Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום בדקתי וולבו 940 עם מנוע 2.3 טורבו אוטומטית. על סרק יש נקישות חזקות מאוד - המנוע נישמע כמו דיזל (אם הייתי שומע את הרעש מאוטובוס דיזל, זה היה נישמע טבעי).

אם נותנים קצת גז, מיד נעלמות נקישות. האם זה יכול להעיד על מרימים הידראולים במנוע הזה?

מנוע מושך טוב, ברגע שטורבו נכנס לפעולה (בסביבות 2000 סל"ד) יש חסיבה חזקה מאוד (למרות שבמנוע של BMW שלי 6 צילינדר ונפח 3 ליטר, היא אפילו לא עומדת מבחינה הזאת קרוב).

מאוד חשוב לי לקבל חוות דעת, על עזרתכם אודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רעש הוא מתכתי, משהו כזה: "טק, טק, טק, טק" בקצב מהיר. מאוד מזכיר באופי רעש משסתומים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדוק את הרצועה ואת המותחן. יכול להיות שהרצועה קצת רפויה.

אין במנוע זה מרימים הידראוליים.

לגבי ההספק - אפשר להגדיל את הלחץ במגדש, אבל מומלץ מאד לתקן את כל הליקויים לפני כן.

דני

פורסם

תודה ידידי, מאוד עזרת לי עם התגובה.

פורסם

אהלן.

לפני כשנה נתקלתי ברכבי עם בעיה דומה בסלד סרק הייתי שומע מכיוון המנוע רעש שלא היה מבייש טרקטור מודל 80

לאחר סיבוב בין מספר מוסכים (שכולם אגב קבעו תקלה בגיר או במנוע) הגעתי למוסך המורשה (רובר) והתברר כי הרעש

מגיע מדיסקת הקלאץ האוטומטית שעליו "מורכבים" קפיצי שיכוך,הקפיצים כמו גם הדיסקה עשו את שלהם ולכן בפעולת הסרק נשמע הרעש הנוראי.החלפת "הצלחת" הנ"ל הפסיקה לחלוטין את רעש הטרקטור.

העלות לא נמוכה.

פירוק והרכבת גיר 500 ש"ח

שמן גיר כ 350 ש"ח

דיסקת קלאץ 1200 ש"ח (מקורית)

למחיר הכולל תוסיף מע"מ + עלות טיפול בוולבו שלעניות דעתי מחירי החלפים קצת יותר יקרים.

עריכה: בהפעלת המזגן בסרק הרעש היה נוראי יותר

בשילוב הגיר ל D ועמידה במקום הייתי מתבייש להסתכל ימינה ושמאלה ברמזור מרוב רעש

דיי הגזמתי עם הרעש אבל כן זה היה בלתי נסבל

פורסם

רציתי לעדכן:

בסופו הסתבר שהרעישו בצורה כל כך מחרידה - שסתומים.

כיוון פתר את הבעייה.

פורסם

נתחיל מכך שבוולוו 940, 960 כבר מותכנת מערכת אשר מותחת את הרצועות אוטומטית. אם אני הבנתי אותך נכון הבעייה היא במצתים. לכן אתה צריך לבדוק האם לא נדלף לשם שמן. אם תרצה עזרה תוכל לפנות אלי בפרטי:

Email: [email protected]

Maseenger: [email protected]

פורסם

תודה לך ידידי.

הבעייה של רעש נפתרה. זה לא היה בגלל מצתים, אלא היה דרוש כיוון שסתומים שכניראה לא בוצע מזמן.

בקרוב אני מקווה שנתחיל קצת לגדוש :twisted:.

• תוכן חדש...