Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הכלה החדשה הינה סיויק ממודל 97 (שקניתי בזכות הפרסום כאן בפורום אני חייב לציין)

אוטומטית בנפח 1600, דגם מנוע ,D-16-Y-8 , נכון להיום הספידומטר מראה 183,000 ק"מ.

הליקויים שנמצאו בבדיקה הם כדלקמן :

1. זוג בולמים אחוריים לקראת סוף חייהם - רכשתי זוג בולמים אחוריים של חברת מונרו.

2. בוקסות יבשות בציר אחורי - יתוקן בחודש הקרוב, לא בין הדברים הדחופים לפי דעתי.

3. נזילת שמן מאיזור הטיימינג - רכשתי רצועת טיימינג + זוג מחזירי שמן + מותחן +משאבת מים (כל אלו מקוריים הונדה ולא תחליפיים!)

4. בלי שום קשר לבדיקה, כחלק מהישור קו רכשתי חלפים לטיפול 10,000 שכללו - שמן LM10W40 במיכל זהוב, רביעיית פלאגים מקוריים לפי אוטודאטא, פילטר שמן מקורי, ופילטר אויר חליפי.

מה רציתי לדעת?

1. האם יש צורך להחליף שמן גיר? (יש לציין שההילוכים עוברים בצורה דיי סבירה ולא נראה כי יש בעייה)

במידה וצריך לרענן את השמן, האם התהליך מבוצע כמו במאזדה למשל : עם המכונת סירקולציה וסוג שמן מיוחד שהוא?

2. האם מומלץ להשקיע בתוסף K44 הן למנוע והן לשמן המנוע, או אולי זהו בעצם צעד הכרחי?

תודה רבה והמשך ערב מרנין למשתמשי הפורום :arrow:

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

היה לי אחת כזאת אחלה האוטו....שים תוסף זה יעזור...גיר נראה לי מחליפים פעם ב40K מה שאני מציעה..כמה שפחות תגע באוטו...אם נוסעה-מצויין ,יהיו בעיות...אז תראה לפי מצב.(וכמובן להונדה(זה לא מאזדה)יש סוגים מעוחדים שלהם של שמן(כנס ל HONDA.CO.IL)שם יהיו הרבה תשובות.הונדה אוהבת חלקים מקוריים דרך אגב

פורסם

תתחדש. אם לרכב יש תעוד טיפולים (קבלות או פלט מחשב מהמוסך) אז לא נראה כי צורך ביותר מתיקון הליקוים שנמצאו. (האם הוחלף שמן תיב"ה לפי התעוד?) אם לא, החלף: שמן מנוע, נוזל קירור. בדוק: צבע שמן תיב"ה וטפל לפי הוראות יצרן אם ישנו אפילו ספק קל, בדוק נוזל בלמים, בדוק רצועות והחלף אם ישנם סימני יובש אפילו קלים. -אני לא בטוח אם יסכימו איתי, וזה נושא שעלה בעבר מספר פעמים, אבל כדאי לבצע פלשינג לפני טיפול הטיימינג, דאג כי יפרקו את הקרטר אחרי הפלשינג וינקו אותו משאריות בוצה.

• תוכן חדש...