Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלה שקשורה למכירה ולא לקנייה.

לפני כמה שבועות החלטתי שהגיע הזמן למכור את הקורסה 95 שכבר אינה בשיאה. כמובן שכמה ימים לאחר מכן המנוע הלך. המנוע הוחלף במנוע משופץ מיבוא עם קילומטראז' נמוך משמעותית מזה שיש על הרכב שלי (עבר את ה-200K) וכעת הרכב הרבה יותר בריא ומרגיש הרבהיותר טוב מפעם, יחד עם המנוע כבר עשו טיפול די מקיף.

אין לי שום כוונה להישאר איתו אחרי ההשקעה, למרות ההוצאה פשוט כי יש לי כסף להשתדרג לרכב מודרני משמעותית (מה אתם אומרים על מגאן 2005 ?).

הבעיה היא שאני לא יודע מה לעשות עם זה שהמנוע הוחלף מבחינת הגילוי לקונה.

מצד אחד ברור לי שהרכב במצב הרבה יותר טוב ושהתיקון שדרג אותו משמעותית, אבל מצד שני רוב הקונים הם די בורים ורוב הסיכויים שברגע שישמעו מנוע הוחלף יחשבו שזה רכב שלא כדאי להתעסק איתו.

אין לי כוונה לשקר אם ישאלו אותי, אבל אני נורא מתלבט אם "לייחצן" את זה שהוחלף מנוע כנקודה חיובית או להצניע אותה כי אחרים עלולים לקח אותה לכיוונים שליליים.

בכל מקרה אין לי כוונה לשקר אם אשאל במפורש, למשל אם מישהו ישאל אותי שאלות לגבי המנוע, אני ישר אגלה לו הכל, אבל אני נורא מתלבט, ואני מרשה לעצמי את ההתלבטות הזו כי אני יודע שזו לא הסתרה שתפגע בקונה.

השאלה היא כיצד להתייחס לזה.

אשמח לעצות.

פורסם

אין פה דילמה. כל קונה בר דעת יבין שהוא קונה רכב טוב משמעותית מלפני התקלה. במיוחד אם תציג לו קבלות מתאימות ותראה לו בדיוק איזה טיפול נעשה. מי שיבהל מזה - בעיה שלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין פה דילמה. כל קונה בר דעת יבין שהוא קונה רכב טוב משמעותית מלפני התקלה. במיוחד אם תציג לו קבלות מתאימות ותראה לו בדיוק איזה טיפול נעשה. מי שיבהל מזה - בעיה שלו.

אפילו אתה בעצמך, פותח השרשור, אומר שהרכב מרגיש יותר טוב לאחר החלפת המנוע.

ויפה אמר ארז - האמת טובה מהכל, ובמיוחד במקרה שלך.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...