Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה היה תלוי בי (ולצערי זה לא) קציני משטרה שכאלו לא היו משרתים במשטרה.

השעה 20:00, תאריך 1/5/08 המקום צומת הרחובות קפלן-זבוטינסקי בפ"ת.

אקסנט לבנה עם לוחית רישוי משטרתית מ-7030

מלפנים הנהג וזוגתו.

מאחור מבוגר+תינוק בכיסא בטיחות + 2 ילדים לא חגורים מקפצים ברכב.

ולזה אני קורא דוגמא אישית של המשטרה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למה הבני ז*נות מנווה ים בראשון חונים חניות כפולות בשכונה וכאשר אני חוזר ב2 בלילה אני צריך לחנות בשכונה אחרת וללכת הביתה 10 דקות?

פורסם

ולמה כשאני עוצר באדום לבן בדיוק לדקה השוטר אומר לי לזוז, וכשאני חוזר אני רואה את אותו שוטר עם הניידת שלו חונה באותו מקום? למה?

פורסם

^ כי תפסת לו את החניה.

לדעתי הנושא הזה טחון. העובדה שהשוטרים לא עושים את עבודתם היא ברורה לחלוטין.

אני עובד במתחם גדול עם הרבה מסעדות, כל הזמן אני רואה שם שוטרי תנועה שבאים לאכול קבוע ויושבים שם שעות במקום ללכת לעצור אנשים שמתפרעים על הכבישים, ו[לרוב] ערבים שעוקפים על פס לבן [מכה ליד איפה שאני גר].

והכי גרוע? כדי "לעשות" את העבודה שלהם הם מחכים בסיבובים לעצור אנשים על איתות.

פורסם

והרבה יהודים לא עוקפים בפס לבן?

מה קשור ערבים?

וחוסר באיתות זה אחת העבירות המעצבנות ביותר וגם מסוכנת.

הלוואי שהיו עוצרים כל מי שלא מאותת ודופקים לו דו"ח.

אז בבקשה אל תזלזל באכיפה של חוסר איתות.

ואל תזלזל באיתות. לא סתם שמו את הפונקציה הזאת באוטו.

Nothin really matters to me

פורסם
למה הבני ז*נות מנווה ים בראשון חונים חניות כפולות בשכונה וכאשר אני חוזר ב2 בלילה אני צריך לחנות בשכונה אחרת וללכת הביתה 10 דקות?

1. איפה בדיוק בנווה ים?

2. שאתה חונה בשכונה אחרת שהיא לא נווה ים אז אתה חונה בעצם ב...רמת אליהו?

אני הייתי מעדיף להשאיר את האוטו בתל-אביב ולחזור במונית.

פורסם

תודה, לא ידעתי שאפשר.

אני אנסה ואעדכן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
והרבה יהודים לא עוקפים בפס לבן?

מה קשור ערבים?

וחוסר באיתות זה אחת העבירות המעצבנות ביותר וגם מסוכנת.

הלוואי שהיו עוצרים כל מי שלא מאותת ודופקים לו דו"ח.

אז בבקשה אל תזלזל באכיפה של חוסר איתות.

ואל תזלזל באיתות. לא סתם שמו את הפונקציה הזאת באוטו.

אמרתי לרוב בסביבה שלי זה ערבים.

אני ממש לא מזלזל באכיפה של חוסר איתות. אבל אני טוען שהשוטרים היו יכולים להיות יותר יעילים אם הם היו עוצרים כאלה שמתפרעים, חותכים על קווים לבנים וכו'...

ובכל מקרה הענישה פשוט מצחיקה. גם לבתי המשפט לא חסר. בן אדם שעשה תאונה כי הוא נוהג שיכור לדעתי צריך לקבל גזר דין של רצח. גם אם הוא לא התכוון. כששותים אי אפשר לנהוג.

פורסם
1. איפה בדיוק בנווה ים?

2. שאתה חונה בשכונה אחרת שהיא לא נווה ים אז אתה חונה בעצם ב...רמת אליהו?

אני הייתי מעדיף להשאיר את האוטו בתל-אביב ולחזור במונית.

כן, בכניסה לאליהו. זה משגע אותי החוסר איכפתיות הזה. פעם חבר שאל אותי, למה אתה חונה ככה על 2 חניות. אמרתי לו להסתובב ולראות מה הולך מסביב. :|

פורסם

אותי מאוד הרגיז דווקא ליראות היום שוטר נוהג בסידרה 7 שנת 96+- (שוטר במדים, עם היד מחוץ לחלון) עם קסנון דולק בפנסי הערפל. העיקר שלנו מציקים על זה, כשבפנסי הערפל זה מסנוור פי 100.

פורסם

אותי הרתיח משהו אחר

עמדתי באחד הצמתים בקריית גת כדי לפנות שמאלה

מלפניי היתה משאית לטאטוא כבישים

פתאום היה ירוק רק לרכבים שממשיכים ישר...אבל זה לא מנע מהמשאית לפנות באדום

אני כמעט והתבלבלתי ופניתי אחריו אבל עצרתי בסוף...אבל שוטר שהיה אחרי הרמזור זה ממש לא עניין והוא לא התייחס למשאית בכלל

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...