלך.

לדעתי לדגם יש פחות משמעות. חשוב יותר המצב של האקזמפלר המסויים.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מן הסתם בסכום הזה הרכב לא יהיה חדש, ורכב דיזל לא חדש זה רכב עם קילומטרז' גבוה!!!

לא הייתי ממליץ לך טנדר כי החיסכון של הדיזל, מתבטל עם המנוע הגדול וזאת לפי ה שהבנתי לא המטרה...

תחשוב אולי על סיטרואן קסרה, הייתה לי כזאת, היא היתה אינה יחסית, ומושכת לא רע (בסכום הזה אולי תיכנס שנת 98 או פחות, שזה לא המנועי HDI, והמנועים האלו לא ממש נעימים, הטורבו נכנס רק בערך ב 2500 ועד אז המנוע מת!!!), אבל אוטו מאוד נחמד לאדם יחיד (לא יותר, אין כמעט מקום מאחור...)...

מגאן 265

• תוכן חדש...